Tämänhetkinen pentue / Current litter

Ella ja Totin pentue syntyi 3.8.2007, jossa on 5 urosta ja 6 narttua. 
Kaksi urospentua (Catanka Incognito ja Catanka Itself) vielä vailla kotia!

Pentueen emä:
KANS & FIN & DK & S MVA, JV-03, PMV-04, SV-04, V-05 Catanka Taste of Waltz "Ella"
Lonkat A/B, kyynärpäät 0, silmät 5.4.2004 - OK ja 21.5.2006 - OK.

Ella on 5-vuotias narttu jolla on ollut yksi - kesällä 2005 syntynyt FREE- pentue tähän mennessä. Ella on vesispanieliksi rauhallisemman sorttinen ja koulutustilanteissa se on varsin luotettava - tekee mitä pyydetään mutta vesispanielimaiseen tapaan se on luonteeltaan itsenäinen eikä mikään automaattikone. Jos treeni menee liian vakavaksi, niin koira kyllä pudottaa ohjaajansa maan kamaralle. Kotioloissa olemme jäljestäneet ja nenä on hyvin tarkka. Tyypilliseen vesispanielimaiseen tapaan Ella on innokas uimari ja lintua sekä muuta riistaa sekä dummya kannetaan halukkaasti. Agilityssä Ella aloitti syksyllä 2005.
Ella on hienosti pärjännyt näyttelyissä niin koti- kuin ulkomaillakin. Se on kookas, mutta feminiininen. Turkki on runsas ja hyvälaatuinen. Sen ensimmäisen pentueen pennut ovat hyvin lupaavia. Tätä kirjoitettaessa jo neljä on valioitunut hetimmiten 2 vuotta täytettyään. Jäljestyksessä kolmella koiralla on tulos (kahdella AVO-1 ja yhdellä AVO-2), sekä tokossa on startannut yksi koira, jolla ALO-1 tulos.
Ellan suvusta löytyy useassa polvessa lukuisia ryhmä-, BIS- ja erikoisnäyttelyiden voittajia. Sen isä Multi Ch Co-R's Wingset Woody O'Blu Max on kaksinkertainen maailmanvoittaja ja erikoisnäyttelyiden voittaja, BIS-sijoittunut ja usean maan valio. Emä Multi Ch Catanka Waltzing Matilda on yksi kautta aikojen parhaiten suomalainen näyttelyissä menestynyt narttu, joka ollut myös erikoisnäyttelyn voittaja sekä saavuttanut ryhmä- ja BIS-sijoituksia.

Pentueen isä:
KANS & FIN & S(u) & DK & LT MVA, FIN JVA Hooligan's Globetrotter "Totti"
Lonkat A, kyynärpäät 0, silmät 20.2.2004 – OK ja 22.2.2006 - OK. Kilpirauhastestattu 2005 (Vetlab), OK.

Totti on tuotu Suomeen USA:sta ja se on 4,5-vuotias. Sen isä AM Ch Castlehill's Air Jordan O'Landacre UD WC on kolminkertainen urosten National Specialty-voittaja jolla on myös korkea tottelevaisuuskokeiden titteli (Utility Dog) sekä rodunomainen käyttötulos (Working Certificate). Emä Am & Mex Ch Hooligan's Holy Grail CD CGC oli vuoden 2006 erikoisnäyttelyssä Sweepstakes-veteraanien narttuvoittaja. Ediellä on tottelevaisuudessa Companion Dog titteli sekä se on suorittanut Kiva Koirakansalainen (Canine Good Citizen) testin. Samaisessa USA:n National Specialtyssä Totin veli oli Winners Dog. Totin sukutaulusta tulee terveyspuolelta esiin erittäin vahvasti erinomaiset lonkkatulokset. Sen sukulaisiin voit tutustua kasvattajan Florence Blecherin kotisivuilla: http://www.hooliganiws.freeservers.com/. Totti on Kansainvälinen, Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Liettuan muotovalio sekä tuore FIN JVA eli jälkivalio. Totti on aktiivinen koira, joka kuitenkin on helppo ja mukava luonteeltaan. Totti tulee hyvin toimeen myös muiden urosten kanssa. Jäljestyspuolella Totti on osoittautunut aivan loistavaksi jälkikoiraksi. Tässä sen mejä-koeosallistumiset ja pisteet:18.9.2005 Mejä AVO-1, 44 p

11.6.2006 Mejä AVO-3, 29 p.

13.8.2006 Mejä AVO-1, 48 p.

24.9.2006 Mejä VOI-1, 42 p.

17.5.2007 Mejä VOI-1, 44 p.

20.5.2007 Mejä VOI - (Ohjaaja keskeytti)

2.6.2007 Mejä VOI-1, 50 p.

  • Yhdistelmä Ella + Totti on varsin ulkosiitos. Ensimmäinen yhteinen koira (yksi rodun suuruuuksista Am Ch Mallyree Triple Expectation) tulee molemmilla esiin viidennessä sukupolvessa. SS-aste viiden sukupolven mukaan laskettuna on 0,19.
  • Yhdistelmällä on jalostustoimikunnan hyväksyntä

 

 

Ella-Totti litter – 5 males and 6 females - was born August 3rd, 2007.
Two male pups (Catanka Incognito and Catanka Itself) are still looking for a home!

Dam:
INT & FIN & DK & S CH, JV-03, PMV-04, SV-04, V-05 Catanka Taste of Waltz "Ella"
Hips FCI A/B, elbows 0, eyes checked and OK 5.4.2004 and 21.5.2006.

Ella is 5 years old bitch, who has had one litter (whelped 15.5.2005 – a called FREE-litter) two years ago.
Ella is independent personality, is willing to please, but has her own mind as well. She carries birds, rabbits without problem and is a good tracker. Ella has done also some agility. In shows she has done well. She’s FCI International Champion, and also national champion in Finlnad, Denmark and Sweden, as well Finnish Junior Winner 2003, Nordic Winner 2004, Swedish Winner 2004 and Finnish Winner 2005.
The puppies from her first litter (by Ch Fynder Freethinker) have done well in various activities. Several of them have been used in wildfowling, also three of them have achieved 1st and 2nd prize qualifications from the tracking tests, also one has 1st prize from obedience. In shows, four of them have already been titled. Finnish Champion title includes also passing the working certificate.
Ella’s sire is American bred Multi Ch Co-R's Wingset Woody O'Blu Max, who has twice been World Winner. He also won breed specialties in Finland and the Netherlands, as well was several times group and BIS-placed in Sweden. Ella’s dam Multi Ch Catanka Waltzing Matilda is one of the best show bitches in Finland ever, who in addition to group and BIS-placements achived breed specialty BIS. The pedigree of Ella includes also much more great great dogs in the past.

 

Sire:
INT & FIN & S(u) & DK & LT CH, FIN Tracking CH Hooligan's Globetrotter "Totti"
Hips FCI A, elbows 0, eyes checked and OK 20.2.2004 and 22.2.2006. Thyroid tested 2005 and OK.

Totti is 4,5 years old American import. His sire AM Ch Castlehill's Air Jordan O'Landacre UD WC was three times best male in the US National Specialties, and he also is obedience titled (Utility Dog) and has gained breed’s Working Certificate. Dam Am & Mex Ch Hooligan's Holy Grail CD CGC was last year Specialty’s Veteran Sweepstakes bitch winner. In obedience she has Companion Dog title, and she has also passed Canine Good Citizen test. Totti’s litter brother was best of Winners in 2006 National Specialty. You can view Totti’s relatives from his breeder’s - Florence Blecher’s - web site: http://www.hooliganiws.freeservers.com/. Totti is FCI International, Finnish, Swedish, Danish and Lithuanian Champion, and also Finnish Tracking Champion. He is active dog, but is easygoing and lovely temperament. He also comes well along with other males.

    • The combination Ella + Totti is rather outcross. The first common relative comes in the 5th generation.