Logo vie takaisin Kisuran kennelin aloitussivulle

Kuvia Kisuran koirien kavereista

Anssi


Anssi, Asta ja Bilke huhtikuussa 2002. Mökötuvan Anssi-Tapio on muhoslainen lapinporokoirauros ja Kisuran koiratyttöjen hyvä ystävä.

Leesia


Kisuran koirien uusin kaveri, Muhokselle muuttanut Hagassessan Leesia 8-viikkoisena loppukesällä 2004. Leesiasta on lisää kuvia Kilkuran kuvasivuilla. (kuva: Hilde Løken)


Pikku Leesia on jo runsaan vuoden ikäinen neito elokuussa 2005.


Leesia ja Kilkura, lähes ikätoverit, ovat edelleen toistensa parhaat leikkikaverit.

Paro


Paro (Miehtebiekka Santajalka) on muhoslainen lapinporokoirauros, ja se on käynyt tapaamassa Kisuran koiria. Kuvassa Paro ja Kilkura tammikuussa 2005.


Et kyllä Paro pussaa mun äiskää!


Paro oli Kisurassa hoidossa muutaman päivän loppukesällä 2005. Tässä ollaan lenkillä kankaalla. Edessä Paro, takana Bilke ja Kilkura.


Komea Paro lepotauolla poronjäkälän päällä.


Takaisin autossa. Paro-herra loikoilee Kisuran tyttöjen Astan ja Bilken ympäröimänä, verkon takaa kurkistaa Kilkura.

Ossi


Astan kesään 2005 on kuulunut käynti ensimmäistä kertaa Helsingissä. Nyt kaikki porosemme ovat käyneet siellä yhden kerran. Asta tapasi matkallaan kirjekaverinsa Ossin (lpku Huraus Amppeli). Olihan tuo historiallinen hetki ja kaikesta ihmisten hössötyksestä ja kikatuksesta päätellen hauska kohtaaminen, mutta kunnon poseerauskuvaa ei kaveruksista saatu niin millään.

Noanarkin sileäkarvaiset noutajat


Viimeisenä etelän reissun päivänä teimme piknikki-retken Nuuksioon Etelän Kaijan ja hänen flattiensa (kennel Noanarkin) kanssa. Nuorin flateista sai Astan innostumaan villiin leikkiin. Onhan tämä Tristan aivan Kilkuran ikäinen. Tässä kuvassa poseerataan kuitenkin maltilla.