Täydellinen nimi: Sami Petri Juhani Nordlund
Syntynyt: 26.12.1970 Porissa kello 13.39.
Nimenmuutos tehty: 8.12.1998
Ammattinimike tällä hetkellä: n/a

Kouluja on käyty seuraavasti:
Peruskoulu: 1977-1986
Ammattikoulu, ajoneuvoasentaja: 1986-1989
Teknillinen oppilaitos, teknikko: 1989-1992

Autokoulu Porin uudessa autokoulussa: 1988, ajokortti ABC.

Velvollisuus isänmaata kohtaan suoritettu täysimääräisenä vuonna 1993 Niinisalon varuskunnassa kuljetuspatterissa sotilasajoneuvokuljettajana saapumiserässä I/93. Sotilasarvoni on tykkimies. Intistä olen voittanut (kerrankin tuuria arpajaisissa) itselleni raskaan ajoneuvoyhdistelmän ajo-oikeuden: ABECE.

Koulutus linja-autonkuljettajan ammattiin Huittisten ammatillisessa aikuiskoulutuskeskuksessa 1995-1996, ajokortissa on nyt kaikki mahdolliset kirjaimet: ABECEDE.

ADR-kurssi on käyty, muitakin kortteja löytyy, kuten työturvallisuus-, trukki- ja Tieturva 1 -kortti.

Luottamustoimi: Vaalilautakunnan varajäsenenä kunnallis-, eduskunta- ja presidentinvaaleissa vuosina 1999-2004.

Työkokemus:
Autotekniikan harjoittelija, Porin poliisilaitos, autokorjaamo, ajalla 16.7.1992-30.11.1992 (määräaikainen)
Autokatsastaja, Autorekisterikeskus, Porin katsastusasema, ajalla 1.3.1995-31.8.1995 ja 25.9.1995-29.9.1995 (määräaikainen)
Linja-autonkuljettaja, Satakunnan Liikenne Oy, ajalla 25.3.1996-20.7.2009 (irtisanoutuminen omasta pyynnöstä)
Kuorma-autonkuljettaja, Tmi Jorma Peuravuori, ajalla 6.7.2011-6.8.2011 (määräaikainen)
Puoliperävaununkuljettaja, Karhio Oy, ajalla 26.09.2011-4.10.2011 (määräaikainen)

Virallisemman oloinen lyhyt ansioluettelo on ladattavissa sekä .doc että pdf-muodossa. .doc-tiedosto tehty OpenOffice-ohjelmalla, joten takuuta sen avautumisesta oikein Microsoftin omalla ohjelmalla ei ole, suosittelen pdf-tiedoston käyttöä.

Persoonallisuustyyppi erään testin mukaan: Introvertti-Havaitsija-Ajattelija-Spontaani (ISTP).

Raportti sanoo: "Ensialkuun ISTP voi vaikuttaa vaikeaselkoiselta ja arvoitukselliselta persoonalta. Hän ei päästä ihmistä lähelleen, ei kerro ajatuksistaan, vaan vaikenee ja tarkkailee muita. Vaikeneminen johtuu siitä, että ISTP on tarkka henkilökohtaisen vapautensa suhteen. Hän puolustaa omaa henkilökohtaista aluettaan, koska haluaa säilyttää pään sisäisen vapautensa ajatella omia asioitaan.

ISTP ei puhu paljon, mutta on mestari lyhyissä lohkaisuissaan ja viljelee mustaa huumoria tilanteissa, jotka voivat loukata jotakuta. Enimmäkseen hän ilmaisee itseään elein ja ilmein, jotka nekin ovat yhtä hienovaraisia kuin persoona itse. Ulkopuolisten on turha yrittää saada ISTP:tä avautumaan, pikemminkin he toivovat samanlaista, väljää kohtelua kuin itse viestittävät.

Koulussa ISTP inhoaa abstrakteja oppiaineita ja ulkoaoppimista. Parhaimmillaan hän on teknisillä alueilla, sillä yleensä hän hallitsee konkreettiset työkalut. Hän voi olla hyvä myös insinöörinä tai palomiehenä, sillä ISTP on kiinnostunut vauhdista ja vaaran viehätyksestä."
Raportti on pelottavassa määrin oikeassa.

Harrastukset:
Rautatiet, sekä isot että pienet, valokuvaus. Keräilen pienessä mittakaavassa eurokolikoita ja cowboy-jutut kiinnostavat myös jonkin verran, siis se kuuluisa Willi Länsi. Kitaran rämpyttelylle on nykyään hyvin aikaa. Nukkumisesta pidän myös.

Kompaktikamerana toimii Canonin G11.

Järjestelmäkamerani kokoonpano on seuraava (suluissa on ostohinta):

Pidän ihmisten kuvaamisesta. Jos haluat poseerata mallina ja olet Porissa, niin saa ottaa yhteyttä. :-D

Erityisesti pidän sarjakuvista B. Virtanen ja Karvinen. Väreistä musta on paras ja vuodenajoista kesä.

Jäsenenä olen seuraavissa:
Museorautatieyhdistys ry

Eräs autoemännistä halusi takavuosina yksityiskohtaisempia tietoja minusta tänne bittiavaruuteen. Ei kuitenkaan kertonut tarkemmin. Siirry seuraavalle sivulle niin saat lisätietoja (ei suositella tosikoille, heikkohermoisille, alaikäisille tms.).

Horoskooppimerkki: Kauris (kiinalaisessa Koira, 6.2.1970-26.1.1971 oli Koiran vuosi, tarkemmin metallikoira). Ei, minä en usko näihin horoskooppijuttuihin, mutta kun luonnehdinta on kuitenkin melko lähellä totuutta, niin lukekaa ja kauhistukaa. Varsinkin Koiran luonnehdinta on jo turhankin lähellä, auts auts!

Kauriista kerrotaan seuraavaa:

Sinulla ystävät säilyvät läpi elämän. Kun löydät ystävän, se on luja side ja sitä ei hevin rikota. Monet ystäväsi ovatkin lapsuutesi peruja. Parhaat ystäväainekset ovat ravulla ja kaloilla, jotka tuovat sinulle sopivasti herkkyyttä ja tunnepohjaa. Hyvin säilyvät tuttavapiirissäsi myös härät ja neitsyet. Ystävien määrä ei koskaan korvaa laatua, joten heitä on harkittu ja valittu määrä. Aika ajoin viihdyt loistavasti yksinkin, eikä ystävien tarvitse aina hyöriä ympärilläsi. Sinuun voi luottaa kuin kiveen, ja taatusti olet se, joka auttaa miestä myös mäessä eikä vain mäen alla.

Maaelementtinä olet kunnianhimoinen ja ahkera. Olet luonteeltasi asiallinen ja muodollinen. Kuri ja järjestys ovat sinulle tärkeitä asioita elämässä. Eteenpäin pyrkivänä saatat päätyä johtotehtäviin. Olet vastuuntuntoinen ja stressaannut usein liiallisesta työtaakasta. Pyrit päämääriisi aina hitaasti, varmasti ja maaperää varmistaen. Onnellisin olet silloin, kun asiat hoituvat suunnitelmiesi mukaisesti.

Asiallisen ja järjestelmällisen luonteesi vuoksi olet saanut hallitsijaksesi järjestyksenpitäjä Saturnuksen, joka alunperin mittasi aikaa. Astrologiassa kauris hallitsee eläinradan kymmenettä huonetta, uraa, joka antiikin Kreikassa oli Regnum, vallan huone.

Miten toimit Kauris?
Olet peruskivi, jonka päälle voi rakentaa vaikka pilvenpiirtäjän, perusta kyllä kestää. Vastuuntunto ja henkinen vahvuus ovat oleellinen osa luonnettasi. Olet elämässä eteenpäin pyrkivää tyyppiä. Sinulle elämä ei ole mitään ilman vastuun kantamista. Konservatiivinen kun olet, sinulle on ollut aina itsestään selvää että perustat perheen.

Asiallisuutesi vuoksi olet etäinen ja muodollinen, etkä helposti lähde mukaan mihin tahansa leikkiin harkitsematta tarkkaan onko se järkevää. Vahvat periaatteet ovat sinun selkärankasi ja niistä sinä pidät tiukasti kiinni. Järki ja käytäntö saattavat usein työntää tunnepuolesi syrjään. Joskus joku saattaa syyttää sinua jopa tunteettomaksi tai niuhottajaksi. Toisaalta ajattelet, että kaiken tekemisen takana pitää olla selkeä päämäärä ja tarkoitus, muuten siihen ei kannata ryhtyä.

Erään australialaisen tutkimuksen mukaan Kauriille tapahtuu vähiten liikenneonnettomuuksia. Hyvä, Kauriit!

Koirasta kerrotaan seuraavaa:

Koira on pikkutarkka pessimisti, joka on omassa elementissään saadessaan etsiä virheitä ja esittää kritiikkiä. Vaikka hän on hanakka arvostelemaan, niin Koira pyrkii välttämään keskipisteeksi joutumista. Paitsi tarkka, niin Koira on myös luotettava - jokaisen elinkumppanin ja ystävän toivelöytö. Koira on aina ihmisen paras ystävä, kun kunnon luottamuspohja on kunnossa. Koira oppii usein asiat kantapään kautta - varsinkin lapsuudessa ja nuoruudessa. Vanhemmat ovat kyllä ajoittain "helisemässä" teini-ikäisen Koiran kanssa, mutta puberteetin mentyä ohitse, on Koira rauhallinen ja valmis ryhtymään muiden auttamiseen. Työelämässä Koira on ahkera ja tunnollinen. Avoimen ja rauhaa uhkuvan luonteen ansiosta Koira sopeutuu hyvin myös erilaisiin tiimitöihin sekä erilaisten ryhmittymien johtohahmoksi. Koiraa ei saa kohdella huonosti, sillä hän ei koskaan unohda. Parhaimmat kumppanit Koira löytää Tiikeristä ja Hevosesta. Elementeistä tärkeimmät ovat Koiran osalla Metallin kanssa sopusoinnussa oleva Tuli.

Koiranvuonna syntyneillä ihmisillä ovat ihmisluonnon parhaat piirteet. He ovat syvästi uskollisia ja rehellisiä ja ihmiset luottavat heihin, koska he osaavat säilyttää salaisuuksia. Koiraihmiset ovat hieman itsekkäitä, kammottavan itsepäisiä ja itsekeskeisiä. He eivät paljoa perusta rikkauksille ja kuitenkin heillä aina näyttää olevan rahaa. He saattavat olla emotionaalisesti kylmiä ja etäisiä sosiaalisissa tilanteissa. He löytävät helposti puutteita asiasta kuin asiasta ja ovat tunnettuja terävästä kielestään. Koira-ihmiset ovat hyviä johtajia.

Tunneasiat voivat olla hankalia Koiralle, koska sinun on vaikea ilmaista syvimpiä tunteitasi. Olet kuitenkin herkkä ja haavoittuvainen. Siksi valitset kumppaniksesi jonkun ennestään tutun ja luotettavan. Rakkaus voi vallata koko lempeän sydämesi, mutta jos huomaat kumppanissasi räikeitä vikoja, lopetat suhteen vaikka se tekisi kuinka kipeää.

Koirat tulevat parhaiten toimeen Hevosten, Tiikerien ja Jänisten kanssa. Jos suot Hevoselle tarpeeksi vapautta, se tekee sinut onnelliseksi. Tiikerin kanssa tunnette molemmat henkistä ja fyysistä vetoa ja pystytte tukemaan hyvin toisianne. Jänis antaisi turvaa ja kiintymystä, mutta Jänistä tulee kohdella lempeästi, joten älä säikytä sitä ihanteillasi. Myös Käärme tai Sika voisi suoda onnen, ihailet Käärmeen viisautta joka tuo turvaa, ja Sian toiveikkuus tuottaa valtavaa onnea ja rauhaa. Varo suhdetta Lohikäärmeeseen (joka on liian äänekäs ja pinnallinen tyynelle ja rauhalliselle luonteellesi), Vuoheen (joka on uneksija ja melkein yhtä huolestuttava kuin sinä itse), Kukkoon (joka on liian suorasukainen ja arvosteleva) ja Apinaan (joka on huoleton ja ikävystyy ihanteellisuuteesi).

Vapaa-aikana Koira nauttii villistä luonnosta ja rauhallisista paikoista, joissa on häivä salaperäisyyttä. Tyytyväisin Koira on kuitenkin levollisesti ja turvallisesti perheensä parissa. Vaikka Koira koettaa välttää tungosta ja tuntemattomia kasvoja, se myöntyy iloiten, kun syy on arvokas. Jos aihe koskettaa omaatuntoa, Koira on väsymätön juhlija. Koiralla on hyvä maku ja se nauttii ylellisistä esineistä. Koira rentoutuu miettien uusimpia hankintojaan rauhassa.

Yang on merkkinä positiivinen ja hallitsee vaaleaa, kuten vaikkapa päivää ja syntymää. Yang-ihminen on yleensä ulospäinsuuntautunut. Koira kuuluu Yang-merkkiin.

Elementtien vaikutus ihmisen luonteeseen:
- metalli: itsenäinen, jääräpäinen, itsekäs, lujaluonteinen
- tuli: impulsiivinen, aktiivinen, itsekäs, energinen

Koiraan liitettävä symboliikka:
- väristä keltainen, joka on arvokkuuden ja kunnioituksen väri
- kiinalaisessa astrologiassa on viisi makua, joista Koiraan liittyy makea
- tunnusmerkkinä on luotinaru
- tunteista halu liittyy Koiraan
- kiinalaisessa kompassissa on pohjoisen ja etelän lisäksi ylimääräinen suunta: keskus, ja se on Koiran suunta

Vaikutin:

Taistelet aina totuuden puolesta vaikka siitä koituisi miten paljon hankaluuksia tahansa. Työssä ei kiinnosta valtataistelu eikä hyökkäävyys hitustakaan. Muiden hyvinvointi on pontimesi ja olet herkkä vääryyksille. Suhtaudut myötätuntoisesti avuntarvitsijoihin, mutta et niihin, jotka ovat pinnallisia, äänekkäitä tai ahneita. Et juuri siedä typeryksiä.

Tarkennettuna olen Temppelin Koira. Siitä kerrotaan seuraavaa:

Temppelin Koiraan liitetään kahden esineen yhtäaikainen piteleminen. Se puolestaan merkitsee kahden ristiriitaisen ulottuvuuden pitämistä tasapainossa. Elämäsi on todennäköisesti onnellinen, mutta tiettyjen vaikeuksien voittamiseen on oltava aina valmiina. Vaikeudet johtuvat ennenkaikkea persoonallisuudestasi. Olet luonnostaan suorapuheinen ja peloton, varsinkin puolustaessasi sellaista, mitä arvostat ja kunnioitat. Tämä käytös saattaa johtaa tilanteeseen, josta on vaikea päästä pois. Älä turhaan huolestu tyypillisestä Koiran piirteestä äreydestä. Sen kanssa on vain opittava elämään. Sovinnaisuus on aina vieras sana ja seuraelämä saattaa sen vuoksi olla rasite.

---

Tein myös erään toisen testin (en muista missä ja mikä se oli), jonka mukaan olen kuin Mr. Spock. Tiedäthän sen suippokorvan alkuperäisestä Star Trek -televisiosarjasta? Eli ei tunteita päätöksenteossa, vain kylmää faktaa. Hmm, pitäisikö tuosta nyt sitten huolestua vai ei, mene ja tiedä. Jos toimin kuten Spock, niin uudemmassa ST-versiossa olisin sitten varmaan Mr. Data ennen tunnesirun asentamista.

Ystävien, tuttujen ym. kertomaa:
- Minna: Pieni ja hentorakenteinen, spanielinkatseinen fiksu jätkä.
- Entinen työkaveri: Kapeiden kasvonpiirteiden takia synkän näköinen, tummat hiukset vielä korostavat tätä synkkyyttä.

Yleensä minusta saadaan tämänsuuntainen, virheellinen käsitys: omahyväinen, itsekäs, ilkeä, tyly, töykeä, luotaantyöntävä, tunteeton