Tuloksia & uutisia 2005

Tammi - kesäkuu

26.6.2005 pentutreffit 'ulkomaan pentusille'.
Juhannussunnuntaina meille kokoontuivat Twisterin pennuista Leevi (Casanova of Big Spaniel), Boogie (Calendar Girl of Big Spaniel) ja Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) sekä Amerikan poika Halli (Ballyhoo's Jar Jar Binks). Hessu (Colombus of Big Spaniel) oli vielä juhannuspurjehduksilla ja samaten Gini (Doonbeg Flower Power) mökkitunnelmissa. Pennut tapasivat Ellan pennut sekä fasaanin ja tietenkin leikkivät keskenään. Klikkaa kuvia web-albumista.

24-26.6.2005 Blackpool, Iso-Britannia
. Tuomarina Mr C Bexon
Woody (Fynder Freethinker) sai urosten CC'n ja oli rotunsa paras.

18-19.6.2005 Kotka
. Kaikkien näyttely. Tuomarina rodussa Jon R Cole USA:sta, ryhmässä Manuel Loureiro Borges Portugalista ja BIS-kisassa Hans van der Berg Hollannista.
Tacolla (Catanka To Be Continued) mahtava näyttelyviikonloppu kotikaupungissaan! Lauantaina rodun ja ryhmän voitto ja sunnuntaina Best in Show-kisassa hieno kolmossija. Onnittelut Heidi!!!
Klikkaa kuvia näyttelystä

18.6.2005 Rusko
. Ryhmän 8 näyttely. Tuomarina Leila Kärkäs.
Rumba (Catanka Besserwisser) oli rotunsa paras ja BIS-kisassa hienosti kolmas.
Hamlet (Catanka Humpty Dumpty) oli VSP.
Taiska (Catanka Freedom of Speech) JUN EH/1

5.6.2005 Tervakoski
Tuomarina Jens Martin Hansen, Tanska.
Rumba (Catanka Besserwisser) oli rotunsa paras ja samalla tuomarilla sijoittui ryhmässä toiseksi.
Arttu (Catanka Winnie the Pooh) oli vastakkaisen sukupuolen paras ja Taiska (Catanka Freedom of Speech) JUN EH/1
Klikkaa kuvia näyttelystä

4.6.2005 Rauma. Tuomarina Nils Molin, Ruotsi
Jazzy
(Catanka Cry Freedom) JUN EH/1

22.5.2005 Scottish Kennel Club, Edinburg
. Tuomarina Joyce Webb (Shannonlee)
Woody (Fynder Freethinker) sai tänään 15. CC'nsä, oli rotunsa paras ja sijoittui neljänneksi Gundog-ryhmässä. Klikkaa tulokset rotukehästä: http://www.fossedata.com/results/show.asp?SHOWNAME=SKC05

22.5.2005 Hamina (KV)
. Tuomarina Annukka Paloheimo
Taco
(Catanka To Be Continue) sai tänään kuudennen CACIBinsa ja oli VSP.

21.5.2005 Helsinki (KV)
. Tuomarina Pam Blay Iso-Britannia.
Onnittelut Tintin (Catanka Tin Tin Tango) omistajille Sellalle ja Harrille uudesta Suomen muotovaliosta! Tintti sai tänään viimeisen sertinä ja samalla ensimmäisen CACIBinsa Helsingin kansainvälisessä näyttelyssä ollen VSP. Rotunsa parhaaksi tuli velipoika Taco (Catanka To Be Continue).

14.5.2005 Lohja
. Irlanninvesispanielit ry ja Suomen Spanieliliitto ry erikoisnäyttely, minkä Irlanninvesispanielit ry järjestivät.
Tuomarina Hans Rosenberg, Ruotsi. Koiria kehässä 24.
Catankoilla oli taas kerrassaan upea päivä, sillä saldona ROP & Best In Show, VSP ja ROP & Best In show kasvattajaryhmä, PU-2, PU-3 ja PN-3.
Rumba (Catanka Besserwisser) vei täyskäden eli oli rotunsa paras ja Best In show. Rotukehässä erikoismaininnoista se sai parhaan luonteen diplomin.
Hamlet (Catanka Humpty Dumpty) Oli yli vuoden näyttelytauon jälkeen kehässä ja varsin eloisasti esiintyen hienosti urosten voitto ja VSP.
Taiska (Catanka Freedom of Speech) oli ensimmäistä kertaa esillä virallisissa luokissa pentuajan jälkeen ja tuloksena upeasti paras narttu-3 ja ensimmäinen serti ja parhaat liikkeet. Taiskahan on Rumban tytär.
Rico (Buffalo Soldier) on esillä enää harvemmin, mutta on ollut upeasti paras uros-2 nyt kahdessa viimeisimmässä erkkarissa kuten myös joulukuisessa Messarissa.
Chili (Hit the Road Jack) hienosti paras uros-3:ksi ja on Hamletin pentueveli.
Totti (Hooligan's Globetrotter) oli Ricon jälkeen käyttöluokassa toinen laatupalkinnolla erinomainen
Taco (Catanka To Be Continue) oli valioluokan urosten neljäs ja parhaan pään maininnan saaja
Arttu (Catanka Winnie the Pooh) EH
Tintti (Catanka Tin Tin Tango) avoimen luokan voitto laatumaininnalla EH
Manta (Havis Amanda) käyttöluokan voitto laatumaininnalla EH
Jazzy (Catanka Cry Freedom) junioriluokasta H mutta mukavasti parhaan hännän palkinnon saaja
Pennuissa debyytin näyttelykehiin tekivät Patu (Catanka Knock on Wood) ja Gini (Doonbeg Flower Power) ja muita pentuja ei paikalla ollutkaan.
Kasvattajaluokassa olivat Rumba, Hamlet, Rico ja Tintti ja se sai seuraavanlaisen arvostelun:
Uppfödargrupp hämtad fråm 3 kullar. Bra temperament och utstrålning. Utmärkta huvuden, kroppar och stommar. Rejälä hundar med bra rörelseschema. Med fel och förtjänster samlas denna grupp en jämn helhet.
Klikkaa kuvia näyttelystä
Rotukehän täydelliset tulokset: http://kotiweb.kotiportti.fi/riitta.piesala/cshow05s.htm

13.5.2005
Suomen irlanninvesispanielikanta on toukokuussa kasvanut (huimasti ;-)) neljällä, sillä vapun jälkeen maahamme on saapunut kolme pentua Unkarista ja yksi USA:sta. Unkarin pentujen emä on H Ch EUJV-03 EUV-04 Catanka Twist and Shout eli 'Twister'. Itse vietin vappua Budapestissä ja toin tästä yhdistelmästä nartun Chili Pepper of Big Spaniel, joka asustaa sijoituksessa Liana Simosen luona Helsingissä ja josta kutsumanimeltään tuli Cera. Urospentu meni Johanna ja Toni Tirkkoselle Espooseen ja Casanovaa kutsutaan kotona Leeviksi. Tampereelle muutti Pauliina Harjulle Calendar Girl of Big Spaniel, kutsumanimeltään Boogie. Kuvia Unkarin pennuista ja Twisteristä voit katsoa webalbumista osoitteessa: http://pg.photos.yahoo.com/ph/seidilinnavuori/album?.dir=/6de4&.src=ph&.tok=ph9S87CB8PLe1BXH
USA:sta saapui 'Hal', jonka on kasvattanut Ballyhoo-kennelin Dede Selph yhdessä Judy Goonyepin kanssa. Hal, josta suomalaisittain tuli väännettyä Halli, asustaa Kaija Antilan perheessä Helsingissä.
Vilpittömät kiitokset pentujen kasvattajille Ildiko Czech Pilatille ja Dede Selphille & Judy Goonyepille, että saimme nämä pennut Suomeen.

6.5.2005 Birmingham National, Iso-Britannia
. Tuomarina Frank Kane, koiria 28.
Woody (Fynder Freethinker) voitti urosten CC'n. ROP & RYP-4 oli Sh Ch Zanfi Tabitha.
Täydet tulokset: http://www.highampress.co.uk/bnat/spanirwt.htm

30.4.2005 WELKS, Iso-Britannia
. Tuomarina Chris Attwood, koiria 28.
Woody (Fynder Freethinker) palasi Iso-Britannian kehiin täydessä terässä ja voitti rodun ja sijoittui upeasti toiseksi Gundog-ryhmässä. Klikkaa tulokset rotukehästä (West of England Ladies' Kennel Society): http://www.fossedata.com/results/show.asp

23-24.4.2005 Lahti KV
. Tuomarina Merja Ylhäinen rotukehässä, Rune Fagerström ryhmässä ja Edward Wild Kanadasta Best In Show-kehässä.
Woody (Fynder Freethinker) oli Best In Show-2 tässä 4500 koiran näyttelyssä! Kerrassaan upea päätös koiran Suomen vierailulle. Woody matkaa nyt takaisin Englantiin palaten kotimaisiin kehiin.
Klikkaa kuvia näyttelystä

23.4.2005 Vesterås, Ruotsi. Tuomarina Annika Ulltveit-Moe, Ruotsi. 2 koiraa.
Taco (Catanka To Be Continued) matkasi Ruotsiin. Tuliaisena tuli kuitenkin ainoastaan Rotunsa Paras-ruusuke, sillä koira kilpaili valioluokassa eikä siten kisannut sertistä. Kaikesta huolimatta onnittelut Heidille! Eikun uutta matkaa suunnittelemaan.

20.4.2005 Australiassa asuva Temppu (Catanka Hat Trick) synnytti kuuden pennun pentueen, jonka isänä on Aust Grand Ch Castlehill's Journey Downunder. Onnea Sharonille ja eritysesti kätilö-Johnille, joka hoiti synnytyksen yksin Sharonin ollessa samaan aikaan lentokoneessa ylittämässä Tyyntä valtamerta matkalla USA:n National specialtyä katsomaan.

16.4.2005 Hämeenlinna. FCI ryhmät 4,6,8. Tuomarina Tarja Hovila rotu- ja ryhmäkehässä  ja Ritva Raita Best In Show-kehässä.
Woody (Fynder Freethinker) oli näyttelyn kaunein eli Best In Show! Kaiken kaikkiaan meillä oli hieno päivä, sillä Woodyn pentu Taiska (Catanka Freedom of Speech) oli paras pentu ja pitkästä aikaa esillä ollut Tintti (Catanka Tin Tin Tango) oli paras narttu ja VSP saaden sertin.
Woodyn arvostelu: Ihastuttava uros erinomaista tyyppiä. Oikeat mittasuhteet. Erinomainen uroksen pää jossa oikea ilme. Kaunis kaula ja ylälinja. Erinomainen runko, raajat, luusto ja käpälät. Komea, oikealaatuinen turkki. Sopusuhtaisesti kulmautunut. Erinomainen liikkuja. Esittää itsensä kauniisti. Laatuyksilö!
Klikkaa kuvia näyttelystä

27.3.2005 Lappeenranta
. Tuomarina Soile Bister
Woody (Fynder Freethinker) oli paras uros-2
Woodyn arvostelu: Suuri, mutta komea ja näyttävä uros. Kaunis ylälinja. Vahva pää. Turhan löysät huulet. Riittävät kulmat edessä. Oikea-asentoinen häntä. Liikkuu hyvin. Hyvä karvanlaatu.

25.3.2005 Sydney, Australia
. Spanieleiden erikoisnäyttely, tuomarina Anja Puumala
Temppu (Catanka Hat Trick) oli rotunsa paras. Temppu jää nyt mammalomalle. Pentueen laskettu aika on 18.4.2005 ja pentujen isänä on USA:sta tuotu upealuonteinen ja näyttelykehissä erittäin hyvin menestynyt Aust Grand Ch Castlehill's Journey Downunder
Klikkaa kuva näyttelystä

20.3.2005 Tampere (KV)
. Tuomarina Annika Ulltveit-Moe, Ruotsi. 6  koiraa.
Woody (Fynder Freethinker) oli jällen rotunsa paras. Taco (Catanka To Be Continued) oli paras uros-2 Woodyn jälkeen. Ella (Catanka Taste of Waltz) oli paras narttu-2.
Woodyn arvostelu: Kraftfull, högklassig hane. Utmärkt huvud. Stota välpälsade öron. Stark kropp med korrekt massa. Utmärkt stomme, fötter och hasar. Mycket bra päls. Väl i ordning gjord. Utmärkt rörelser. En hund som kan vinna var som helst.

12.3.2005 Parkano
ryhmänäyttely. Tuomarina Paavo Mattila
Jazzy (Catanka Cry Freedom) oli ROP-pentu.

5.3.2005 Valkeala rn. Tuomarina Ritva Raita
Taco (Catanka To Be Continued) oli rotunsa paras.

5.3.2005 Twister
(Catanka Twist and Shout) synnytti 9 pennun pentueen, missä 6 urosta ja 3 narttua. Isänä pakasteella siemennetyssä pentueessa on Irlannissa syntynyt ja sieltä Australiaan muuttanut Aust Grand Ch Yehudi of Currabell (GB Sh Ch Cuboghlach Brown Hairstreak - Ir Sh Ch Fynder Imni). Suomeen tästä pentueesta muuttaa 1 uros ja 1 narttu.
Kuvia pennuista löydät Twisterin omilta kennelsivuilta http://members.chello.hu/bigspaniel/indexen.html

5.2.2005 Budapest (KV)
. Tuomarina Janos Marcze, Unkari.
Twister (Catanka Twist and Shout) ROP & Cacib ja tästä näyttelystä Twisteristä tuli Unkarin valio.

29.1.2005 Turku Top Dog Show (KV)
. Tuomarina Arja Koskelo. 1+7 koiraa.
Woody (Fynder Freethinker) oli rotunsa paras. Ryhmäkilpailussa tuli hieno RYP-2 sijoitus!
Taco (Catanka To Be Continued) oli paras uros-2 Woodyn jälkeen. Ella (Catanka Taste of Waltz) oli paras narttu-2.
Klikkaa kuvia näyttelystä

23.1.2005 Lahti kaikkien rotujen pentunäyttely. Tuomarina Rune Fagerström. 4 pentua kehässä.
Freedom-pennut suorittivat ensiesiintymisensä ollen pikkupentuluokassa (5-7 kk).
Taiska (Catanka Freedom of Speech) oli rotunsa paras pentu ja tuli ryhmäkilpailussa upeasti toiseksi! Hienosti tehty Taiska ja Heidi!! Jazzy (Catanka Cry Freedom) oli luokan toinen ja Samba (Catanka Do It With Freedom) kolmas.
Klikkaa kuvia näyttelystä

22.1.2005 Alavus rn. Tuomarina Kirsi Nieminen
Totti (Hooligan's Globetrotter) tuli uudeksi valioksi tässä näyttelyssä!
Totin arvostelu: Erittäin hyväntyyppinen 2-vuotias uros, jolla hyvä pää ja ilme, erinomainen kaula ja ylälinja, hyvä eturinta ja ikäänsä nähden hyvä runko, vahva luusto, hyvät kulmaukset, liikkuu hyvin, hyvä karvapeite, miellyttävä luonne.''