HAMSTERI HOITOON ?Otan hamstereita rajoitetusti lomahoitoon ympäri vuoden. Etupäässä otan hoitoon vain omia kasvattejani, mutta muitakin hamstereita voi tarjota mikäli muuta hoitopaikkaa ei ole :)

HOITOON TUONNIN EDELLYTYKSET
* Hamsterin tulee olla terve! En suosittele kontakteja muihin eläimiin tai eläinkaupoissa notkumista kuukauteen ennen meille tuontia tartuntavaaran takia. Mikäli Suomessa on hoidon aikaan tartuntatauteja liikkeellä, en ota hamstereita hoitoon.
* En ota hoitoon muita kuin hamstereita.
* Hoitoon jätettäessä sovitaan hakupäivämäärä, joilloin hamsteri tulisi hakea.

HAMSTERI TULEE HOITOON
* Terraarion kylkeen tulee laittaa lappu, jossa lukee mitä hamsterisi on yleensä syönyt, puhelinnumerosi, hoitoaika ja muita huomioitavia seikkoja eläimestä yms.
* Tarkasta paljonko teillä on sisälämpötila. Voin sen perusteella sijoittaa hamsterin sopivaan paikkaan, että lämpötilaero ei olisi merkittävän suuri.
* Terraario tulee tuoda siivottuna, mukana kaikki päivittäiset hamsun tarvikkeet ja harrasteet mitä hamsterin voi kuvitella tarvitsevan hoidon aikana. Siemenseosta, puruja tai tuoreruokaa ei tarvitse tuoda ylimäärin, ellei hamsterilla on erityistä ruokavaliota.
* Mikäli hamsteri on vielä pentuikäinen tai luonteeltaan arka, suosittelen että vanhoja pesäaineita jätetään terraarioon omaksi hajuksi ja turvan tuojaksi.
* Hamsterin voi tuoda kuljetuslaatikossa, mikäli terrassa on tarvikkeita jotka voivat kaatua hamsun päälle kuljetuksen aikana. Huomioithan ulkolämpötila kuljettaessasi.
* Halutessasi, voit kysyä hamsterin kuulumisia tekstiviestillä loman aikana.
* Hoidan hoitohamstereita kuin omiani. Meille tullessa suoritan hamsterille yleiskunnon arvioinnin, että yllätyksiltä vältyttäisiin. Ongelmatilanteissa konsultoin eläinlääkäriä ja olen vienyt hoidokkeja myös eläinlääkärin vastaanotolle.

HOITOMAKSUT
Satumetsän kasvatit: Ensimmäinen viikko 1e /vrk, seuraavat päivät 0,5e /vrk.
Muut hamsterit: ensimmäinen viikko 1,5e/vrk, seuraavat päivät 1e/vrk.
Hinta sisältää hamsterin perushoidon, siivouksen, päivittäisen valvonnan ja sairastapauksissa mahdolliset eläinlääkärin konsultaatiot ja peruslääkityksen (antibiootti, kortisoni tai kipulääke).
Hoitomaksun voi maksaa etukäteen tai jälkikäteen.

HUOM! Jos hamsteri on hyvin vanha meille tullessaan tms. ja sen kunto heikkenee voimakkaasti, en maksa sen eutanasiaa eläinlääkärillä, vaan se tulee omistajan maksettavaksi (10-15e).

Lomahoidosta sovitaan maileitse hyvissä ajoin ennen hamsterin lomaa. Tarkka tuontiaika vahvistetaan vielä lähempänä :) Kysy: satumetsankolumbus.fi
                                                             Niina


 Etusivu

©copyright 2009 Niina Toivonen