Tuloksia & uutisia 2003

30.12.2003
Ensimmäiset Catankat näkivät päivävalon tasan 6 vuotta sitten! Näistä kahdesta sukansyöjästä kasvoi komeat ja kauniit ja rakkaat yksilöt joiden kanssa on tultu ja menty meillä ja muualla. Paljon onnea Alma ja Arttu!!! Nämä kansainväliset ja neljän maan muotovaliot ja useamman voittajatittelin omaavat sisarukset ovat myös molemmat osoittautuneet loistaviksi periyttäjiksi ja niiden jälkeläiset niittävät parhaillaan tuloksia niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kaikista maineesta ja kunniasta huolimatta nämä A-teamiläiset ovat omistajiensa mielestä parhaimmillaan rakkaina perheenjäseninä. Alman arjen akrobatiat ja elämänilo ei jätä ketään kylmäksi. Arttu, pallot ja kävyt ovat erottamaton kolmiodraama. Vuosi 2003 oli vaikuttava. Neljän pentueen kasvatustyö on kantanut hedelmää jokaisessa pentueessa. Erittäin kauniit kiitokset kaikille koirakoille ja taustajoukoille.
Kulunut vuosi oli hiljainen pentulaatikossa, mutta vuodelle 2004 on suunnitteilla taas uusia catankoja!

  BESSERWISSER Voittaja-03, Pohjoismaiden Voittaja-03, S MVA, SSL päänäyttelyn ROP, kiva koirakansalainen
  BLAIR WITCH 3 x sert
  BLARNEY'S QUINN Am Ch ja ryhmävoitto
  BUFFALO SOLDIER Fin Mva, 2 x Cacib, tulokset spanieleiden metsästyskokeesta, mejästä ja tottelevaisuuskokeesta
  HAT TRICK Aust Ch ja Intermediate-ryhmävoitot
  HAVIS AMANDA Fin Mva, Cacib
  HIT THE ROAD JACK sert ja taipumuskoe
  HUMPTY DUMPTY 3 x sert, Cacib
  HURLY CURLY GB Sh Ch, Britannian erikoisnäyttelyn paras narttu sekä Open Show'n Best In Show, toiseksi menestynein narttu Iso-Britanniassa vuotuisten sertien perusteella
  TASTE OF WALTZ 2 x sert ja taipumuskoe, Juniorivoittaja-03
  TIN TIN TANGO sert ja taipumuskoe
  TO BE CONTINUED 7 x sert, Cacib ja taipumuskoe, Juniorivoittaja-03, Voittaja-03, Norjan Voittaja-03, ryhmäsijoitus, kiva koirakansalainen, SSL päänäyttelyn VSP
  TWENTYFOURSEVEN 2 x sert ja taipumuskoe
  TWIST AND SHOUT Unkarin juniorivalio, Euroopan Juniorivoittaja-03, BIS-sijoitus, ryhmävoitto ja useita muita ryhmäsijoituksia
  WALTZING MATILDA erikoisnäyttelyn ROP ja BIS-4
  WINNIE THE POOH erikoisnäyttelyn VSP

Special thanks to Pepi Barrington (Fynder). This was most encouraging! Lohja Breed Specialty May 10, 2003
WALTZING MATILDA  Best Of Breed
WINNIE THE POOH   Best of Opposite Sex
HUMPTY DUMPTY  Dog-CC
TO BE CONTINUED  Reserve Dog-CC
BLAIR WITCH   Bitch-CC
TASTE OF WALTZ  Reserve Bitch-CC

Ja vuoden HUIPENNUKSENA Catanka-irlanninvesispanielit olivat Messukeskuksen Voittajanäyttelyn sunnuntain BIS-kasvattajaryhmä!

13.12.2003 eli tämänvuotinen Luciapäivä tulee olemaan mieleenpainuva, sillä Catanka-koirat olivat tänään kolmessa maassa rotunsa parhaita! Juuri ennen Tukholman rotukehän alkamista saimme puhelun, että Kerttu on voittanut rodun Britanniassa ja kun saavuimme kotiin sunnuntaina, oli sähköposti tuonut iloiset uutiset Unkarista. Kolme narttua kolmesta eri pentueesta. Hyvä tytöt ja heidän omat ihmisensä! Tähän oli hyvä päättää vuosi 2003 tulosrintaman osalta. Kiitosta KAIKILLE catankojen omistajille hienoista hetkistä kuluneena vuonna. Uutisianne niin koitoksista kuin kotisohvaltakin on ollut mukava kuulla.

13.12.2003 Tukholma HUND03, Pohjoismaiden Voittajanäyttely 2003. Tuomarina Anders Cederström, Ruotsi.
Catankoista mukanani olivat Rumba (Besserwisser) ja Taco (To Be Continued). Rumba oli ROP ja sai sertin, CACIBin ja PMV-03 tittelin ja siitä tuli Ruotsin muotovalio. Taco voitti nuorten luokan ja oli paras uros-3.
Rumban arvostelu: Medelstor. En tik av hög klass med utmärkt temperament. Typisk huvud. Bra topline. Välvinklad. Vackra fina rörelser. Bra päls.

13.12.2003 LKA (Ladies Kennel Association), Birmingham. Tuomarina Christine Bateman (Rosetyne). Tämä on vuoden viimeinen näyttely ja siellä jaetaan CC:t jokaiselle rodulle.
Kerttu (Hurly Curly) oli ROP ja sille meni narttujen CC. Chris Attwoodilla (Doonbeg) oli hyvä päivä muutenkin, sillä hänen kasvattinsa, pentuesisarukset, voittivat molempien sukupuolien pentuluokat.
Rodun tulokset luokittain löydät: http://www.highampress.co.uk/lka/spanirw.htm

13.12.2003 Champion 2003 Show, Unkari. Tuomarina Stefan Sinko, Slovenia.
Twister (Twist and Shout) sai tittelin 'Champion 2003' ja oli ROP.

7.12.2003 Helsinki Messukeskus VOITTAJA-03. Tuomarina Tarja Hovila. 13 koiraa.
Taco (To Be Continued) jatkoi ROP-putkeaan, ja sille meni myös urosten serti. Tacosta tuli sekä Juniorivoittaja-03, että Voittaja-03. Arttu (Winnie the Pooh) valioluokassa sai urosten CACIBin. Rumba (Besserwisser) oli paras narttu ja VSP saaden CACIBin ja V-03 tittelin. Tacon sisko Ella (Taste of Waltz) on myös juniorivoittaja ja sai sertin. Neljästä jaetusta tittelistä kaikki tulivat catankoille! Kasvattajaryhmä sai KP:n ja päivän päätteeksi Annika Ulltveit-Moe valitsi ryhmämme sunnuntain
BEST IN SHOW kasvattajaryhmäksi! Kasvattajaryhmään osallistuivat Arttu, Taco, Frodo (Twentyfourseven) ja Rumba.
Kasvattajaryhmän arvostelu: Erinomainen kasvattajaluokka. Ryhmän koirat ovat tyypiltään kaikki erinomaisia edustaen hyvin rotuaan. Kaikilla hyvät mittasuhteet, erittäin hyvät sukupuolileimat, erinomaiset raajat ja luustot. Hyvät rungot ja turkit. Kaikilla on rodunomaiset liikkeet. Onnittelut kasvattajalle hienosta kasvatustyön tuloksesta!
Rumban arvostelu: Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Kaunis narttu, jolla miellyttävä pää ja ilme. Hyvä kaula. Erittäin hyvä runko. Erinomainen luusto ja käpälät. Hyvä, vahva selkä. Hieman pysty olkavarsi, muuten sopusuhtaisesti kulmautunut. Erittäin hyvä turkki. Erinomainen liikkuja. Esiintyy kauniisti.
Ellan arvostelu: Hieman kookas, erittäin tyylikäs, hyvät mittasuhteet omaava juniorinarttu, jolla on oikeanmallinen ja pituinen feminiininen pää. Silmät saavat vielä tummua ja kuono-osa täyttyä. Kaunis kaula. Ikäisekseen sopiva runko. Hyvä luusto ja käpälät. Hieman pysty olkavarsi, muuten sopusuhtaisesti kulmautunut. Tyylikkäät, rodunomaiset liikkeet. Kaunis matala kinner. Erittäin lupaava.
Artun arvostelu: Kookas, erinomaista tyyppiä oleva, komea valiouros. Erittäin hyvät mittasuhteet. Oikeanmallinen, maskuliininen pää. Kaunis kaula. Hieman pysty olkavarsi, muuten sopusuhtaisesti kulmautunut. Erinomainen runko ja luusto. Erinomaisessa turkissa. Tyypilliset, rodunomaiset liikkeet.

22.-23.11.2003 Spring Fair Shows. Sidney, Australia. Tuomareina Ms K Ramey-Leblanc (Kanada) ja Mrs J Webb (USA).
Temppu (Hat Trick) oli paras narttu molempina päivinä. Rodun paras oli Aust Gr Ch Castlehill's Journey Downunder om. Penni Smith.

22.11.2003 Unkari Derby Show.  Tuomarina Sigrid Jarmer, Itävalta.
Twister (Twist and Shout) on nyt siirtynyt junioreista nuorten luokkaan ja sai sertin ja oli ROP. Päivän päätteeksi se vielä sijoittui ryhmässä toiseksi!
Twisterin arvostelu: Very nice bitch. Nice head, expressive face. Still young looking in body. Good coat type. Good angulations. Strong and tight topline. Movement well covering the ground. Excellent character. Very nice representative of the breed

22.11.2003 Hamar, NORJAN VOITTAJA-03. Tuomarina Arja Koskelo
Taco (To Be Continued) on tuore NV-03! Se oli rotunsa paras saaden sertin ja CACIBin. Reissussa tapasimme myös Norjassa asuvia vesispanieleita ja heidän ihmisiään, joista osa oli matkannut paikalle aivan meitä varten ja näyttelypäivä olikin todella mukava.
Tacon arvostelu: 16 months. Excellent type. Most beautiful head and expression. Good strong neck. Very well developed body for his age. Good bone, quarters, top- and underline. Very good coat. Moves correctly with typical action. Up to size but well balanced overall expression.

2.11.2003 Lahti. Tuomarina Marjo Jaakkola.
Manta (Havis Amanda) on tuore muotovalio, sillä se sai tänään kolmannen sertinsä ja oli VSP. Mantan näyttelyura virallisissa luokissa alkoi vasta nyt tänä vuonna. Toukokuussa Club Show'ssa vielä harjoiteltiin, mutta sitten syksyllä kahdesta ensimmäisestä näyttelystä tuli sertit, kolmannesta vara-sert ja nyt neljännestä se tärkeä viimeinen.
Rotunsa paras tänäänkin oli junioriuros Taco (To Be Continued), jolle meni myös urosten serti. Urosten varasertin sai myös loistavasti esiintynyt Leevi (Hill Street Blues).

1.11.2003 Victorian Gundog Club Ch Show aamulla, missä Tuomarina Nils Molin, Ruotsi. 8 koiraa.Illalla kisattiin Rarer Gundog Spaniel Club of Victorian näyttelyssä missä tuomarina Mrs G. Mitcham-Geringher USA:sta ja koiria nyt 7.
Temppu (Hat Trick) esillä Intermediate-luokassa ja oli paras narttu molemmissa näyttelyissä ja iltanäyttelyssä vielä Reserve Best of Breed.

1.11.2003 Valkeala. Tuomarina Leila Kärkäs.
Taco (To Be Continued), hienosti sert ja ROP.

19.10.2003 kotona Aida-tyttäremme (11 kk) selkeästi sanoi tänään ensimmäisen sanansa ja näin koiraihmisenä ja äitinä oli hellyttävää, että se ensimmäinen sana on HAUVA. Tästä on jo ollut vähän aavistusta parin viikon ajan, mutta tänään Aidan istuessa syöttötuolissa ympärillä sattumia odottavia koiria osoitettiin ja sanottiin selkeällä suomen kielellä hauva.

19.10.2003 Irish Water Spaniel Association Open Show, Iso-Britannia. Tuomarina.
Kerttu (Hurly Curly) oli paras narttu ja BEST IN SHOW! Paras uros ja VSP oli junioriuros Zanfi Theban.

18.10.2003 Hyvinkää, Suomen Spanieliliiton pääerikoisnäyttely. Tuomarina Jukka Kuusisto. 17 koiraa (2 pentua ja 15 virallisissa luokissa) oli paikalla ja tämä on toiseksi korkein määrä koiria kehässä tänä vuonna. Vain oma erikoisnäyttelymme toukokuussa oli runsaslukuisempi.
Rotunsa paras oli valioluokassa esitetty narttu Rumba (Besserwisser). Vastakkaisen sukupuolen paras oli junioriluokan voittaja Taco (To Be Continued), jolle meni myös urosten serti. Urosten varasertin sai Hamlet (Humpty Dumpty) ja narttujen Manta (Havis Amanda). Muista Catankoista Arttu (Winnie the Pooh) oli valioluokan ykkönen ja kisasi Tacoa vastaan paras uros kisassa. Juniorit Ella (Taste of Waltz) , Tintti (Tin Tin Tango)  ja Frodo (Twentyfourseven), sekä avoimessa luokassa ollut Leevi (Hill Street Blues) saivat EH (erittäin hyvä). Catanka kasvattajaryhmä oli ROP ja siinä oli koirat Rumba, Taco, Arttu ja Leevi, yksi koira jokaisesta kasvattamastani pentueesta. Taco osallistui myös jälleen Elias Järvisen (synt. -91) kanssa Junior handler-kilpailuun ja pari sijoittui ikäluokkansa neljänsiksi.
Kasvattajaluokan arvostelu: Tyypiltään hyvin yhtenäinen ryhmä. Kauniita rotunsa edustajia. Koirilla hyvät päät, luustot ja liikkeet. Onnittelut kasvattajalle hyvästä jalostustyöstä.
Katso ROP & VSP-kuva tästä linkistä

11.-12.10.2003 Budapest KV, Unkari. Tuomareina lauantaina Andras Korotz, Unkari ja sunnuntaina Luis Catalan, Portugali
Twister (Twist and Shout) oli molempina päivinä Hungaria Prima Junior ja rotunsa paras.

11.10.2003 Tottelevaisuuskoe, Kotka. Tuomarina Kaisa Lähdesmäki
Rico (Buffalo Soldier) osallistui Markon kanssa ensimmäisiin virallisiin tokokisoihin ja tuloksena ALO3, 139 pistettä. Marko kertoi, että kehässä nähtiin irlantilaisille tyypillistä yleisön hauskuttamista omintakeisella suoritustyylillä varsinkin kokeen loppua kohden mentäessä.

10.10.2003 Driffield Championship Show, Iso-Britannia. Tuomarina Penny Williams.
Kerttu (Hurly Curly) oli paras narttu. ROP oli GB Sh Ch Fynder Freethinker joka voitti myös Gundog-ryhmän. Kertun arvostelu, Dog World:
"Im sure this young bitch will become one of the 'greats', she has it all, beautiful head & expression carried so well on the move, so well constructed, excellent front bone & feet, lovely outline, super  hindquarters, sound positive movement, excellent temperament, alert & full of mischief given the chance, excellent coat & colour, didn't quite have the finish in loin of the dog for BOB, not surprisingly only 2 years old, I would love to own her"
Penny WIlliams, Driffield Ch Show

4.10.2003 Euroopan Voittajanäyttely Bratislava, Slovakia. Tuomarina Albin Luknar, Slovakia
Twister (Twist and Shout) on tuore Euroopan Juniorivoittaja (EUJV-03) ja oli näyttelyssä rodun paras juniori. ROP-koira oli Ch Mole End Lumberjack, jonka omistaa Len Bakker Hollannista.

3. ja 4.10.2003 Hamlet (Humpty Dumpty) esiintyi MTV3 Ihana aamu-ohjelmassa omistajansa Rilla Nummisalon kanssa. Ohjelma tuli suorana perjantaina ja uusintana lauantaina. Rillaa konsultoitiin

28.9.2003 Eckerö KV. Tuomarina Hans Lehtinen
Suskin kanssa teimme mukavan retken Ahvenanmaalle. Artun (Winnie the Pooh) lisäksi meillä oli mukana sen jälkeläiset Leevi ja Manta. Pappa-Arttu oli ROP ja tytär Manta (Havis Amanda) VSP saaden myös sertin ja CACIBin. Leevi (Hill Street Blues) pisti kasvattajaa hieman 6-0 kehässä juostessa, eli koira piti hauskaa koko rahan edestä ja sen oli kurittomana tyytyminen arvosanaan EH.

21.9.2003 Melbourne Royal Show, Australia
Tuomarina Claudio de Giuliani, Italia. Royal Showt ovat maan isoimpia näyttelyitä ja niissä yleensä näkee eniten rodun edustajia samaan aikaan kehässä. Tänä vuonna 15 ilmoitetusta paikalla oli 12, mikä on varsin hyvä määrä ottaen huomioon maan järkyttävän pitkät etäisyydet kaupunkien välillä.
Temppu
(Hat Trick) voitti intermediateluokan (3 osallistujaa) ja oli Runner Up Bitch ('paras narttu-2'). ROP oli USA:sta tuotu uros Ch Tara's Sure Shot ja paras narttu ja rodun Runner Up oli Ch Tirriki Carragh O'Casey.

21.9.2003 Hyvinkää. Näyttely ryhmille 4 ja 8. Tuomarina Arja Koskelo
Taco (To Be Continued) junioriluokasta sert ja ROP. Manta (Havis Amanda) oli pitkästä aikaa näyttelyssä ja tuliaisina sert ja VSP.

21.9.2003 Espoo
. Spanieleiden taipumuskoe. Tuomarina Harry Vilkman.
Tintti (Tin Tin Tango) läpäisi kokeen.

14.9.2003 Spaniel Club Show, Unkari
. Tuomarina Anne Webster, Iso-Britannia
Twister (Twist and Shout) Hungaria Prima Junior, ROP & BIS-3!

13.9.2003 Kecskemet, Unkari
kv-näyttely. Tuomarina Petr Studenik, Kroatia
Twister (Twist and Shout) Hungaria Prima Junior ja ROP.

13.9.2003 Leicester Gundog Open Show, Iso-Britannia
. Tuomarina Angie Biggs (Kiahmist)
Kerttu (Hurly Curly) oli rotunsa paras ja selviytyi jatkoon BIS-kilpailussa.

13.9.2003 Porvoo kr-näyttely. Tuomarina Alex Krasilnikoff, Tanska.
Frodo (Twentyfourseven) junioriluokasta sert ja ROP. Velipoika Taco (To Be Continued) EH ja toinen luokassa. Rico (Buffalo Soldier) ERI ja valioluokan ensimmäinen. Nartuista Rumba (Besserwisser) oli esillä valioluokassa ja oli VSP. Catanka-kasvattajaluokka sai kunniapalkinnon ja oli ROP-kasv. Suuret kiitokset Heidille Rumban esittämisestä ja Särmäkarin Heinille Tacon esittämisestä kasvattajaluokassa.

13.9.2003 Pöytyä
. Spanieleiden taipumuskoe. Tuomarina Anitta Kauppila
Ella (Taste of Waltz) läpäisi kokeen.

7.9.2003 Espoo
. Spanieleiden taipumuskoe. Tuomarina Ritva Rantanen
Chili (Hit the Road Jack) ja Frodo (Twentyfourseven) läpäisivät kokeen.

6-7.9.2003 Spanieleiden metsästyskoe, vesilintukoe (SPVE)
Rico
(Buffalo Soldier) osallistui Heidin kanssa metsästyskokeeseen ja saldona ensikertalaisille hienosti tuloksena lauantaina AVO-3. Koira suoritti upottavassa ruovikossa haun joka johti ylösajoon ja linnun pudottamiseen, sekä sen jälkeen Rico haki linnun ja toi sen Heidille käteen. Sunnuntaina ei riistakosketusta tullut, joten ei myöskään tulosta.
Rico on tietojeni mukaan kolmas irlanninvesispanieli, joka on Suomessa metsästyskokeeseen osallistunut ja toinen joka saanut tuloksen. Edellinen startti tässä koelajissa rodun osalta on ollut vuonna 1997. Rico oli viime vuonna nuorille kokemattomille koirille tarkoitetussa Haastaja-kisassa, missä se pääsi finaaliin ja toivotettiin tervemenneeksi virallisiin kokeisiin. Superonnittelut koiran omistajille Heidille ja Markolle, jotka ennakkoluulottomasti jaksavat kokeilla ja harrastaa koiriensa kanssa monipuolisesti.

31.8.2003 Helsinki Let's Go
kr-näyttely. Tuomarina Jose Homem de Mello, Portugali
Rumba (Besserwisser) oli esillä valioluokassa ja oli VSP.

30.8.2003 Pernaja, Isnäs. Spanieleiden taipumuskoe. Tuomarina Anitta Kauppila
Taco (To Be Continued) läpäisi kokeen. Kuvia päivältä löytyy Tacon omilta kotisivuilta

24.8.2003 Sammamish KC, Seattle USA. Tuomarina Pluis Davern. IWSCOPS Local Specialty Weekend ja sunnuntaina oli kaikkien rotujen näyttelyssä vesispanieleille Supported Entry
Belle (Belle of Madrona) oli viimevuotiseen tapaan tässä samassa näyttelyssä vastakkaisen sukupuolen paras.

24.8.2003 Australia
Tuomarina Mr Hugh Kent.
Temppu
(Hat Trick) Intermediate-ryhmävoittaja ja tämä on sen toinen ryhmävoitto. Well done Sharon!

24.8.2003 Heinola kr
. Tuomarina Harri Lehkonen
Leevi (Hill Street Blues) nuorten luokasta vara-sert. Kiitos Kaisalle Leevin esittämisestä.

20.8.2003 pentu-uutiset toistaiseksi romukoppaan, sillä Sally ultrattin ja on ikävä kyllä tyhjä.

17.8.2003 Welsh Kennel Club Championship Show, Iso-Britannia. Tuomarina Jill McAree
Kerttu (Hurly Curly) on nyt GB SH CH Catanka Hurly Curly, sillä tänään se sai kolmannen CC:n. Kaikki Kertun sertit ovat tulleet rodun erikoistuomareilta, mistä olemme todella ylpeitä. Kerttu oli näyttelyssä VSP ja ROP oli GB SH CH Fynder Freethinker. Sydämelliset onnittelut Kertun omistajille Chris ja Keith Attwoodille, kennel Doonbeg.

17.8.2003 Vaasa KV. Tuomarina Paavo Mattila
Totti (Hooligan's Globetrotter) oli ROP-pentu

10.8.2003 Miehikkälä MEJÄ-koe. Tuomarina Jouko Ahtiainen
Rico (Buffalo Soldier) AVO-luokan ykköstulos, 44 pist.

9.8.2003 Irlanninvesispanieleiden toimintapäivä yhdessä Vesikoirien kanssa Espoon Oittaalla. Mukana osallistumassa oli joukko catankoja (ks.kuva). Rumba (Besserwisser) ja Taco (To Be Continued) ovat tuoreita Kiva Koirakansalaisia.

3.8.2003 Tornio KV. Tuomarina Rainer Vuorinen.
Rico (Buffalo Soldier) valioluokka: ROP ja CACIB
'pikkuveli' Taco (To Be Continued) junioriluokka: EH

3.8.2003 National Gundog Championship Show, Iso-Britannia. Tuomari Hilary Ladanowski rodun kasvattajatuomari.
Kerttu (Hurly Curly) toinen Limit-luokassa.

2.8.2003 Kauhava ryhmänäyttely. Tuomarina Tiina Illukka
Totti (Hooligan's Globetrotter) oli ROP-pentu

27.7.2003 Leeds Championship Show, Iso-Britannia. Tuomari Penny Diamonds (Lisadorn), rodun kasvattajatuomari.
Kerttu (Hurly Curly) oli rotunsa paras tässä Championship-tason näyttelyssä. VSP oli uros GB SH CH Fynder Freethinker (tulevan Catanka-pentueen isä). Sertit eivät olleet jaossa tässä näyttelyssä rodulle.
Kaikki tulokset: http://www.highampress.co.uk/leeds/spanirwt.htm

27.7.2003 Mikkeli KV. Tuomarina Hannele Jokisilta.
Leevi (Hill Street Blues) nuorten luokasta vara-sert ja vara-cacib

26.7.2003
Quinn
(Blarney's Quinn) on tuore Amerikan muotovalio, eli AM CH. Viimeinen puuttuva piste on nyt ansaittu. Kiitos Greg Sinerille (Poole's Ide) Quinnin esittämisestä ja onnittelut Quinnin omistajille Barbara ja Bernie DeLeonille.

21.7.2003 mahdollisia pentu-uutisia, sillä Sally (Akvavitix Sally Be Good) on siemennetty englantilaisella uroksella GB SH CH Fynder Freethinker.

20.7.2003 Forssa kr. Tuomarina rodussa ja ryhmässä Rune Fagerström
Taco-juniori (To Be Continued) oli ROP ja vielä RYP-4 päivän päätteeksi ja sai sertin. Veli Frodo (24/7) sai vara-sertin. Sisko Tintti (Tin Tin Tango) sai ensimmäisen sertinsä ja oli VSP.  Nämä T-pennut täyttivät vuoden edellisenä päivänä. Rico (Buffalo Soldier) ERI valioluokassa ja kasvattajaluokka KP.

19.7.2003 Tollerton, Nottingham, Iso-Britannia. IWSA Breed Championship Show. Tuomarina Joyce Webb (Shannonlee).  52 koiraa luokissa
Kerttu (Hurly Curly) korjasi potin nartuissa ja voitti ensin luokkansa (Limit) ja lopuksi nartut ja sai toisen CC'nsa ja oli vastakkaisen sukupuolen paras. BIS tässä erikoisnäyttelyssä oli BG SH CH Foulby Brown Spinner. Vara-CC't menivät uroksissa koiralle GB SH CH Fynder Freethinker, joka oli myös reserve-BIS ja nartuissa koiralle CH Fynder Isabel. Oli varsin upeaa olla paikan päällä katsomassa Kertun esiintymistä. Kuvia näyttelystä tulee myöhemmin kunhan ne saadaan kehitettyä.

16.7.2003 East of England Championship Show, Iso Britannia. Tuomarina Carole A Coode
Kerttu (Hurly Curly) toinen Limit-luokassa
Täydet tulokset löydät: http://www.fossedata.com/results/show.asp?SHOWNAME=EAS03

13.7.2003 Kokkola kr. Tuomarina Åke Sjöström, Ruotsi
Totin (Hooligan's Globetrotter) ensimmäinen näyttely juuri 7-kuukautta täyttäneenä ja tuloksena ROP-pentu.

6.7.2003 Rico (Buffalo Soldier) jälkikokeissa ja tuloksena AVO-3, 29 pistettä.

5.7.2003 Windsor Championship Show. Tuomarina K. Gorman
Kerttu (Hurly Curly) Reserve-CC
Täydet tulokset löydät: http://www.highampress.co.uk/windsor/spanirwt.htm

4.7.2003 Northeastern Maryland Kennel Club. Tuomari Charles W. Ruppert
Quinn (Blarney's Quinn) Winners Bitch, Best of Winners & ROP, 1 piste. Vielä 1 piste ja Quinn on

29.6.2003 Pori/Ulvila kr. Tuomarina Ann Kirk, Irlanti
Nelli (Blair Witch) SERT ja VSP

28.6.2003 Rusko näyttely ryhmän 8 koirille. Tuomarina Raija Tammelin
Nelli (Blair Witch) SERT ja VSP

21.6.2003 Blackpool Championship Show, Englanti. Tuomarina Michael Quinney. 24 koiraa
Kerttu (Hurly Curly) voitti Limit-luokan ja sai varasertin. Kolmas näyttely Kertulle, missä sertit rodulle jaossa ja joka kerta kotiinviemisinä on ollut vara tai varsinainen.
Täydet tulokset löydät: http://www.canineinfo.free-online.co.uk/bp3b130.htm

15.6.2003 Papa KV, Unkari. Tuomarina rodussa Istvan Nagy ja ryhmäsä Vilmos Kardos
Twister (Twist and Shout) lienee yksi nuorimmista kv-näyttelyiden ryhmävoittajista. Muutaman viikon takainen kakkostila vaihtui nyt kirkkaimpaan sijoitukseen. Well done Ildiko and Peter!!

13-14.6.2003 Stockton NY, USA. Supported Entry.
Perjantai 13. päivä ei ollut todellakaan epäonnen päivä, sillä Quinn (Blarney's Quinn) oli 15 koirasta Winners Bitch, Best of Winners ja vielä rotunsa paras. Lisäksi tuomari Dr. Jacklyn Hungerland päivän päätteeksi kruunasi Quinnyn ryhmävoittajaksi! Lauantaina Frank Washabaugh tuomaroi Quinnin samalla tavalla rotukehässä ja tuolloin oli rodun Supported Entry ja osallistujia 17 koiraa. Quinn ansaitsi täydet 5 pistettä molempina päivinä. Suurkiitos Greg Sinerille (kennel Poole'd Ide) Quinnin ensiluokkaisesta esittämisestä!

9.6.2003 Salo kr. Tuomarina Esther Josephs, Australia
Hamlet (Humpty Dumpty) ROP ja SERT, Ella (Taste of Waltz) EH

30.5.2003 Dortmund, Saksa Maailmanvoittajanäyttely 2003. Tuomarina Agnes Ganami-Gertes, Israel. Kaikki ilmoitetut 26 koiraa olivat paikalla.
Juniorit Frodo (Twentyfourseven) ja Ella (Taste of Waltz) saivat excellentit ja Frodo oli toinen ja Ella kolmas luokassaan. Sisko Twister (Twist and Shout) oli neljäs arvosanalla Very Good. Koirien isäpappa Woody (AM & N & S MVA, MV-00-03, SV-99-00, PMV-99 Co-R's Wingset Woody O'Blu Max) oli hienosti rotunsa paras ja tämä veteraani lopetti nyt näyttelyuransa suoraan huipulta. Woodyn jälkeläisluokka, missä oli mukana useimmat sen päivän aikana esitetyistä jälkeläisistä (4 eri pentueesta) sijoittui upeasti BIS-2 sijalle.

25.5.2003 Helsinki kr. Aptus Show. Tuomarina Claudio de Giuliani, Italia
Juniorit Frodo (Twentyfourseven) ja Ella (Taste of Waltz) olivat kenraaliharjoituksissa ennen Dortmundin maailmannäyttelymatkaa ja molemmat saivat ensimmäiset sertinsä. Frodo oli ROP ja Ella VSP.

23.-26.5.2003 Postfalls Idaho, USA. Irish Water Spaniel Club of America National Specialty viikonloppu
Belle (Belle of Madrona) oli viimeiseen karsintaan saakka mukana rotunsa parasta valittaessa National Specialtyssä, mikä upea suoritus. Seuraavana päivän Supported Entryssä Belle oli rotunsa paras ja oli koko viikonlopun ainoa vesispanieli mikä pääsi ryhmissä jatkoon. Maanantaina viimeisenä näyttelypäivänä tuli vielä VSP-sijoitus.

18.5.2003 Budapest KV, Unkari. Tuomarina Elke Peper Saksasta rodussa ja ryhmässä Hilda Parkinson Iso-Britanniasta
Twister (Catanka Twist and Shout) Prima Junior (rodun paras juniori) ja rotunsa paras ja päivän päätteeksi vielä RYP-2!

17.5.2003 The Hills District Kennel Club Show, Australia. Tuomari Mrs C. Murray
Temppu (Hat Trick) suoritti päänavauksen myös ryhmäkilpailutasolla ja voitti Intermediate Gundog-ryhmän!

17.5.2003 Hamina kr. Tuomarina Jorma Silta
Rico (Buffalo Soldier) oli rotunsa paras

16.5.2003 Scottish Kennel Club Championship Show. Tuomarina Jane Stockley (rodun erikoistuomari)
Kerttu (Hurly Curly) petrasi viime sunnuntaista ja tänään Skotlannissa sai  Challenge Certificaten!!! Well done Chris and Keith!!! Jane Stockley debytoi vesispanieleiden tuomaroinnin CC-tasolla. Rotunsa paras oli Sh Ch Fynder  Freethinker. Täydelliset tulokset löydät ao. linkistä. Valitse Gundog-ryhmästä rotu ja paina go.
http://www.fossedata.com/results/show.asp?SHOWNAME=SKC03
Kertun arvostelu: Superb neck, quality coat, nicely presented, dark eye, extremely well balanced, good ribcage, her joyful outlook on life will bring her manu honours, a force reckoned with for the future.

11.5.2003 Birmingham National Championship Show, England.  Tuomarina Anne Webster
Kerttu (Hurly Curly) oli ensimmäistä kertaa esillä näyttelyssä, missä rodulle oli sertit jaossa. Kerttu oli esillä Limit-luokassa ja sai varasertin (reserve CC). Luonnollisesti olemme äärettömän ylpeitä. Rodunsa paras oli Sh Ch Fynder Freethinker, jonka amerikkalainen erittäin tunnettu tuomari Michelle Billings sijoitti ryhmässä kolmanneksi. Alla ote Mike Herwinin näyttelyraportista:
'The bitch reserve also went to a first timer, whot not only is a stunning looker but an amazing personality, Keith & Chris Attwood's, import from Seidi in Finland, Catanka Hurly Curly. In her first run around the ring, she was auditioning for a place at the Vienna Riding School, as she executed superb caprioles all the way round the ring. When she settled, she demonstrated excellent movement but still couldn't resist a leap to end her second circuit. The sherr joie de vivre of this bitch will add a lot to the show scene here - Thank you Seidi''
-Mike Herwin-

10.5.2003 Suomen Spanieliliiton erikoisnäyttely, missä pidettiin samalla Irlanninvesispanieleiden erikoisnäyttely. Tuomarina toimi M.R. (Pepi) Barrington (kennel Fynder) ja näimme uuden huikean ennätysmäärän koiria kehässä. 41 oli ilmoitettu ja 37 paikalla. Catankoja oli paikalla 15 koiraa.
Alma (Waltzing Matilda) painoi jälleen tassunsa historiankirjoihin, sillä tällä kertaa sen kohdalle osui täysosuma, eli Alma oli ROP. VSP oli veli Arttu (Winnie the Pooh), joten rotunsa parasta valitessa kieltämättä minulla oli varsin herkkä hetki, kun paljon yhdessä kokeneet sisarukset kisasivat keskenään. Kiitos ystävälleni Kaisalle Alman hienosta esittämisestä. Teillä ilmiselvästi synkkasi hyvin keskenänne kehässä.
Hamlet (Humpty Dumpty) sai urosten sertin ja Taco (To Be Continued) urosten varasertin. Edellinenhän on Artun poika ja jälkimmäinen Alman.
Narttujen serti meni Nellille (Blair Witch), jolla on sama isä kuin Almalla ja Artulla, ja narttujen varaserti taasen Ella-juniorille (Taste of Waltz) joka siis on Alman tytär.
Catanka-kasvattajaluokka oli ROP ja siinä oli mukana Alma, Arttu, Hamlet ja Taco.
Alman arvostelu: Very stylish powerful 5-year old bitch. Lovely overall shape. Strong head. Brown eye & good ears. Slightly heavy in flew. Good strong neck. Good shoulders with good lenght of upperarm. Excellent barrell ribs. Strong loin. Powerful quarters. Moves soundly and stylishly. Covers plenty of ground. Head carried well above the level of the back. Oversized but balanced & very nice.

4.5.2003 Alfreton & District Canine Society's Open Show, England.  Tuomarina Judith Carruthers
Kerttu (Hurly Curly) rotunsa paras

4.5.2003
Rico
(Buffalo Soldier) oli ensimmäisissä jälkikokeissaan ja toi kotiin AVO-luokan 2. palkinnon.

26.4.2003 Sipoo ryhmänäyttely. Tuomarina Jorma Silta
Chili (Hit the Road Jack) ensiesiintymässä nuorissa ja sai ensimmäisen sertinsä ja oli ROP.

19.4.2003 The United Spaniel Association Sub Group Open Show, England. Tuomarina Malcolm Fawkes.
Kerttu (Hurly Curly) debytoi Englannin näyttelykehissä ja tuli hienosti vara-ROPiksi 12 vesispanielin joukossa.

19.4.2003 SZILVÁSVÁRAD KV-näyttely, Unkari Tuomarina Dr. Judit Szilágyi
Twister (Twist and Shout) Hungaria Prima Junior (rodun paras juniori) ja juniorien ryhmäkilpailussa toinen sija. Rotunsa paras oli puoliveli 'Mac' (Currabell Dragon Spruce) Itävallasta.

15.4.2003 Sydney Royal Show, Australia. Tuomarina Annica Ulltweit-Moe, Ruotsi
Temppu (Hat Trick) oli rotunsa paras ja ansaitsi viimeiset Australian muotovalioon tarvittavat pisteet, eli tyttö on nyt Aust Ch Catanka Hat Trick. Congratulation Sharon and John!

6.4.2003 Pentunäyttely Keravalla. Tuomarina Säde Hohteri.
Ella (Taste of Waltz) ROP-pentu ja päivän päätteeksi RYP-4
Pentuesisko Tintti (Tin Tin Tango) oli narttujen toinen

30.3.2003 Pentunäyttely Lahdessa. Tuomarina Kirsi Nieminen
Ella (Taste of Waltz) ROP-pentu ja veli Frodo (Twentyfourseven) VSP-pentu

16.3.2003 Tampere KV ja tuomarina Horst Kliebenstein Saksasta. Koiria kehässä 8 kpl
ROP oli  Hamlet (Humpty Dumpty), joka oli juuri siirtynyt nuorten luokkaan ja sai näin myös ensimmäisen CACIBin. Rico (Buffalo Soldier) voitti valioluokan ja sai Vara-CACIBin. Ella (Taste of Waltz)  oli ROP-pentu.

9.3.2003 Kerttu (Hurly Curly) suoritti 'julkisen' ensiesiintymisensä Englannissa ja paikkana oli Crufts-näyttelyn Discover Dogs vesispanieliosasto, missä Kerttu esitti itseään eli irlanninvesispanielia ja siihen tutustui päivän aikana satoja ja satoja koirista ja rodusta kiinnostuneita ihmisiä.

2.3.2003 Vietimme laskiaissunnuntaita pölyisessä parkkihallissa. Kaikkien rotujen pentunäyttely Helsinki ja tuomarina rodussa ja ryhmässä Leila Kärkäs ja Best In Show'ssa Kirsti Lummelampi. Yli 400 pentua esillä.
Frodo (24/7, eli Twentyfourseven) nautti ensiesiintymisestään näyttelykehässä ja tuliaisena kotiin oli mahtava määrä pokaaleja ja koiranruokaa, sillä poika oli upeasti päivän päätteeksi BIS-2. Ella (Taste of Waltz) oli VSP-pentu ja sisko Tintti (Tin Tin Tango) sai myös KP:n.

28.2.2003 Canberra Royal Show, Australia. Tuomarina Mrs Sadler, Iso-Britannia
Temppu (Hat Trick) oli rotunsa paras. Well done Sharon ja toivottavasti näemme pian uusia kuvia Tempusta. Tuomarin raportti rodun osalta National Dog Magazinessa: "Only 2 present however both good representatives of the breed. BOB very sound in good coat"

16.2.2003 Imatra KV. Tuomarina Theo Leenen, Belgia
Ricolla (Buffalo Soldier) ikimuistettava päivä, sillä poika sai viimeisen valionarvoon tarvittavan sertinsä ja koirasta tuli nyt FIN & S MVA. Lisäksi Rico sai ensimmäisen kotimaisen CACIBin. Isot onnittelut Heidille ja Markolle kaikesta mitä olette tehneet tämän monitaiturikoiranne kanssa.

13.2.2003 'Totti'
(Hooligan's Globetrotter) saapui USA:sta Suomeen, eli olemme iloisia ja ilmoitamme, että Suomen irlanninvesispanielikanta on lisääntynyt. Totin oma sivu kuvineen pian valmis. Kiitos Westminsterin kävijälle Kaisalle, jonka mukana Totti matkasi Suomeen yhdessä 'Ozzie'-amstaffin kanssa.

10-12.1.2003 Puyallup, WA, USA All Breed Show
Belle (Belle of Madrona) oli lauantaina ja sunnuntaina VSP. ROP kaikkina kolmena päivänä oli 'setä' Marley, eli Ch Sylmar's Raindancer, joka on Bellen isän puoliveli.