FIN MVA Zanfi the Road Song "Hilli"

Narttu / Female
Syntymäaika / Date of Birth: 28.7.1996
Lonkat / Hips: A 
Kyynärpäät / Elbows: 0
Isä / Sire: GB SH CH Hudson Chill at Doonbeg
Emä / Dam : GB CH Zanfi Sabra
Kasvattaja / Breeder: Liz Waters, UK
Omistaja / Owner: Marianne Kujala

Kesäkuu / June 1999

Hilli on tuotu Iso-Britanniasta Zanfi-kennelistä ja narttu on yhteisomistuksessani Sari Rannan (Akvavitix) kanssa. Nykyisin Hilli viettää leppoisia eläkeläispäiviä Kokkolassa. Hillin emä Sabra on "täysvalio", sillä näyttelytittelin lisäksi koira omaa myös käyttövalion arvon Iso-Britanniassa.

Hillin pentuesisarukset ovat olleet erittäin menestyneitä näyttelykehissä vuonna 1998. Pentuveli GB SH CH Zanfi Pride oli voittamaton rotukehässä ja koira sijoittui myös ryhmässä. Pentusisko GB SH CH Zanfi Pride and Joy haki myös valiotittelin meriitit ja toinen pentusisko Zanfi Moonwater at Colleenville oli paras irlanninvesispanieli Irlannissa vuonna 1998.

Road Songilla oli ensimmäinen pentue kesällä 1998 Sarin kennelnimen alla, jolloin se astutettiin uroksella  AM CH Co-R's Wingset Woody O'Blu Max. Tästä pentueesta minulle tuli narttu, Akvavitix Sally Be Good.

Hilli astutettiin toistamiseen syksyllä 2000 ja nyt uroksella MV-98 Aquatikus Lonely Canadian Tinker. Näistä B-pennuista voit lukea lisää heidän omilta sivuiltaan.

Kuolinsyy: pahanlaatuinen ihokasvain  
Ikä kuollessa: 12 v

Cause of death: Malignant skin tumor 
Age when died: 12 years