10.12.2006 Tukholma, kansainvälinen näyttely, Svensk Vinnare-06. 6 koiraa. Tuomarina Jozef Verrees, Belgia.
Messarista matkattiin suoraan Turun satamaan ja laivaan, eli suuntana Tukholma ja SV-06 näyttely. Rotua oli ilmoitettu vaivaiset 6 koiraa ja näistä Catankoja oli 4 eli kasvattajaluokan kasaan saaminen oli mahdollista. Taiska oli matkannut omia reittejään Ruotsiin jo aiemmin perheen kera, mutta loput kolme koiraa plus ihmiset matkasivat omatoimisella hilpeällä ryhmämatkalla. Kiitos mukavasta matkaseurasta itse kullekin. Näyttelytouhun raadollisuus tuli jälleen ilmi, sillä eilisen ROP Taco saikin laatukakkosen. Syynä epätasainen purenta vaikka muuten hieno arvostelu. No, tää on tätä jos kalusto ei ihan priimakunnossa ja eikun uutta reissua suunnittelemaan toiselle tuomarille. Mutta päivän iloisin asia oli ehdottomasti veteraani-Artun valitseminen rotunsa parhaaksi! Arttu on nyt paria viikkoa vaille 9-vuotias ja sen ensimmäinen voittaja-arvo on vuodelta 1999, eli aika monta vuotta sitten. Onnea Suskille ja ’Paavolle’! Nartuissa Rumba ykkösenä ja tytär Taiska kolmanneksi sertin kera, eli viikon sisällä koirasta tuli sekä Suomen että Ruotsin valio.
Arttu (Catanka Winnie the Pooh) VET/1 CK PU1 ROP SV-06
Taco (Catanka To Be Continued) AVO/2
Rumba (Catanka Besserwisser) VAL/1 CK PN1 CACIB VSP SV-06
Taiska (Catanka Freedom of Speech) AVO/1 CK PN3 SERT S(n)MVA
Kasvattajaluokka HP

9.12.2006 Helsinki, kansainvälinen näyttely, Voittaja-06. 16 koiraa. Tuomarina Allan Pepper, Kanada.
Catankoja oli mukana 6 ja muutenkin hieno määrä rotua esillä Messarissa eli kaikkiaan 16. Meillä meni hienosti. Molemmat V-06 tittelit tulivat Catankoille sekä Patu juuri kaksi vuotta täyttäneenä otti sertinsä järjestysnumeroltaan 24. ja valmistui valioksi. Onnea Nina ja Patu! Huikea päivä päättyi huikeastikasvattajaryhmän BIS-2 valintaan isossa kehässä.
Suurkiitos kaikille tästä päivästä!
Taco (Catanka To Be Continued) VAL ERI/1 PU1 PU1 CACIB ROP V-06
Patu (Catanka Knock on Wood) AVO ERI/1 PU2 SERT VACA FIN MVA
Veijo (Catanka Free Kick) KÄY ERI/1 
Rumba (Catanka Besserwisser) VAL ERI/1 PN1 CACIB VSP V-06
De-De (Catanka Free Will) NUO ERI/1 PN2 SERT VACA
Maisa (Catanka Freestyler) NUO ERI/2 PN-3 VA-SERT
Kasvattajaluokassa olivat koirat Taco, Patu, De-De ja Rumba.
Arttu (Catanka Winnie the Pooh) edusti rotua junior handler-kisassa Veera Kasurisen esittämänä.

3.12.2006 Fairfield KC, Australia.
Temppu (Catanka Hat Trick) valmistui tänään Australian Grand valioksi (AUST GR CH). Tähän arvoon tarvitaan 1000 pistettä. Sharonin lähettämästä taulukosta laskin, että vuodesta 2002 alkaen, milloin Temppu Australiaan muutti, on tytöllä takana yli 150 näyttelyä. Suuret onnittelut Sharonille ja Johnille!

6.12.2006 Tampere , ryhmänäyttely. 7 koiraa. Tuomarina Tarja Hovila.
Taiska (Catanka Freedom of Speech) AVO ERI/1 PN1 SERT ROP ja sokerina pohjalla tuore FIN MVA! Onnea Heidille ja kotijoukoille!

25.11.2006 Kemi, ryhmänäyttely. Tuomarina Markku Santamäki.
Siiri (Catanka Freeloader) ERI/1 PN1 SERT ROP

24-25.11.2006 Turkey Circuit, CA, USA. Tuomarina lauantaina Carl Anderson.
Woody (Fynder Freethinker) oli ROP molempina päivinä ja lauantaina myös ryhmä-4
Samana viikonloppuna Marylandissä Woodyn poika ’Rugby’ (WS N LA FOR THE LOVE O’THE GAME om. Missy McMunn, kennel Landacre’s) saavutti ensimmäisessä näyttelyssään 3 pt majorin ollen myös ROP ja seuraavana kahtena päivänä myös 3 pt major ollen Best of Winners.

18.11.2006 Jyväskylä, kansainvälinen näyttely. 6 koiraa. Tuomarina Lena Eskills.
Rumba (Catanka Besserwisser) VAL ERI/1 PN1 CACIB ROP
Patu (Catanka Knock on Wood) AVO ERI/1 PU1 SERT CACIB VSP
Maisa (Catanka Freestyler) NUO ERI/1 PN-2 SERT VACA
Taco (Catanka To Be Continued) VAL ERI/1 PU2 VACA
Kasvattajaluokka KP koostuen ylläolevista koirista.

12.11.2006 Maailmanvoittajanäyttely 2006, Poznan, Puola
Twister (Catanka Twist and Shout) on tuore MV-06! Onnea Ildiko ja Peter!
Ensi vuonna pentusuunnitelmia on myös Unkarissa, eli Twister astutetaan USA:ssa asuvalla Marleyllä (Am/Can Ch Sylmar's Raindancer). Jos olet kiinnostunut pennusta tästä yhdistelmästä, kerron mielelläni lisää. Olen itse tuomassa narttupentua ja etsin sille myös sijoituskotia. Kennel of Big Spanielin nettisivuilla kuvia vanhemmista: http://www.bigspaniel.hu/index_eng.htm

5.11.2006 Seinäjoki, kansainvälinen näyttely. Tuomarina Petru Muntean, Romania.
Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) NUO ERI/1 PN1 SERT CACIB ROP
Patu (Catanka Knock on Wood) AVO ERI/1 PU1 SERT CACIB VSP
Siiri (Catanka Freeloader) NUO EH/2
Ja ryhmässä Per Iversenillä Cera pääsi jatkoon 8 parhaan joukkoon, hienoa!

5.11.2006 Elimäki, agilitykisat. Tuomarina Salme Mujunen.
Manta (Havis Amanda) ja Petra MAXI-1 radalla virallisissa agilitykisoissa tuloksella 10 ja sijoitus 11/23. Kisa pidettiin hevosmaneesissa eikä Petran mukaan tarvitse enää toiste vastaavassa paikassa kisata, sillä Manta oli toisen virheen saanut pysähtymisestä syömään hevosenkikkaroita ;-)

28-19.10.2006 Vancouver Kennel Club, WA, USA. Tuomarina lauantaina Dale Simmons ja sunnuntaina Don Evans.
Woody (Fynder Freethinker) oli ROP molempina päivinä ja lauantaina hieno ryhmä-2 sijoitus mutta sunnuntaina tulikin sitten ensimmäinen ryhmävoitto rapakon takana. Hyvä Woody ja hihnaa ohjaillut Stacy Duncan!

21.10.2006 Hyvinkää, Suomen Spanieliliiton pääerikoisnäyttely. Tuomarina Carlos Saevich, Argentiina.
Spanieliväki kokoontui taas sankoin joukoin Hyvinkäälle rotujärjestön pääerikoisnäyttelyyn. Kaiken kaikkiaan SSL:n rotujen koiria oli ilmoitettu lähes 550 ja näistä vesispanieleita oli 17, jotka kaikki olivat paikalla. Pentuja oli 2, joista voittaja, uros Bogdogs Grolsch oli päivän päätteeksi Best In Show-pentu! Lienee ensimmäinen kerta tässä näyttelyssä, että vespapentu vie sen pisimmän korren, hienoa. Aikuisia koiria oli siis 15,  jotka kaikki saivat ERIn. Catankoilla meni taas kerran upeasti ja tässä tuloksia. Kiitos kaikille taas osallistumisesta ja vielä todella mukavasta piknikistä kehän laidalla ryhmiä odotellessa.
Rumba (Catanka Besserwisser) teki sen taas. Tuli, näki ja voitti! Eli jälleen kerran Arja sai kantaa ROP-koiran kiertopalkinnot kotiinsa vuodeksi. BIS-kisassa Rumba pääsi viimeiseen karsintaan saakka, eli hienosti melkein loppuun asti käpälät kantoivat. Rumba siis VAL ERI/1 PU-1 ROP.
Maisa (Catanka Freestyler) oli hienosti paras narttu-2 heti Rumban jälkeen. Kiitos Marille Maikkelin esittämisestä PN-luokassa ja kasvattajaluokassa. Maisa siis NUO ERI/1 PN-2 SERT.
Taiska (Catanka Freedom of Speech) ainoana avoimessa luokassa ja sieltä sijalle PN-4 kera vara-sertin.
Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) oli nuorten luokan toinen Maisan perään, NUO ERI/2.
De-De (Catanka Free Will) Ceran perään NUO ERI/3.
Veijo (Catanka Free Kick) hienosti käyttöluokasta ja sorsastuksen jäljiltä lyhyessä turkissa PU2 ja SERT.
Taco (Catanka To Be Continued) Veijon perään PU-3.
Arttu (Catanka Winnie the Pooh) esillä veteraaneissa ja pappa oli taas niin iloinen kun pääsi kehään. Paras uros kisassa hienosti neloseksi ja rodun ROP-veteraani.
Kasvattajaluokka sai KP:n. Siihen osallistuivat koirat Rumba, Maisa, Taiska ja Veijo.
Täydet tulokset voit lukea mm. uudelta irlanninvesispanieliaiheiselta kotimaiselta foorumilta: http://www.foorumi.info/IRLANNINVESISPANIELIT/index.php

21.10.2006 Kirkkonummi, KKK:n järjestämät agilitykisat. Tuomarina Ritva Herrala.
Manta (Havis Amanda) ja Petra debytoivat virallisissa agilitykisoissa ja luokkana tietenkin MAXI-1. Ja ei lainkaan huonosti mennyt (lajin vaikeuden kisatasolla tietäen). Tässä Petran raporttia päivästä: Ensimmäiset viralliset agilitykisat ovat takana ja ei tullut hylkäämistä, mikä olikin tavoite!!!!!  "Keinu-varma" Manta (ikinä ei ole ollut ongelmaa) meni niin vauhdilla, että loikkasi ennen kontaktipintaa... ja siitä tuomari rokotti yhden virheen ja kun aika oli alle ihanneajan niin tulokseksi tuli 5. Olimme kuitenkin 14. sijalla, kun kisassa koirakoita oli 42”. Hienoa ja tsemppiä tuleviin koitoksiin tässä vauhdikkaassa lajissa, missä sekä koiran, että ohjaajan panos täydelliseen suoritukseen on vaatimuksena. Agility todellakin on molempien osapuolien kykyjä vaativa laji kisatasolla (lienee syy, että oma Ellani ei vieläkään edes ole startannut möllitasolla… heh).

20-21.10.2006 Unkari, kansainväliset näyttelyt. Lauantaina Hungarian Grand Prix ja tuomarina rotukehässä unkarilainen Zsuzanne Petik ja ryhmässä naapurimaan Itävallan Sigrid Jarmer.
Twister (Catanka Twist and Shout) oli ROP ja sai CACIBin. Sijoitus myös ryhmässä kolmas! Twisterin tytär Coca Cola sai sertin ja vara-CACIBin. Sunnuntaina näyteltiin Middle East European Cup-nimen alla ja tuomarina edellisen päivän ryhmätuomari. Ei liene yllätys että Twister oli ROP ja sai CACIBin tänäkin päivänä.

7.10.2006 Oulu KV. Tuomarina Raija Tammelin. 2 koiraa.
Patu (Catanka Knock on Wood) AVO ERI/1 PU1 SERT CACIB ROP
Siiri (Catanka Freeloader) H

24.9.2006 Kruunupyy MEJÄ-koe. Tuomarina Lea Foudilainen.
Totti (Hooligan's Globetrotter) VOI1, 42 pist.
Totin ja Nina ensimmäinen startti voittaja-luokassa ja hienot tulokset ne vaan jatkuvat. Keli oli vielä kuulemma mitä kamalin; puuskittaista kovaa tuulta mikä pyöritti jäljen hajua kunnolla, sekä kovaa sadetta välillä tehden olon muuten epämiellyttäväksi. Ja ne hirvikärpäset… Maastokin vaihteli pahimmillaan aukeaan upottavan suohon, joten ykköstulos oli huima suoritus. Hyvä Totti-huippunuuskuttaja ja hyvä Nina, sait hyvän reisitreenin jälkinarun perässä poukkoillen ;-)

17.9.2006 Hyvinkää. Tuomarina Rajko Rotner, Slovenia.
 Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) ainokaisena rodun edustajana NUO ERI/1 PN1 SERT ROP

16.9.2006 Elimäki Spanielien taipumuskoe. Tuomarina Kati Huovila.
De-De (Catanka Free Will) läpäisi taipumuskokeen hienosti! Onnea Nette!

10.9.2006 Espoo Spanielien taipumuskoe. Tuomarina Anu Kokkarinen.
Gini (Doonbeg Flower Power) ja Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) olivat Leenan ja Lianan kanssa taipparissa ja molemmille kokeen läpäisy, onnea!

10.9.2006 McKenzie-Cascade Kennel Club, USA. Tuomari Barbara Young-Smith
Woody (Fynder Freethinker) ROP

9.9.2006 Porvoo. Tuomarina Leila Kärkäs. 5 koiraa kehässä.
Patu (Catanka Knock on Wood) AVO ERI/1 PU1 SERT VSP
Maisa (Catanka Freestyler) NUO ERI/1 PN2 SERT
Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) NUO ERI/2 PN3 VA-SERT

3.9.2006 Helsinki KR. Tuomarina Valerie Foss Iso-Britanniasta.
Taco (Catanka To Be Continued) oli tänään hienosti rotunsa paras ja näytti kerrassaan upealta.
Patu (Catanka Knock on Wood) avoimesta luokasta ERI sekä PU-2 Tacon jälkeen. Ja ties monesko serti taas meriiteissä.
Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) oli esillä junioreissa saaden ERI ja ollen paras narttu ja VSP kera sertin.
Maisa (Catanka Freestyler) nuorten luokasta ERI ja PN-2 vara-sertillä.

2-3.9.2006 Hobro, Tanska. Tanskan spanielikerhon Gold Cup viikonloppu, eli kaksi erikoisnäyttelyä. Lauantaina vespoilla tuomarna Mikael Tranholm, Tanska ja sunnuntaina Nicole Hughes, Irlanti. Näyttelyssä esillä molempina päivinä ennätykselliset 16 vesispanielia ja koiria oli tullut myös Hollannista. Suomesta matkaan lähtivät Rumba ja Taiska omistajiensa Arjan ja Heidin kera. Lauantaina oli varsin tiukka linja tuomarilla ja koko laatuarvosteluskaala käytössä. Rumba oli ainoa koira joka sai CK:n (sertifikaatin arvoinen).
Rumba (Catanka Besserwisser) siis lauantaina ROP saaden Tanskan sertin ja tytöstä tuli näin myös Tanskan valio! Tittelirivi alkaa olla jo huima. Sunnuntaina sijoitus oli kolmas paras narttu-luokassa.
Taiska (Catanka Freedom of Speech) oli lauantaina avoimen luokan toinen Rumban jälkeen sileellä ykkösellä laatuarvostelusta. Sunnuntaina sitten laatu parani CK:n verran ja ollen paras narttu-luokassa neljäs.

2-3.9.2006 Longview-Kelso Kennel Club, St. Helens, Oregon USA. Tuomarina lauantaina Mr. Martin Hewitt ja sunnuntaina Mrs. Donna Buxton.
Woody (Fynder Freethinker) huhki lähes 40 asteen helteessä viikonlopun. Molempina päivinä saavutuksena ROP ja lauantaina vielä upeasti ryhmä-2! Well done Stacy and Woody!

27.8.2006 Hämeenlinna KV. Tuomarina Arja Koskelo, ryhmässä Tarja Hovila.
Catankoja osallistui Taco, Patu, Rumba, Taiska ja De-De. Lisäksi serkkulikka Boogie oli myös esillä. 7 koiraa kehässä.
Rumba (Catanka Besserwisser) esillä sitten Euroopan Voittaja-näytteyn ja hienosti Tacon omistajan Marin esittämänä ROP & CACIB ja upeasti ryhmässä toiseksi Vuoden spanielikisan johtoon siirtyneen Usko-walesin jälkeen.
Patu (Catanka Knock on Wood) Paras uros ja VSP kera sertin ja CACIBin.
Taco (Catanka To Be Continued) oli PU2 & va-ca karvan verran Patulle paras uros luokassa häviten.
Taiskan viimeinen serti onkin nyt työn alla, eli tänään taas EH. De-De junioriluokan EH kera suullisten kunniamaintojen.
Serkkulikka Boogie oli hienosti PN-2 kera sertin ja VA-CAn, joka tulee muuttumaan CACIBiksi FCI:n toimesta, koska Rumba on jo Kans MVA.
Catanka-kasvattaryhmässä olivat Rumba, Patu, Taco ja Taiska, eli koirat ovat neljästä eri pentueesta. Alla yksi kauneimmista saaduista kasvattajaryhmän arvosteluista:
Hyvin korkeatasoinen ryhmä kaunispäisiä, oikeamittasuhteisia, hyvärunkoisia, hyväkarvaisia ja erinomaisesti liikkuvia koiria. Kaikilla lisäksi tasapainoiset luonteet. Sydämelliset onnittelut erinomaisesta kasvatustyöstä tässä vaikeassa rodussa.

25-26.8.2006 Puget Sound IWSCOPS Regional Specialty, Washington USA.

Woody (Fynder Freethinker) jatkaa hienoja esityksiä rapakon takana! Perjantaina erikoisnäyttelyssä poika oli rotunsa paras handlerinsä Stacy Duncanin esittämänä. VSP oli tämän vuoden National specialtyn voittanut narttu. Lauantain erikoisnäyttelyssä kaksikon sijoitukset menivät toisinpäin. Lisäksi Woodyn poika Rover (Whistle Stop's Irish Rover, emä Am Ch Hooligan's Fair Hibenia CD SH RN WCX) voitti pentujen Sweepstaken Terry Braudin tuomaroimana ja lauantaina Rover oli Reserve Winners Dog.

Perjantai, tuomari Bill Russell
ROP Fynder Freethinker
VSP Poole's Ide Then There's Maud
Winners Dog, Best Of Winners Whistlestop's Special Agent (4 pts)
Reserve Winners Dog Moonshine's Mystic Connor
Winners Bitch O'Malleigh Karagh At Crestail (4 pts)
Reserve Winners Bitch Finnibone's Cool the Engines

Lauantai, tuomari Carla Mathies.
ROP - Maud
VSP- Woody
Award Of Merit Sylmar's Raindancer
WB/BOW-Finnibone's Cool the Engines (14 bitches-4 pts)
RWB- O'Malleigh Karagh at Crestrail
WD-Sylmar's Rhapsody in Purple (7 dogs-3 pts)
RWD-Whistlestop's Irish Rover

27.8.2006 Espoo Spanielien taipumuskoe. Tuomarina Meerit Kuparinen.
Maisa (Catanka Freestyler) vietti mukavan päivän taipparissa läpäisten kokeen. Alla koeraportti:
SOSIAALINEN KÄYTTÄYTYMINEN: Maisa on energinen ja ystävällinen nuori neiti, joka suhtautuu innokkaasti kaikkeen ympärillä olevaan. HYVÄKSYTTY
HAKU JA LAUKAUS: Riittävän laajaa ja innokasta hakua. Käyttää pääasiassa ilmavainua. Laukausta ensin ihmettelee, mutta jatkaa. Pitää hyvin yhteyttä ohjaajaan. HYVÄKSYTTY
JÄLJESTYS: Rauhallisesti jäljelle. Etenee reippaasti kulmalle, josta yli. Ei löydä itse jäljelle vaan palautetaan. Suoraan kanille jota nuuhki. HYVÄKSYTTY
VESITYÖ: Reippaasti uimaan tuoden pukin rantaan. HYVÄKSYTTY
TOTTELEVAISUUS: Tottelevainen nuori koira. HYVÄKSYTTY
YHTEISTYÖ JA YLEISVAIKUTELMA: Mukavan leppoisaa yhteistyötä. HYVÄKSYTTY
KOKONAISARVOSTELU: HYVÄKSYTTY

27.8.2006 Heinola Spanielien taipumuskoe. Tuomarina Anita Kauppila.
Leevi (Hill Street Blues) omistajansa Merjan kera osallistui parin vuoden tauon jälkeen jälleen taippriin ja kolmas kerta toden sanoi. Haku tänään oli riittävän laajaa eikä oltu metsässä pelkästään sunnuntaikävelyllä. Eli onnea kaksikko! Nyt vielä se viimeinen serti...

27.8.2006 Espoo Spanielien taipumuskoe. Tuomarina Kati Huovila.
Veijo (Catanka Free Kick) ja Paula olivat taipparissa ja kirkkaasti läpi. Onnea!

20.8.2006 Forssa, Vesipelastukse sovelluskoe (SOVE), tuomarina Pasi Dunderfelt.
Chili (Hit the Road Jack) ja Johanna ovat harjoitelleet vesipelastusta ja tänään oli vuorossa tärkeä päivä, eli sovelluskokeeseen osallistuminen. Muut kuin landseerit ja newfoundlandinkoirat joutuvat suorittamaan sovelluskokeen hyväksytysti. SOVEa saa kokeilla kahdesti ja siitä on saatava hyväksytty kilpailutulos, jotta voi siirtyä kilpailemaan lajissa. Sovelluskokeen tehtävät ja pisteytys ovat samat kuin alokasluokassa.
Chilin kokonaispistemäärä oli 72 p. ja se oikeuttaisi kolmanteen palkintoon. Neljästä osasuorituksesta Chili teki täydelliset 25 pisteen osiot uinnissa ja veneen hakemisessa. Esineen vienti meni nollille kun koira käsitti palaamismerkin liian aikaisin ja kääntyi liian kaukana venettä takaisin rantaan. Hukkuvan ihmisen noudossa sakotettiin 2 pistettä, koska maalilinjaa sivuutettiin. Onnea Chili ja Johanna!!! Koira on ensimmäinen vespa Suomessa, joka on osallistunut vesipelastuksen sovelluskokeeseen kuin myös sen läpäissyt. Onnea jatkossa varsinaisiin kilpailuihin!!!
Lisää vesipelastuksesta voit lukea linkistä: http://www.landseeryhdistys.fi/vepe.htm

20.8.2006 Kirkkonummi, Veikkolan Koirakerhon epävirallinen agilitykisa.
Manta (Havis Amanda) ja ohjaansa Petra osallistuivat Maxi-kokoisten mölliluokkaan ja suorittivat radan yhdellä ratavirheellä joka toi suoritusaikaan 5 lisäsekuntia. Suoritusaika meni reilusti alle sallitun ja Manta on saanut lisää vauhtia ja varmuutta. Tänään tulos riitti hienoon kolmanteen sijaan. Eiköhän pari näy kohta myös jo virallisissa kisoissa...

13.8.2006 Sievi MEJÄ-koe. Tuomarina Heikki Kulo.
Totti (Hooligan's Globetrotter) AVO1, 48 pist.
Hui hai, ISOT onnittelut Ninalle ja Totille!!! Pojan kolmas mejä-koe ja toinen ykköstulos mahtavilla pisteillä, kaksi pistettä vaille maksimin. Seuraaan kerran onkin voittaja-luokan haasteet edessä, lykkyä pyttyyn!
Koearvostelu: Innokas, koipea nostaen merkattu lähtö. Lähes täysin maavainua käyttäen etenevää, mukavavauhtista jäljestystä aivan jäljen päällä. I ja II osuuksilla yksi tarkastuslenkki. Makauksista I hyvin, II voisi olla selkeämpi merkkaus. Kulmat jälkitarkasti. Kaadolle suoraan jälkeä pitkin. Totti suoriutui tänään lähes täydellisesti.

11.8.2006 Vehmaa Spanielien taipumuskoe. Tuomarina Jarkko Wiklund.
Hertta (Catanka Freelancer) aloitti Free-pennuista tämän syksyn taipparirupeaman ja hienosti läpi meni. Onnea Marika ja Herttuatar!

4-6.8.2006 Kuopio. Kolmen näyttelyn viikonloppu, josta perjantai oli kansallinen kaikkien rotujen näyttely ja lauantai sekä sunnuntai kansainvälisiä. Catankoja osallistui Taco, Patu, Maisa ja De-De. Lisäksi serkkulikka Boogie oli myös esillä. 6 koiraa kehässä joka päivä. Viikonloppu oli vaihteleva arvostelunauhojen väriskaalassa, mutta ERI-tuloksia alla:
Patun (Catanka Knock on Wood) saldona kaksi SERTiä ja PU2 ja PU3 sijoitukset.
Taco (Catanka To Be Continued) sijoittui kaikkina päivinä paras uros luokassa ollen kerran PU1 ja ROP, kerran PU2 ja PU3.
Maisa (Catanka Freestyler) kerran PN2 vara-SERTin kera.

29-31.7.2006 Hurricane Ridge Kennel Club, WA USA.Tuomareina Jon R. Cole, Gloria Geringer ja Richard M. Chashoudian.
Woody (Fynder Freethinker) oli ROP kaikkina päivinä ja sijoittui sunnuntaina ryhmässä kolmanneksi.

30.7.2006 Oberwart, Itävalta.Kansainvälinen näyttely, tuomari Karl P Reisinger, Itävalta. 
Twister (Catanka Twist and Shout) SERT, CACIB, ROP.

30.7.2006 Mikkeli kansainvälinen näyttely. TuomariPaula Rekiranta.
Catankoista esillä Maisa, Veijo, Taiska ja Frida.
Maisa (Catanka Freestyler) tyylikkäästi junioriluokasta rotunsa parhaaksi.
Veijo (Catanka Free Kick) PU2, SERT
Muut saivat EH:n. Kasvattajaluokka sai KP:n mutta sitä ei esitetty enää ryhmäkilpailussa.
Klikkaa kuvia näyttelystä

27-30.7.2006 Bronby, Tanska. Neljän inttinäyttelyn keikaus Ninalla poikineen. Eikä turha reissu, sillä Totista tuli KANS MVA ja DK MVA. Patukin sai ensimmäisen CACIBinsa. Koiria oli kehässä joka päivä 4 urosta ja 2 narttua, paitsi lauantaina Patu piti lepopäivän. Muut koirat olivat Tanskasta. Kertun (Catanka Hurly Curly) Tanskassa asuva poika Doonbeg Rare Flair oli myös esillä sijoittuen paras uros luokassa kahdesti.
To, tuomari Allan Peper, Kanada. Patu (Catanka Knock on Wood) PU2, CACIB. Totti (Hooligan's Globetrotter) PU3, RES-CACIB.
Pe, tuomari Kari Granaas Hansen, Norja. Patu (Catanka Knock on Wood) PU1, SERT, CACIB, VSP. Totti (Hooligan's Globetrotter) PU2, RES-CACIB.
La, tuomari Kresten Scheel, Tanska. Totti (Hooligan's Globetrotter) PU1, SERT, CACIB, VSP. Tuore KANS MVA ja DK MVA!
Su, tuomari Maureen Boyd, Uusi-Seelanti. Patu (Catanka Knock on Wood) PU3. Totti (Hooligan's Globetrotter) PU1, SERT, CACIB, VSP.

23.7.2006 Mäntsälä kaikkien rotujen näyttely. TuomariSaija Juutilainen.
Taco (Catanka To Be Continued) VAL ERI/1 PU1 ROP.
Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) JUN ERI/1 PN2 VARA-SERT. Sisko Boogie oli PN ja VSP.

16.7.2006 Pietarsaari. Tuomarina rotukehässä Saija Juutilanen ja ryhmässä Hannele Jokisilta.
Patu (Catanka Knock on Wood) saavutti jällen ryhmäsijoituksen ollen tänään RYP-3! Jälleen kerran onnittelut Nina!

16.7.2006 Laukaa.
'Unkarin sukulaisemme', eli Twisterin (Catanka Twist and Shout) Suomessa asuva tytär Calendar Girl of Big Spaniel eli Boogie oli tänään hienosti RYP-2 Laukaalla kaikkien rotujen näyttelyssä! Onnea Pauliina!

15.7.2006 Helsinki. Des Manton, Irlanti.
Taco (Catanka To Be Continued) PU-2.

9.7.2006 Piteå kv, Ruotsi. Tuomarina Ann-Christine Johansson.
Totti (Hooligan's Globetrotter) matkasi Pohjois-Ruotsiin Ninan kanssa ja tuliaisena täyspotti eli hakusessa oli sert, jolla Totista tuli Ruotsin näyttelyvalio S (u) MVA. Totti oli paras uros ja rotunsa paras ja sai myös CACIBin. Koiria oli ilmoitettuna kolme kappaletta.

8.7.2006 Salo. Tuomarina Leila Kärkäs.
Taco (Catanka To Be Continued) PU-2.

1-2.7.2006 Bell Vernon Kennel Club, USA. Tuomareina Bernadette F. Cox ja Robert D. Ennis.
Woody (Fynder Freethinker) oli ROP molempina päivnä ja sijoittui sunnuntana ryhmässä toiseksi! 

1.7.2006 Ylivieska. Tuomarina rotukehässä Lena Eskills ja ryhmässä Leila Kärkäs.
Patu (Catanka Knock on Wood) on tuorein kaikkien rotujen näyttelyiden Catanka-ryhmävoittaja! Isot onnittelut Nina!

1.7.2006 Siuntion Koirakerhon agilitykisat, myös mölliluokat.
Manta (Havis Amanda) ja ohjaansa Petra osallistuivat Maxi-kokoisten mölliluokkaan ja suorittivat radan kahdesti. Ensimmäinen rata meni latautuneesti ja tuloksena vain harmittava 5 virhettä. Toka kierros osoitti otten herpaantumista molemmilta osapuolilta ;-) ja saldona 20 vp. Eka kierroksen tulos riitti kuitenkin kolmanteen sijaan.
Klikkaa kuvia kisoista

25-27.6.2006 Five Valley Kennel Club, Montana, USA. Tuomareina Connie Gerstener Miller, William R. Russell Jr. ja Linda M. Riedel.
Woody (Fynder Freethinker) oli sunnuntaina Winners Dog kera 5 pt majorpisteen ja täten siitä tuli nyt Amerikan muotovalio! Lisäksi ROP. Kahtena viimeisnä päivänä se kisasi jo suoraan Best of Breed-luokassa ollen myös ROP, sekä maanantaina myös ryhmä-4. Samaisella circuitilla Woodyn poika Rover (Whistle Stop's Irish Rover, emä Am Ch Hooligan's Fair Hibenia CD SH RN WCX) ansaitsi myös pisteitä valionarvoa varten.

24.6.2006 Electric City Kennel Club, Montana, USA. Tuomarina Margaret E. Robertson.
Woody (Fynder Freethinker) oli Winners Dog ja rotunsa paras. Saldona taas 5 pt major valioitumiseta varten.

19.6.2006 FCI on vahvistanut Catankoille neljä uutta Kansainvälistä muotovaliota. Tervetuloa inttiklubiin:
Ella (Catanka Taste of Waltz)
Taco (Catanka To Be Continued)
Rumba (Catanka Besserwisser)
Hamlet (Catanka Humpty Dumpty)

18.6.2006 Forssa KR. Tuomarina Paula Heikkinen-Lehkonen. 3 koiraa.
'Simosen teamillä' hieno päivä, onnea!
Taco (Catanka To Be Continued) VAL ERI/1 PU1 ROP
Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) JUN ERI/1 PN1 SERT VSP
Klikkaa kuvia näyttelystä

17.6.2006 Pyhäntä Spanielien taipumuskoe. Tuomarina Juha Karlström
Patu (Catanka Knock on Wood) hyväksytty tulos taipparista.

10.6.2006 Tampere Suomen Spanieliliiton erikoisnäyttely. Tuomarina Rita Kadike Skadina, Latvia. 7 koiraa.
Jotkut urhoolliset jaksoivat vielä suunnata Tampereelle! Meidän perhe suuntasi merelle.
Patu (Catanka Knock on Wood) NUO ERI/1 SERT PU2
Veijo (Catanka Free Kick) JUN ERI/1 VA-SERT PU3
Hertta (Catanka Freelancer) JUN H

9.6.2006 Helsinki Euroopan Voittaja-06. Tuomarina Hans van den Berg, Hollanti. 16 koiraa.
Upea päivä! Catankat saivat molemmat aikuisten ja toisen junioritittelin, molemmat sertit ja cacibit sekä toiset varat molemmista. Toinen juniorititteli meni Unkarista tuodulle 'serkkupojallemme'. Rodussa ja kasvattajaryhmässä saldona ROP. Ja päivän kruunasi vielä kasvattajaryhmän BIS-4 sijoitus Rainer Vuorisen tuomaroimana. Suurkiitos kaikille tuomareille sekä koiranomistajille ja -esittäjille!!!
Hamlet (Catanka Humpty Dumpty) VAL ERI/1 CACIB EUV-06 ROP
Rumba (Catanka Besserwisser) VAL ERI/1 CACIB EUV-06
Maisa (Catanka Freestyler) JUN ERI/1 EUJV-06 SERT
Taiska (Catanka Freedom of Speech) NUO ERI/1 VA-SERT VA-CACIB
Patu (Catanka Knock on Wood) NUO ERI/1 SERT
Ella (Catanka Taste of Waltz) VAL ERI/2
Taco (Catanka To Be Continued) VAL ERI/4
De-De (Catanka Free Will) JUN ERI/2
Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) JUN ERI/3
Veijo (Catanka Free Kick) JUN EH/2
Klikkaa kuvia näyttelystä

8.6.2006 Helsinki Irlanninvesispanielit ry CLUB SHOW. Tuomarina Elena Ruskovaara. 35 koiraa.
Suurkiitos kaikille kasvatinomistajille että toitte koiranne tähän omaa näyttelyymme korvakarvojen ja vatsanympäryksen mittaan katsomatta! Kasvattejani ja omistuskoiriani olikin paikalla hieno määrä arkipäiväiltaan ajoittuneessa näyttelyssä. Superonnittelut menevät Rumballe, joka nyt kolmantena kertana peräkkäin oli rotunsa paras omassa erkoisnäyttelyssämme!
Tässä kaikki 'meikäläisten' tulokset:

Nartut:
Rumba (Catanka Besserwisser) VAL ERI/1 PN1 ROP/BIS, Paras pää ja liikkeet.
Erinomainen tyyppi, mittasuhteet, vahvuus, karvapeite, ryhti ja käytös. Erinomainen nartun pää, oikea ilme. Kaunis, pyöreä reisi ja matala kinner. Eturinta voisi olla selvepi ja olkavarsi viistompi. Hyvä runko. Erinomaiset, yhdensuuntaiset liikkeet. Täydellinen esiintyminen.
Taiska (Catanka Freedom of Speech) AVO ERI/1 PN2
Erinomasta tyyppiä oleva, kookas narttu. Erinomaiset mittasuhteet. Sopiva vahvuus. Kauniit linjat. Silmät voisivat olla tummemmat. Erinomainen, vahva nartun pää. Kaunis ylälinja. Vankka takaosa. Sopivasti runkoa. Olkavarsi voisi olla viistompi. Erinomaiset, rodunomaiset liikkeet. Kantaa itsensä hyvin. Hyvänlaatuinen karvapeite, mutta liian korostuneet peilit takana.
Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) JUN ERI/1 PN3. Paras juniori.
Kookas, erinomaista tyyppiä oleva vahva, ryhdikäs, iloinen narttu. Todella kaunisilmeinen, hyvänmuotoinen pää. Erinomainen silmien väri. Sopivasti kaulaa. Vahva takaoa. Matala kinner. Tarpeeksi kulmauksia edessä. Hyvä runko tähän ikään. Selkä saa kiinteytyä. Liikkuu erinomaisella ulottuvuudella. Kantaa itsensä hyvin. Mallikas esiintyminen. Kylkikarvat saavat tulla kiharammaksi. Erinomainen häntä.
Tintti(Catanka Tin Tin Tango) KÄY ERI/1 PN4
Oikeat mittasuhteet omaava, kovin kevyt ja litteärunkoinen narttu. Hyvä raajaluusto. Hyvä muoto ja pituus päässä. Sopivasti kaulaa. Hyvä takaosa. Olkavasi voisi olla viistompi. Liikkuu kerrassaan erinomaisesti ja hyvällä rullauksella. Hyvä karvapeite. Rauhallinen, mallikas esiintyminen. Hyvä häntä.
Ella (Catanka Taste of Waltz) VAL ERI/2
Aavistuksen ilmava, kookas narttu. Erinomainen vahvuus. Voisi olla tiiviimpi rungoltaan. Erinomainen, vahva pää. Kaunis ilme. Hyvä, vahva takaosa. Sopivasti runkoa. Etuosa voisi olla voimakkaammin kulmautunut. Erinomainen askelpituus, häntä ja karva. Mallikas esiintyminen.
Maisa (Catanka Freestyler) JUN ERI/2
Tyypiltään erinomainen, oikeat mittasuhteet omaava, hyvinrakentunut narttu. Erittin lupaava pään malli, jossa hyvä vahvuus tähän ikään. Hyvä ylälinja. Sopiva takakulmaukset. Hyvä luuston vahvuus. Eturinta saa vielä täyttyä. Hyvä runko tähän ikään. Etuliike saa tiivistyä. Erinomainen taka- ja sivuliike. Hyvä karva ja esiintyminen. Oikea-asentoinen häntä.
Manta (Havis Amanda) KÄY EH/4
Erinomaista tyyppiä oleva, oikeat mittasuhteet omaava, reipas narttu. Hyvä pään muoto, sopivasti kaulaa. Voisi olla kulmauksiltaan voimakkaampi, etenkin edestä. Turhan tuhti, mutta kantaa kilonsa hyvin. Tilava rintakehä. Tarpeeksi raajaluustoa. Köyristää hiukan selkäänsä liikkeessä. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Turhan pehmeä karvapeite. Persoonallinen trimmaus. Esiintyy erinomaisesti.
Jazzy (Catanka Cry Freedom) NUO EH/1
Erinomaista tyyppiä oleva narttu, joka olisi edukseen kiinteämmässä kunnossa. Hyvän muotoinen, oikeailmeinen pää. Sopivasti kaulaa. Hyvä runko. Hyvä luusto. Olkavarsi voisi olla viistompi, muuten hyvät kulmaukset. Selkä saa kiinteytyä. Liikkuu hyvällä askelpituudella ja joustolla. Hiukan kuiva karva ja korostuneet peilit takana. Erinomainen narttu, joka ei tänään arvoisessansa kunnossa. Esitetään erinomaisesti.
Gini (Doonbeg Flower Power) NUO EH/2
Sopiva raajaluustoinen teini, jonka tulee täyttä ja kehittyä rungoltaan. Päässä hyvä pituus ja oikea sivukuva. Kaula voisi olla lihaksikkaampi ja eturinta selvempi. Voisi seisoa vankemmin raajoillaan. Riittävät kulmaukset. Erittäin löysät eturaajojen liikkeet. Hyvä, vetävä taka-askel. OK karvapeite. Erinomainen esiintyminen.
De-De (Catanka Free Will) JUN EH
Oikea tyyppi, koko ja mittasuhteet. Sopiva raajaluusto. Otsapenger saisi olla selvempi, muuten mallikas, hyvän mittainen nartun pää. Ryhdikäs kaula. Tarpeeksi kulmauksia edessä ja takana. Eturinta saa voimistua. Samoin runko tulla kauttaaltaan tilavammaksi. Kovin pentumaiset, huolimattomat etuliikkeet. Hyvä etenevä sivuliike. Lupaava karvapeite. Tarvitsee rutkasti aikaa täyttääkseen kauniin silhuettinsa.
Hertta (Catanka Freelancer) JUN EH
Hyvät mittasuhteet omaava, koipeliini-vaiheessa oleva, sopivaluustoinen narttu. Otsapenger voisi olla selvempi. Kuono-osa saa vielä voimistua. Sopivat takakulmaukset. Olkavarsi voisi olla viistompi ja eturinta selvempi. Vielä litteä runko. Toivoisin tiiviimmän lanneosan. Liikkuu ikäisekseen hyvällä askelpituudella. Tulossa lupaava selkäkarva. Esitetään kauniisti.

Urokset
Taco (Catanka To Be Continued) VAL ERI/3 PU3
Iso, maskuliininen, erinomaista tyyppiä oleva ryhdikäs uros. Erittäin hyvä uroksen pää. Hyvä ilme. Erinomainen ylälinja. Vahva takaosa. Rintakehä saisi olla tynnyrimäisempi ja etuosa voimakkammin kulmautunut. Etuliikkeen tulee tiivistyä. Liikkuu erinomaisella rullauksella. Erinomainen karva, käytös ja esiintyminen.
Patu (Catanka Knock on Wood) NUO ERI/1 PU4, Paras turkki
Tyypiltään erinomainen. Ikäisekseen hyvärunkoinen uros. Ryhdikäs olemus. Erinomaiset mittasuhteet. Sopiva luusto. Erinomainen pää ja ilme. Seisoo hyvin vankoilla raajoillaan. Hyvä vahva takaosa. OK etukulmat. Liikkuu ikäisekseen erinomaisesti.
Totti (Hooligan's Globetrotter) VAL ERI/4
Maskuliininen, oikeat mittasuhtet. OK luusto. Vahvakalloinen uroksen pää. Hiukan kova ilme. Tasapainoiset kulmaukset. Erinomainen rintakehä. Lanne voisi olla tiiviimpi. Etuliike voisi olla tiiviimpi. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella. OK karvanlaatu. Kaunis esiintyminen. Erinomainen häntä.
Hamlet (Catanka Humpty Dumpty) VAL ERI/2
Erinomainen tyyppi. Sopiva vahvuus. Uroksen pää, jossa hyvä vahvuus ja sopivasti pituutta. Erinomainen ylälinja. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Selkä voisi olla kiinteämpi. Melko hyvin pyöristynyt rintakehä. Liikkuu erinomaisella askelpituudella, hyvällä rullauksella. Häntä voisi olla tyylikkäämpi liikkeessä. Karva ei parhaimmillaan.
Arttu (Catanka Winnie the Pooh) VET ERI/2, Paras luonne
Hurmaava jättiläinen. Erinomainen ilme. Vankka olemus. Varma-asentoiset raajat. Erinomainen, vahva takaosa. Erinomainen, tilava runko. Hyvät kulmaukset. Liikkuu ikäisekseen erinomaisesti, hyvällä rullauksella. Paljon oikealaatuista karvaa. Hyvä häntä.
Veijo (Catanka Free Kick) JUN ERI/2
Kookas, maskuliininen uros. Rungon tulee täyttyä ja tiivistyä. Erinomainen uroksen pää. Tyypillinen ilme. Vankka takaosa. Olkavarsi saisi olla viistompi. Vankka luusto. Vielä litteä runko. Liikkuu ikäisekseen erinomaisesti. Esiintyy edukseen. Erinomainen karvapeite ja kätös.

Kasvattajaluokka KAS1 KP ROP-kasvattajaluokka, jossa olivat mukana koirat Taco, Patu, Maisa ja Rumba.
Erinomainen ryhmä. Varsin kookkaita, tyypikkäitä wassereita neljästä yhdistelmästä. Erinomaiset käytökset, liikkeet ja karvat kakilla. Laadukasta kasvatustyötä. Onnittelut kasvattajalle.

Klikkaa kuvia näyttelystä

4.6.2006 Tallinna, Viro BALTIAN VOITTAJA-06. Christian Stefanescu, Romania.
Tintti(Catanka Tin Tin Tango) on tuore KANS MVA! Kokonauudessaan päivä saldo: VAL ERI/1 PN2 SERT CACIB EST MVA KANS MVA
Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) JUN ERI/2 PN3

4.6.2006 Lohja. Tuomarina Paula Rekiranta.
Taco (Catanka To Be Continued) VAL ERI/1 ROP. Tacon pitkä näyttelytauko on ohi, lämpimästi tervetuloa takaisin kehiin uuden omistajan kera :-)
Maisa (Catanka Freestyler) JUN ERI/1 SERT VSP

28.5.2006 Kruunupyy MEJÄ-koe. Tuomarina Kristiina Erkkilä.
Totti (Hooligan's Globetrotter) AVO3, 29 pist.
Ohjattu lähtö. Jäljen päällä etenevä rauhallinen jäljestäjä. Merkkaa molemma kulmaukset, selvittää kulmat suoraviivaisesti. 1. osuudella ajautuu jäljen sivuun ja korjaa liian vauhdikkaasti ajautuen jäljeltä. Vähän ennen 1. kulmaa ajautuu tuoreille hirven jäljille. Hukka. 1. Kulmalta eteenpäin erinomaista työskentelyä. Tulevaisuudessa luvassa varmasti korkeampia pisteitä.

27.5.2006 Sauvo. Marjo Jaakkola.
De-De (Catanka Free Will) JUN ERI/1 SERT ROP

27.5.2006 Rovaniemi. Markku Santamäki.
Siiri (Catanka Freeloader) JUN ERI/1 SERT ROP

25.5.2006 Jämsänkoski. Marjo Jaakkola.
Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) JUN ERI/1 SERT ROP

25.5.2006 Teerijärvi. Markku Santamäki.
Patu (Catanka Knock on Wood) NUO ERI/1 ROP

21.5.2006 Helsinki KV. Tuomarina Hans Müller, Sveitsi
Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) JUN ERI/1 PN2 VA-SERT
Taiska (Catanka Freedom of Speech) NUO ERI/1 PN3

21.5.2006 St Gallen, Sveitsi. Tuomarina Rui Oliveita, Portugali
Twister (Catanka Twist and Shout) SERT, CACIB, ROP ja ryhmässä kuuden parhaan joukossa.
Twisterin Sveitsissä asuva poika Captain Cousteau oli juniori-ROP.
Kuvia näyttelystä: 1, 2

14.5.2006 Oulu. Ligita Zake Latviasta oli tuomarina.
Patu (Catanka Knock on Wood) taas ROP.
Siiri (Catanka Freeloader) sai ensimmäisen sertinsä ollen myös VSP.

7.5.2006 Claremont, CA, USA. Tuomari Dr Donald Sturz Jr
Woody (Fynder Freethinker) oli Winners Dog National Specialty viikonlopun yhteydessä olevassa Supported Entry kaikkien rotujen näyttelyssä. Ensimmäiset pisteet Amerikan valioitumista kohti on nyt saatu ja saldona 5 points Major.

6.5.2006 Alajärvi. Tuomarina Leila Kärkäs aina rodusta BIS-kehään asti.
Patu (Catanka Knock on Wood) korjasi koko potin helteisenä päivänä ollen siis ryhmänäyttelyn BEST IN SHOW! Onnea Nina.
Klikkaa kuva näyttelystä

29.4.2006 Kajaani. Anna-Liisa Heikkinen rodussa ja Marjo Jaakkola ryhmässä.
Patu (Catanka Knock on Wood) ROP ja RYP-3!

22.4.2006 Lahti KV. Tuomarina Denis Kuzelj, Slovakia
Arttu (Winnie the Pooh) VET ERI/1 PU3 ROP-VET
Veijo (Catanka Free Kick) JUN ERI/1 PU4 SERT
Maisa (Catanka Freestyler) JUN ERI/1 PN1 SERT VSP
Cera (Chili Pepper of Big Spaniel) JUN ERI/2 PN2 VA-SERT
Arttu aloitti päivänsä olemalla lainakoirana junior handler-osakilpailussa Veera Kasurisen taitavissa käsissä. Veera kilpaili nuorempien, eli 10-13 vuotiaiden sarjassa ja vain hiukan ennen kilpailua ensi kerran toisiinsa tutustunut pari saavutti hienon toisen sijan. Onneksi olkoon! Junnukisan tuomaroi Hans Häberli Sveitsistä.

13.4.2006  Woody (Fynder Freethinker) on matkannut rapakon taakse ja tulee tänä vuonna vaikuttamaan amerikkalaisissa näyttelykehissä. Debyytti tulee olemaan Irish Water Spaniel Club of American National Specialty toukokuussa. Onnea matkaan Woody!

25.3.2006 Mikkeli. Tuomarina Marjo Jaakkola
Veijo (Catanka Free Kick) ensimmäistä kertaa esillä junioriluokassa ja hienosti SERT ja ROP.

19.3.2006 Tampere KV. Tuomarina Elina Tan-Hietalahti. 5 koiraa.
Catankoista olivat esillä juniorijoukko
Patu (Catanka Knock on Wood) JUN EH/1
Renee (Catanka Feel free To Stare) JUN EH/2
De-De (Catanka Free Will) JUN EH/1

12.3.2006 CRUFTS, Iso-Britannia. Tuomarina Peter Rochford (kennel Roxpier)
Woody (Fynder Freethinker) oli esillä pitkästä aikaa ja nappasi jälleen CC'n tästä arvostetusta näyttelystä. Narttujen CC ja ROP meni koiralle Fynder Blue Velvet at Leonardston ja siitä tuli samalla GB SH CH. Woodyn omistajalla Judithilla oli hieno päivä kokonaisuudessaan, sillä hänen nuori narttunsa Foulby Fired Up sai vara-CC'n.
Täydelliset tulokset löydät: http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2006&GroupID=GUN&BreedID=183

12.3.2006 Austrian Spaniel Club Show, Itävalta. Tuomarina Mrs. Helaine Maissen-Jarish, Itävalta. 
Twister (Catanka Twist and Shout) SERT, Klub Winner, valmistui Itävallan valioksi.

11.3.2006 IHA Graz. Tuomarina Tamas Jakkel, Unkari.  
Twister (Catanka Twist and Shout) ROP, CACIB

4.3.2006 Fehova, Unkari.
Twister (Catanka Twist and Shout) sijoittui ryhmässä kolmanneksi, tuomarina Attila Cegledi. Twisterin tytär Rezi (Coca Cola of Big Spaniel) valmistui Unkarin juniorivalioksi tässä näyttelyssä.

21.1.2006 Turku Winter Dog Show. Tuomarina Will de Vries-Hoogland, Hollanti. Paikalla 3 pentua ja 6 aikuista.
Ella (Taste of Waltz) ROP, CACIB
Patu (Catanka Knock on Wood) SERT VSP
Taiska (Catanka Freedom of Speech) PN-2, SERT. 
Huonossa turkissa ollut Jazzy (Catanka Cry Freedom) H
Pentusissa oli esillä kolme Ellan viime kesäisistä pennuista joista Maisa (Catanka Freestyler) ROP-pentu
Klikkaa kuvia näyttelystä (kuvat Susanne Nilsson)  

7.1.2006 Kajaani KV. Tuomarina Tino Pehair, Kroatia
Kajaanissa taas rodussa tuomarimuutos ja tuomariksi tuli sama joka hiljattain teki rodun Jyväskylässä. 
Patu (Catanka Knock on Wood) JUN ERI/1 PU-2 SERT
ROP-pentu ensimmäistä kertaa näyttelyssä ollut Frida (Catanka Freespoken).