Tuloksia & uutisia 2005

Kiitokset kaikille kasvatinomistajille tulosrikkaasta vuodesta koirienne kanssa.
Kiitokset myös kaikille niille kasvatinomistajille, joiden lemmikit eivät näy tuloslistoilla.
Kuvia ja kuulumisianne on ollut ilo kuulla ja lukea tänäkin vuonna.
Viettäkää oikein rauhallista joulunaikaa ja riemukasta uutta vuotta 2006!
Toivottaa Seidi perheineen


18.12.2005 Helsinki, Pohjoismaiden Voittaja-2005.
Tuomarina Patsy Hollings, Iso-Britannia. 13 ilmoitettu, 12 paikalla.
Sunnuntaina Catankoilla meni todella 'putkeen', sillä tuomarimme jakoi kaikki tittelit Catankoille hienojen arvostelujen siivittämänä.
ROP ja PMV-05, CACIB Rumba (Catanka Besserwisser). Kaunis kiitos taas Kaisalle Rumban esittämisestä koko viikonlopun aikana!
PN2, vara-CACIB Ella (Taste of Waltz)
PN3 sert PMJV-05 Taiska (Catanka Freedom of Speech)
PN4 vara-sert Cera (Chili Pepper of Big Spaniel)
Myös Taiskan sisko Jazzy (Catanka Cry Freedom) ja Ceran sisko Boogie (Calendar Girl of Big Spaniel) saivat junnuluokasta ERIn.
Uroksissa Patu (Catanka Knock on Wood) junioriluokasta voitti muut ja on nyt sekä PMV-05 että PMJV-05. Serti meni myös sille.
Catanka-kasvattajaryhmä oli ROP ja siinä esiintyivät samat koirat, eli Ella, Rumba, Taiska ja Patu. Kasvis plokattiin myös jatkoon 9 parhaan joukkoon argentiinalaisen tuomarin Carlos Saevichin toimesta. En tiedä paljonko kasvattajaryhmiä kaikenkaikkiaan oli, mutta pitkälti toistasataa ainakin.
Sitten arvosteluihin:
Rumban arvostelu: This is lovely! Just right size. Totally feminine with substance. Classic head. Moves really well with great attitude & ring presentage. Excellent coat. Excellent presentation.
Patun arvostelu: Lovely temperament on this lovely young man! Shapely with good angulations front and back. Low hock. Moves nicely. Excellent coat and curl.

Ellan arvostelu: Quality bitch. Worth the Champion. Lovely expression. Correct skull & ear-set. Good to go over. Mature in body. Excellent coat & curl. Moves well.
Taiskan arvostelu: Quality bitch, doing her job really well. Excellent head, big nose, good neck and very nice front. Well-ribbed. Firm topline, well-muscled quarters, low hock. Pleasing coat & curl. Moves with drive and reach.
Jazzyn arvostelu: Good skull & eye. Would like more strength in foreface. Has spring of rib & firm topline. Decent quarters, just needs to grow up and develope coat.
Kasvattajaryhmän arvostelu: This lady is a very clever breeder. This is a quality line-up. I need not to say anything more!
Klikkaa videoklippejä näyttelystä
Klikkaa kuvia näyttelystä

17.12.2005 Helsinki, Voittaja-2005. Tuomarina Kirsti Louhi. 12 ilmoitettu, 11 paikalla.
Vuoden megatapahtuma, 'tupla-Messari' sinetöi vuoden 2005 toimintavuoden ja catankoja oli molemmille päiville ilmoitettu 6, mutta Taco (Catanka To Be Continued) oli jäänyt pois. Lisäksi omista koiristani mukana juniorinartuissa kisasi tuontimme Cera (Chili Pepper of Big Spaniel), joka oli taas upeasti esitetty Lianan tyttären Marin toimesta. Ceran sisaruksista paikalla olivat myös Boogie ja Leevi. Tuomarimme oli varsin tiukka erinomaisten jakamisessa, sillä sen saivat ainoastaan kolme narttua, jotka kaikki aikuisia. ROP ja tuore Voittaja-05 CACIBin kera oli Ella (Taste of Waltz) joka valittiin hienosti myös jatkoon ryhmässä kahdeksan parhaan joukkoon (ryhmän tuomaroi Henric Fryckstrand Ruotsista). Rumba (Catanka Besserwisser) oli valioluokan toinen Ellan jälkeen ollen myös paras narttu-2. Junioreissa Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) voitti nartut Taiskan (Catanka Freedom of Speech) ollessa toinen, mutta molemmat arvosanalla EH, eli juniorivoittajatitteliä ei jaettu. Patu (Catanka Knock on Wood) sai saman arvion junnu-urosten laatuarvostelussa. VSP:tä ei valittu myöskään ollenkaan. Catanka-kasvattajaryhmä oli ROP ja siinä esiintyivät koirat Ella, Rumba, Taiska ja Patu.

11.12.2005 Unkarin Champion Show. Tuomarina Istvan Nagu, Unkari rodussa ja Frank Kane, Iso-Britannia ryhmässä.
Twister (Catanka Twist and Shout) oli rodussa paras, vuoden Champion of Champion ja vielä sijoittui ryhmässä toiseksi.

10.12.2005 Unkarin Spanieleiden pääerikoisnäyttely. Tuomarina Frank Kane, Iso-Britannia
Twister (Catanka Twist and Shout) oli rodussa paras, Club Winner ja lisäksi koko näyttelyn reserve-BIS. BIS-koira oli Ruotsista tuotu cockeri. Twisterin tytär Coca Cola of Big Spaniel oli Junior Club winner ja koko näyttelyn Junior BIS.
Klikkaa kuvia näyttelystä

10.12.2005 Tukholma, Ruotsi. Tuomarina Lotte Jörgensen, Tanska.
Ruotsalaiset olivat saaneet uuden ennätysosanottajamäärän vesispanieleita tähän omaan 'Messariinsa'. Ja kansainvälistä tunnelmaa oli kehän laidalla, sillä kisaajia oli ruotsalaisten lisäksi Tanskasta, Pohjois-Irlannista ja kuten tavallista, myös Suomesta. ROP oli Pohjois-Irlannista lentänyt narttu GB & Ir Sh Ch Gatewood Invitation of Coleenville, jonka omistaa Largen perhe. Nartun isä muuten on lainassamme olleen Fynder Freethinkerin pentueveli. Paras narttu-2 oli Rumba (Catanka Besserwisser) ja muita narttuja ei sitten pn-luokassa nähtykään. Uroksista matkassamme oli Totti (Hooligan’s Globetrotter) joka oli Tanskasta matkanneen VSP-koiran DK Ch Famous Crowd Paddy's Firstin jälkeen avoimessa luokassa ilman ck:ta.

19.11.2005 Jyväskylä. Kaikkien rotujen kansainvälinen näyttely, tuomarina Tino Pehar, Kroatia
Patu (Catanka Knock on Wood) sai ensimmäisen sertinsä tänään.

19.-20.11.2005 Australia
Kolmen näyttelyn viikonloppu ja Temppu (Catanka Hat Trick) jälkeläisineen esillä. Temppu oli Frank Kanella (Iso-Britannia) ja Mr Beechilla (Kanada) paras narttu (Challenge Bitch) ja sen tytär Billie (Nechtan Miss Brown to U) oli Reserve Challenge Bitch. Kolmannessa näyttelyssä toinen tytär Willow oli paras narttu ja voitti myös Best Minor Puppy ryhmän. ROP joka näyttelyssä oli Tempun pentujen isä Aust Gr Ch Castlehill's Journey Downunder.

11.-13.11.2005 Melbourne, Australia. Neljä näyttelyä kolmen päivän aikana Temppu (Catanka Hat Trick) jälkeläisineen esillä. Kehässä koiria 10.
Victorian Gundogs, tuomari Mrs S Dillon, USA. Temppu voiti Open-luokan ja oli Reserve Challenge Bitch tyttärensä Billien (Nechtan Miss Brown to U) jälkeen.
Rarer Spaniel Gundog Show, tuomari Mrs V Gervais, Kanada. Tempun poika Jack (Nechtan Dublin Castle) oli Best Minor Puppy in Show.
Victorian Women's Club, tuomari USA:sta ja Temppu Reserve Challenge Bitch
Sunbury Kennel Club, tuomari Mr J Merdard-Ringuet, Ranska. Billie Challenge Bitch.
ROP joka päivä oli Tempun pentujen isä Aust Gr Ch Castlehill's Journey Downunder.

13.11.2005 Helsinki. Kaikkien rotujen pentunäyttely, tuomarina Elena Ruskovaara.
Kolme pentusta oli ilmoitettu, joista Maisa yksi, mutta olimme vastaanottamassa uutta tulokastamme - hevossellaista - joten jäi näyttely osaltamme käymättä tällä kertaa. Mutta Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) taustavoimineen oli paikalla ja taitavasti Lianan tyttären Marin handlaamana oli ROP ja voitti upeasti vielä ryhmän. Ceran sisko Boogie oli toinen paikallolleista.
Klikkaa nähdäksesi kuva näyttelystä

5.11.2005 Espoo. Kaikkien rotujen pentunäyttely, tuomarina Rune Fagerström.
Kaiken kaikkiaan 6 pentua oli koolla. Uroksissa Veijo (Catanka Free Kick) oli pikkupentuluokassa ja PU-1 ja VSP. PU-2 pentu oli Unkarin serkku Leevi (Casanova of Big Spaniel). Nartuissa ykköseksi ja ROP:ksi tuli isoista pennuista Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) ja pikkutyttöjen puolella järjestys oli Hertta (Catanka Freelancer), Maisa (Catanka Freestyler) ja De-De (Catanka Free Will) ja kaikki saivat kp:n. Kasvattaryhmä näiden neljän pennun voimin oli ROP.

23.10.2005 Lahti. Kaikkien rotujen pentunäyttely, tuomarina Eeva Resko rodussa ja ryhmässä, sekä Rune Fagerström BIS-kasvattajassa.
Kokoonpanoon tänään liittyi mukaan Veijo (Catanka Free Kick) joka oli ainoa urospentu. Veijo olikin ROP ja hienolla esiintymisellä RYP-3. Nartuissa ykköseksi ja VSP:ksi tuli Maisa (Catanka Freestyler), sen perässä De-De (Catanka Free Will) ja Hertta (Catanka Freelancer). Kaikki saivat kp:n. Kasvattaryhmä näiden neljän pennun voimin sijoittui Best In show-kisassa ykköspallille!
Klikkaa kuvia näyttelystä

22.10.2005 Hyvinkää. Kaikkien rotujen pentunäyttely, tuomarina Leni Nousiainen.
Free-pennut ovat saavuttaneet huiman 5 kuukauden iän ja täten suorittivat ensiesiintymisensä pentukehissä tänä viikonloppuna. De-De (Catanka Free Will) oli ROP-pentu ja hienosti vielä ryhmässä kolmas. Muut pikkutytöt olivat toiseksi tullut Maisa (Catanka Freestyler) ja Hertta (Catanka Freelancer). 7-9 kk pennuissa esillä oli Cera (Chili Pepper of Big Spaniel), joka oli kp:n kera paras narttu-2 pentu.

22.10.2005 Seinäjoki. Kaikkien rotujen näyttely, tuomarina Alex Krasilnikoff, Tanska.
Totti (Hooligan’s Globetrotter) oli rotunsa paras ja Patu (Catanka Knock on Wood) junnuluokasta EH.

15.10.2005 Suomen Spanieliliiton pääerikoisnäyttely, Hyvinkää. Tuomarina rotukehässä Rui Oliveira, Portugali. Paikalla 14 koiraa.
Catankoja oli näyttelyssä 5 ja sen lisäksi kolme 'Unkarin serkkua' pentuluokassa. Rumba (Catanka Besserwisser) veti jälleen pisimmän korren, eli oli rotunsa paras. Ella (Taste of Waltz) oli paras narttu-2 Rumban jälkeen ja Taiska (Catanka Freedom of Speech) junnuluokasta hienosti paras narttu-3 sertin kera. Uroksissa Patu (Catanka Knock on Wood) junioriluokasta oli paras uros-2 varasertillä ja Arttu (Winnie the Pooh) oli paras uros-4. Arttu oli myös lainakoirana Junior Handler-kisassa ja sijoittui handlerinsä Sonja Simosen kanssa hienosti viidenneksi.
Catanka-kasvattajaryhmä voitti rotukehässä ollen myös BIS-3 päivän päätteeksi isossa kehässä. Ellan siskon Twisterin (Catanka Twist and Shout) Suomeen tuoduista pennuista kolme oli esillä ja Leevi eli Casanova of Big Spaniel oli ROP-pentu ja Boogie eli Calendar Girl of Big Spaniel oli VSP-pentu. Leevi valittiin hienosti vielä sijalle BIS-4 pentufinaalissa.
Klikkaa kuvia näyttelypäivältä.

10.10.2005 toivotamme tervetulleeksi Suomeen uuden kiharaisen tulokkaamme Enchanting's Lord Lafayetten!

2.10.2005 Helsinki. Tottelevaisuuskoe, tuomarina Harri Laisi
Manta (Catanka Havis Amanda) ja Petra starttasivat virallisella tasolla ensimmäistä kertaa tokossa. Ihan putkeen ei ohjaajan mukaan ainakaan mennyt, mutta sen verran pisteitä tuli että palkinnoille kuitenkin päästiin. Ohessa Petran eläväinen 'raportti' kokeesta:
Luoksetulo 10 (x 1) = 10 - antoi tuomarin tutkailla rauhassa.
Paikalla makaaminen 9 (x 3) = 27 - täydellinen makaaminen, mutta kun lähestyin niin Manta nousi ylös ulvomaan tervehdykseksi.
Seuraaminen kytkettynä 5 (x 2) = 10 - haisteli maata ja seuraili jotain tuoksua koko ajan eikä yhtään keskittynyt mitä tehdään... + useita lisäkäskyjä.
Seuraaminen taluttimetta 0 (x 4) = 0 - haisteli maata ja seuraili jotain tuoksua KOKO ajan ja jäi täyskäännösessä sen siliän tien... + ohjaajan huonoa käytöstä.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0 (x 2) = 0 - jäi seisomaan ...kele.
Luoksetulo 9 (x 3) = 27 - tuli tosi reippaasti, mutta ulvoi sekä jäi hivenen vinoon perusasentoon, hyvä suoritus kuitenkin.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 6 (x 2) = 12 - hiippaili perässä jokusen askeleen + lisäkäsky.
Estehyppy 8 (x 2) = 16 - ollaan vain jokusen kerran treenattu tätä hyppyä, meni ihan hyvin, mutta jouduin antamaan lisäkäskyn.
Kokonaisvaikutus 7 (x 1) = 7. Kokonaisvaikutusta laski se, että hermostuin kun Manta jäi vapaana seuraamisessa 'kilometrin päähän' haistelemaan eikä tullut sieltä...
Yhteensä siis 109 pistettä ja 3. palkinto.
Paremminkin on mennyt, mutta emme lannistu tästä, kyseessähän oli kuitenkin ensimmäinen virallinen koe ja seuraavaan ilmoittaudumme heti ensi viikolla =)

2.10.2005 Oulu. KV-näyttely, tuomarina Markku Santamäki.
Totti (Hooligan’s Globetrotter) ja Patu (Catanka Knock on Wood) olivat molemmat Erittäin Hyviä. Patu oli nyt ensimmäistä kertaa junnuluokassa eli pentuajat ovat ohi.

1.10.2005 Canberra, Australia. Kaksi näyttelyä samana päivänä, eli ensin The ACT Gundog Society, missä tuomarina Mrs S Lancaster ja sitten The ACT Setter & Spaniel Association, missä tuomarina Mr Tony Valli. Kaksi koiraa kehässä kummassakin näyttelyssä.
Temppu (Catanka Hat Trick) on palannut mammaloman jälkeen kehiin ja oli rotunsa paras molemmissa näyttelyissä.
Klikkaa kuvia näyttelystä. Tempun omalta sivulta löydät kuvia sen pennuista.

18.9.2005 Kannus. Metsästyskoirien jäljestyskoe, tuomarina Kari Pinola.
Totti (Hooligan's Globetrotter) ja Nina olivat ensimmäisessä mejä-kokeessa ja saavutuksena hieno 1. palkinto (ja 44 pistettä) avoimesta luokasta. Hienoa Nina ja Totti!

11.9.2005 Porvoo. Kaikkien rotujen näyttely, tuomarina rodussa ja ryhmässä Eeva Rautala.
Rumba (Catanka Besserwisser) oli ainoa ilmoitettu ja myös rotunsa paras. Ryhmässä kisattiin hienosti viimeisen kuuden koiran joukossa, muttei sijoituttu. Mukava viikonloppu ja tähän loppui ulkokausi osaltamme.
Rumban arvostelu: Erittäin hyväntyyppinen narttu. Erinomainen pää jossa kaunis ilme. Hyvä kaula ja selkä. Erinomainen rungon malli. Vahvat raajat. Hyvín kulmautunut. Erinomainen karva. Hyvä häntä. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Hyvä luonne ja esiintyminen.

10.9.2005 Kotka. Kansainvälinen näyttely, tuomarina rodussa Eva Nielsen Ruotsista ja ryhmässä Soile Bister.
Rumba (Catanka Besserwisser) oli rotunsa paras ja sijoittui ryhmässä neljänneksi!
Taco (Catanka To Be Continued) oli VSP. Molemmille kotiinviemisinä myös CACIBit.
Rumban arvostelu: Lovely bitch with good quality. Feminine head with lovely expression. Good topline. Well angulated. Good body, bone and coat. Moves very well. A bitch goes in the right class.
Klikkaa kuvia näyttelystä

8.9.2005 Helsinki. Mätsäreissä käydään treenaamassa kehässä olemista pentusten kanssa ja Maisalle (Catanka Freestyler) koitti tänään ensimmäinen kerta kehässä ja mainitaan nyt tämäkin tulospuolella, sillä Maisa oli koko mätsin Best In Show! Nelisen tuntia kaikenkaikkiaan tuli Koneen kentällä iltaa vietettyä ja ihmispuolella alkoi jo meno hyytyä illan pimetessä, mutta Maisalla iloista energiaa piisasi loppuun asti. Paikalla olivat myös 'Unkarin serkut' Cera (Chili Pepper of Big Spaniel), Leevi (Casanova of B S) ja Hessu (Colombus of B S), sekä Amerikasta keväällä tullut pentu Halli (Ballyhoo's Jar Jar Binks).

7.8.2005 Esztergom, Unkari. Tuomarina Istvan Nagu.
Twister (Catanka Twist and Shout) palasi mammalomalta näyttelykehiin ja oli ROP. Unkariin jäänyt narttupentu Coca Cola of Big Spaniel aloitti viikkoa myöhemmin näyttelyuransa Gundog-erikoisnäyttelyssä ollen BIS-pentu (katso kuva).

3.9.2005 Vantaa. Kaikkien rotujen näyttely, tuomarina Gillian McDowell, Irlanti.
Rumba (Catanka Besserwisser) oli ainokainen rodun edustaja näyttelyssä ja oli ROP. Ewa Nielsen valitsi sen myös jatkoon ryhmässä.
Rumban arvostelu: This is a simply beautiful bitch. Wonderful strong foreface. Great bone. Lovely ribcage. Just the right lenght. Moving with very strong hindquarters.

28.8.2005 Mouhijärvi. Spanieleiden taipumuskoe, tuomarina Jarkko Wiklund.
Jazzy (Catanka Cry Freedom) läpäisi taipparin. Nyt koko siskokolmikko on on taipparin käyneitä.

28.8.2005 Heinola. Kaikkien rotujen näyttely, tuomarina Saija Juutilainen.
Rumba (Catanka Besserwisser) oli rotunsa paras

27.8.2005 Kouvola. Kaikkien rotujen näyttely, tuomarina Kirsi Nieminen.
Taco (Catanka To Be Continued) oli paras uros-2

21.8.2005 Hämeenlinna. KV-näyttely ja tuomarina Kirsi Nieminen.
Rumba (Catanka Besserwisser) oli rotunsa paras ja sai CACIBin
Rumban arvostelu: Erinomaista rotutyyppiä oleva narttu, hyvä pää, erinomainen kaula & ylälinja, syvä rintakehä, hyvä vahva runko, sopiva luuston voimakkuus, hyvät kulmaukset. Liikkuu pitkällä askeleella, erinomainen karvapeite, esitetään hyvin.

21.8.2005 Welsh Kennel Club, Iso-Britannia. Tuomarina Patsy Hollings
Woody (Fynder Freethinker) sai urosten CC’n ja oli ROP
Täydet tulokset: http://www.highampress.co.uk/welshkc/spanirwt.htm

13.8.2005 Nurmo. Ryhmänäyttely, tuomarina Eeva Anttinen.
Totti (Hooligan's Globetrotter) oli rotunsa paras.
Patu (Catanka Knock on Wood) oli ROP-pentu
Patun arvostelu: Sopivan kokoinen maskuliininen mittasuhteiltaan oikea. OIkea ilmeinen ja -linjainen voimakas pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Sopivasti kulmautuneet raajat. Hyvät tassut. Oikea hännän kiinnitys. Vapaat, vielä pentumaiset liikkeet. Hyvä häntä. Oikean laatuinen karvapeite. Esiintyy hyvin.

7.8.2005 Helsinki. Kaikkien rotujen pentunäyttely, tuomarina Merja Ylhäinen.
Siskokset Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) ja Boogie (Calendar Girl of Big Spaniel) olivat ensimmäistä kertaa esillä ja Cera oli ROP-pentu.

7.8.2005 Mikkeli. Spanieleiden taipumuskoe, tuomarina Ritva Rantanen.
Siskokset Taiska (Catanka Freedom of Speech) ja Samba (Catanka Do It With Freedom) läpäisivät taipparin.

6-7.8.2005 Joensuu. Lauantaina KV-näyttely ja sunnuntaina kaikkien rotujen kansallinen näyttely, Tuomarina lauantaina Leila Kärkäs rodussa ja ryhmässä ja sunnuntaina Levente Miklos Unkarista. Koiria molempina päivinä 5 kpl.
Rumba (Catanka Besserwisser) oli lauantaina rotunsa paras ja sai CACIBin ja voitti ryhmän. Sunnuntaina sijoitus pn-2.

6.8.2005 Raahe. Ryhmänäyttely, tuomarina Jorma Silta.
Totti (Hooligan's Globetrotter) oli rotunsa paras.
Patu (Catanka Knock on Wood) oli ROP-pentu
Patun arvostelu: Mittasuhteiltaan oikea, lupaava nuori uros. Oikealinjainen pää. Hyvä selkälinja. Hyvät raajat. Hyvä turkki. Kiva luonne. Liikkuu hyvin.

6.8.2005 Kihniö. Ryhmänäyttely. Tuomarina rodussa ja ryhmässä Marjo Jaakkola.
Taco (Catanka To Be Continued) oli ROP ja sijoittui ryhmässä toiseksi.

6.8.2005 National Gundog, Iso-Britannia. Tuomarina Pam Blay
Woody (Fynder Freethinker) sai urosten CC’n ja oli rotunsa paras.
Täydet tulokset: http://www.fossedata.com/results/show.asp?SHOWNAME=NGA05

23.7.2005 Irish Water Spaniel Association erikoisnäyttely, Iso-Britannia. Tuomarina Keith Attwood (Doonbeg). Koiria 23 kpl.
Woody (Fynder Freethinker) sai urosten CC’n ja oli BEST IN SHOW. Olin itse Englannissa viikonloppua viettämässä Woodyn luona ja esitin sen tässä näyttelyssä. Narttujen serti meni ihastuttavalle nartulle Fynder Blue Velvet at Leonardston.
Klikkaa kuvia näyttelystä

30.7.2005 Pori. KV-näyttely, tuomarina Sean Delmar, Irlanti. Koiria 6 kpl.
Patu (Catanka Knock on Wood) oli ROP-pentu
Rumba (Catanka Besserwisser) oli rotunsa paras ja sai CACIBin.
Taiska (Catanka Freedom of Speech) paras narttu-2 äitinsä jälkeen ja sert.
Jazzy (Catanka Cry Freedom) siskon perässä paras narttu-3 ja vara-sert.

19.7.2005 East of England, Iso-Britannia. Tuomarina Kathy Gorman.
Woody (Fynder Freethinker) sai urosten CC’n ja oli jälleen ROP.
Täydet tulokset: http://www.fossedata.com/results/show.asp?SHOWNAME=EAS05

16.7.2005 Nivala. KV-näyttely, tuomarina Ing-Marie Hagelin, Ruotsi. Koiria 2 kpl.
Totti (Hooligan’s Globetrotter) oli rotunsa paras ja sai CACIBin.
Patu (Catanka Knock on Wood) oli ROP-pentu

10.7.2005 Karjaa. Kaikkien rotujen-näyttely, tuomarina Rita Kadike Skadina, Latvia. Koiria 2 kpl.
Tintti (Catanka Tin Tin Tango) edusti catankoja ja oli ROP

9.7.2005 Haukipudas. Ryhmänäyttely, tuomarina Anne Livo Buvik, Norja.
Totti (Hooligan’s Globetrotter) oli rotunsa paras.
Patu (Catanka Knock on Wood) oli ROP-pentu

4.7.2005 Kotka. BH-koe, tuomarina Vesa Häkkinen
Chili
(Hit the Road Jack) läpäisi kokeen ja on ensimmäinen Catanka-koira joka saa tittelin BH. Hienoa Johanna ja Chili!!!

3.7.2005 Uusikaarlepyy. Ryhmänäyttely, tuomarina Markku Santamäki.
Totti (Hooligan's Globetrotter) oli ainoa ilmoitettu ja oli rotunsa paras.
Totin arvostelu: Erinomaiset mittasuhteet ja linjat. Hyvä pää ja kaula. Vahva luusto ja tasapainoiset raajojen kulmaukset. Hyvä turkki. Reippaat liikkeet. Käyttäytyy hyvin.

26.6.2005 pentutreffit 'ulkomaan pentusille'.
Juhannussunnuntaina meille kokoontuivat Twisterin pennuista Leevi (Casanova of Big Spaniel), Boogie (Calendar Girl of Big Spaniel) ja Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) sekä Amerikan poika Halli (Ballyhoo's Jar Jar Binks). Hessu (Colombus of Big Spaniel) oli vielä juhannuspurjehduksilla ja samaten Gini (Doonbeg Flower Power) mökkitunnelmissa. Pennut tapasivat Ellan pennut sekä fasaanin ja tietenkin leikkivät keskenään. Klikkaa kuvia web-albumista.

24-26.6.2005 Blackpool, Iso-Britannia. Tuomarina Mr C Bexon
Woody (Fynder Freethinker) sai urosten CC'n ja oli rotunsa paras.

18-19.6.2005 Kotka. Kaikkien näyttely. Tuomarina rodussa Jon R Cole USA:sta, ryhmässä Manuel Loureiro Borges Portugalista ja BIS-kisassa Hans van der Berg Hollannista.
Tacolla (Catanka To Be Continued) mahtava näyttelyviikonloppu kotikaupungissaan! Lauantaina rodun ja ryhmän voitto ja sunnuntaina Best in Show-kisassa hieno kolmossija. Onnittelut Heidi!!!
Klikkaa kuvia näyttelystä

18.6.2005 Rusko. Ryhmän 8 näyttely. Tuomarina Leila Kärkäs.
Rumba (Catanka Besserwisser) oli rotunsa paras ja BIS-kisassa hienosti kolmas.
Hamlet (Catanka Humpty Dumpty) oli VSP.
Taiska (Catanka Freedom of Speech) JUN EH/1

5.6.2005 Tervakoski
Tuomarina Jens Martin Hansen, Tanska.
Rumba (Catanka Besserwisser) oli rotunsa paras ja samalla tuomarilla sijoittui ryhmässä toiseksi.
Arttu (Catanka Winnie the Pooh) oli vastakkaisen sukupuolen paras ja Taiska (Catanka Freedom of Speech) JUN EH/1
Klikkaa kuvia näyttelystä

4.6.2005 Rauma. Tuomarina Nils Molin, Ruotsi
Jazzy
(Catanka Cry Freedom) JUN EH/1

22.5.2005 Scottish Kennel Club, Edinburg. Tuomarina Joyce Webb (Shannonlee)
Woody (Fynder Freethinker) sai tänään 15. CC'nsä, oli rotunsa paras ja sijoittui neljänneksi Gundog-ryhmässä. Klikkaa tulokset rotukehästä: http://www.fossedata.com/results/show.asp?SHOWNAME=SKC05

22.5.2005 Hamina (KV). Tuomarina Annukka Paloheimo
Taco
(Catanka To Be Continue) sai tänään kuudennen CACIBinsa ja oli VSP.

21.5.2005 Helsinki (KV). Tuomarina Pam Blay Iso-Britannia.
Onnittelut Tintin (Catanka Tin Tin Tango) omistajille Sellalle ja Harrille uudesta Suomen muotovaliosta! Tintti sai tänään viimeisen sertinä ja samalla ensimmäisen CACIBinsa Helsingin kansainvälisessä näyttelyssä ollen VSP. Rotunsa parhaaksi tuli velipoika Taco (Catanka To Be Continue).

14.5.2005 Lohja. Irlanninvesispanielit ry ja Suomen Spanieliliitto ry erikoisnäyttely, minkä Irlanninvesispanielit ry järjestivät.
Tuomarina Hans Rosenberg, Ruotsi. Koiria kehässä 24.
Catankoilla oli taas kerrassaan upea päivä, sillä saldona ROP & Best In Show, VSP ja ROP & Best In show kasvattajaryhmä, PU-2, PU-3 ja PN-3.
Rumba (Catanka Besserwisser) vei täyskäden eli oli rotunsa paras ja Best In show. Rotukehässä erikoismaininnoista se sai parhaan luonteen diplomin.
Hamlet (Catanka Humpty Dumpty) Oli yli vuoden näyttelytauon jälkeen kehässä ja varsin eloisasti esiintyen hienosti urosten voitto ja VSP.
Taiska (Catanka Freedom of Speech) oli ensimmäistä kertaa esillä virallisissa luokissa pentuajan jälkeen ja tuloksena upeasti paras narttu-3 ja ensimmäinen serti ja parhaat liikkeet. Taiskahan on Rumban tytär.
Rico (Buffalo Soldier) on esillä enää harvemmin, mutta on ollut upeasti paras uros-2 nyt kahdessa viimeisimmässä erkkarissa kuten myös joulukuisessa Messarissa.
Chili (Hit the Road Jack) hienosti paras uros-3:ksi ja on Hamletin pentueveli.
Totti (Hooligan's Globetrotter) oli Ricon jälkeen käyttöluokassa toinen laatupalkinnolla erinomainen
Taco (Catanka To Be Continue) oli valioluokan urosten neljäs ja parhaan pään maininnan saaja
Arttu (Catanka Winnie the Pooh) EH
Tintti (Catanka Tin Tin Tango) avoimen luokan voitto laatumaininnalla EH
Manta (Havis Amanda) käyttöluokan voitto laatumaininnalla EH
Jazzy (Catanka Cry Freedom) junioriluokasta H mutta mukavasti parhaan hännän palkinnon saaja
Pennuissa debyytin näyttelykehiin tekivät Patu (Catanka Knock on Wood) ja Gini (Doonbeg Flower Power) ja muita pentuja ei paikalla ollutkaan.
Kasvattajaluokassa olivat Rumba, Hamlet, Rico ja Tintti ja se sai seuraavanlaisen arvostelun:
Uppfödargrupp hämtad fråm 3 kullar. Bra temperament och utstrålning. Utmärkta huvuden, kroppar och stommar. Rejälä hundar med bra rörelseschema. Med fel och förtjänster samlas denna grupp en jämn helhet.
Klikkaa kuvia näyttelystä
Rotukehän täydelliset tulokset: http://kotiweb.kotiportti.fi/riitta.piesala/cshow05s.htm

13.5.2005
Suomen irlanninvesispanielikanta on toukokuussa kasvanut (huimasti ;-)) neljällä, sillä vapun jälkeen maahamme on saapunut kolme pentua Unkarista ja yksi USA:sta. Unkarin pentujen emä on H Ch EUJV-03 EUV-04 Catanka Twist and Shout eli 'Twister'. Itse vietin vappua Budapestissä ja toin tästä yhdistelmästä nartun Chili Pepper of Big Spaniel, joka asustaa sijoituksessa Liana Simosen luona Helsingissä ja josta kutsumanimeltään tuli Cera. Urospentu meni Johanna ja Toni Tirkkoselle Espooseen ja Casanovaa kutsutaan kotona Leeviksi. Tampereelle muutti Pauliina Harjulle Calendar Girl of Big Spaniel, kutsumanimeltään Boogie. Kuvia Unkarin pennuista ja Twisteristä voit katsoa webalbumista osoitteessa: http://pg.photos.yahoo.com/ph/seidilinnavuori/album?.dir=/6de4&.src=ph&.tok=ph9S87CB8PLe1BXH
USA:sta saapui 'Hal', jonka on kasvattanut Ballyhoo-kennelin Dede Selph yhdessä Judy Goonyepin kanssa. Hal, josta suomalaisittain tuli väännettyä Halli, asustaa Kaija Antilan perheessä Helsingissä.
Vilpittömät kiitokset pentujen kasvattajille Ildiko Czech Pilatille ja Dede Selphille & Judy Goonyepille, että saimme nämä pennut Suomeen.

6.5.2005 Birmingham National, Iso-Britannia. Tuomarina Frank Kane, koiria 28.
Woody (Fynder Freethinker) voitti urosten CC'n. ROP & RYP-4 oli Sh Ch Zanfi Tabitha.
Täydet tulokset: http://www.highampress.co.uk/bnat/spanirwt.htm

30.4.2005 WELKS, Iso-Britannia. Tuomarina Chris Attwood, koiria 28.
Woody (Fynder Freethinker) palasi Iso-Britannian kehiin täydessä terässä ja voitti rodun ja sijoittui upeasti toiseksi Gundog-ryhmässä. Klikkaa tulokset rotukehästä (West of England Ladies' Kennel Society): http://www.fossedata.com/results/show.asp

23-24.4.2005 Lahti KV. Tuomarina Merja Ylhäinen rotukehässä, Rune Fagerström ryhmässä ja Edward Wild Kanadasta Best In Show-kehässä.
Woody (Fynder Freethinker) oli Best In Show-2 tässä 4500 koiran näyttelyssä! Kerrassaan upea päätös koiran Suomen vierailulle. Woody matkaa nyt takaisin Englantiin palaten kotimaisiin kehiin.
Klikkaa kuvia näyttelystä

23.4.2005 Vesterås, Ruotsi. Tuomarina Annika Ulltveit-Moe, Ruotsi. 2 koiraa.
Taco (Catanka To Be Continued) matkasi Ruotsiin. Tuliaisena tuli kuitenkin ainoastaan Rotunsa Paras-ruusuke, sillä koira kilpaili valioluokassa eikä siten kisannut sertistä. Kaikesta huolimatta onnittelut Heidille! Eikun uutta matkaa suunnittelemaan.

20.4.2005 Australiassa asuva Temppu (Catanka Hat Trick) synnytti kuuden pennun pentueen, jonka isänä on Aust Grand Ch Castlehill's Journey Downunder. Onnea Sharonille ja eritysesti kätilö-Johnille, joka hoiti synnytyksen yksin Sharonin ollessa samaan aikaan lentokoneessa ylittämässä Tyyntä valtamerta matkalla USA:n National specialtyä katsomaan.

16.4.2005 Hämeenlinna. FCI ryhmät 4,6,8. Tuomarina Tarja Hovila rotu- ja ryhmäkehässä  ja Ritva Raita Best In Show-kehässä.
Woody (Fynder Freethinker) oli näyttelyn kaunein eli Best In Show! Kaiken kaikkiaan meillä oli hieno päivä, sillä Woodyn pentu Taiska (Catanka Freedom of Speech) oli paras pentu ja pitkästä aikaa esillä ollut Tintti (Catanka Tin Tin Tango) oli paras narttu ja VSP saaden sertin.
Woodyn arvostelu: Ihastuttava uros erinomaista tyyppiä. Oikeat mittasuhteet. Erinomainen uroksen pää jossa oikea ilme. Kaunis kaula ja ylälinja. Erinomainen runko, raajat, luusto ja käpälät. Komea, oikealaatuinen turkki. Sopusuhtaisesti kulmautunut. Erinomainen liikkuja. Esittää itsensä kauniisti. Laatuyksilö!
Klikkaa kuvia näyttelystä

27.3.2005 Lappeenranta. Tuomarina Soile Bister
Woody (Fynder Freethinker) oli paras uros-2
Woodyn arvostelu: Suuri, mutta komea ja näyttävä uros. Kaunis ylälinja. Vahva pää. Turhan löysät huulet. Riittävät kulmat edessä. Oikea-asentoinen häntä. Liikkuu hyvin. Hyvä karvanlaatu.

25.3.2005 Sydney, Australia. Spanieleiden erikoisnäyttely, tuomarina Anja Puumala
Temppu (Catanka Hat Trick) oli rotunsa paras. Temppu jää nyt mammalomalle. Pentueen laskettu aika on 18.4.2005 ja pentujen isänä on USA:sta tuotu upealuonteinen ja näyttelykehissä erittäin hyvin menestynyt Aust Grand Ch Castlehill's Journey Downunder
Klikkaa kuva näyttelystä

20.3.2005 Tampere (KV). Tuomarina Annika Ulltveit-Moe, Ruotsi. 6  koiraa.
Woody (Fynder Freethinker) oli jällen rotunsa paras. Taco (Catanka To Be Continued) oli paras uros-2 Woodyn jälkeen. Ella (Catanka Taste of Waltz) oli paras narttu-2.
Woodyn arvostelu: Kraftfull, högklassig hane. Utmärkt huvud. Stota välpälsade öron. Stark kropp med korrekt massa. Utmärkt stomme, fötter och hasar. Mycket bra päls. Väl i ordning gjord. Utmärkt rörelser. En hund som kan vinna var som helst.

12.3.2005 Parkano ryhmänäyttely. Tuomarina Paavo Mattila
Jazzy (Catanka Cry Freedom) oli ROP-pentu.

5.3.2005 Valkeala rn. Tuomarina Ritva Raita
Taco (Catanka To Be Continued) oli rotunsa paras.

5.3.2005 Twister (Catanka Twist and Shout) synnytti 9 pennun pentueen, missä 6 urosta ja 3 narttua. Isänä pakasteella siemennetyssä pentueessa on Irlannissa syntynyt ja sieltä Australiaan muuttanut Aust Grand Ch Yehudi of Currabell (GB Sh Ch Cuboghlach Brown Hairstreak - Ir Sh Ch Fynder Imni). Suomeen tästä pentueesta muuttaa 1 uros ja 1 narttu.
Kuvia pennuista löydät Twisterin omilta kennelsivuilta http://members.chello.hu/bigspaniel/indexen.html

5.2.2005 Budapest (KV). Tuomarina Janos Marcze, Unkari.
Twister (Catanka Twist and Shout) ROP & Cacib ja tästä näyttelystä Twisteristä tuli Unkarin valio.

29.1.2005 Turku Top Dog Show (KV). Tuomarina Arja Koskelo. 1+7 koiraa.
Woody (Fynder Freethinker) oli rotunsa paras. Ryhmäkilpailussa tuli hieno RYP-2 sijoitus!
Taco (Catanka To Be Continued) oli paras uros-2 Woodyn jälkeen. Ella (Catanka Taste of Waltz) oli paras narttu-2.
Klikkaa kuvia näyttelystä

23.1.2005 Lahti kaikkien rotujen pentunäyttely. Tuomarina Rune Fagerström. 4 pentua kehässä.
Freedom-pennut suorittivat ensiesiintymisensä ollen pikkupentuluokassa (5-7 kk).
Taiska (Catanka Freedom of Speech) oli rotunsa paras pentu ja tuli ryhmäkilpailussa upeasti toiseksi! Hienosti tehty Taiska ja Heidi!! Jazzy (Catanka Cry Freedom) oli luokan toinen ja Samba (Catanka Do It With Freedom) kolmas.
Klikkaa kuvia näyttelystä

22.1.2005 Alavus rn. Tuomarina Kirsi Nieminen
Totti (Hooligan's Globetrotter) tuli uudeksi valioksi tässä näyttelyssä!
Totin arvostelu: Erittäin hyväntyyppinen 2-vuotias uros, jolla hyvä pää ja ilme, erinomainen kaula ja ylälinja, hyvä eturinta ja ikäänsä nähden hyvä runko, vahva luusto, hyvät kulmaukset, liikkuu hyvin, hyvä karvapeite, miellyttävä luonne.''