Green Socks Nothing To Declare "Voitto"

Uros / Male
Syntymäaika / Date of Birth: 21.2.2008
Lonkat / Hips: A
Kyynärpäät / Elbows: 0
Isä: AM CH Realta’s Galileo CD TD SH WCX
Emä: NL CH, German (VDH) CH, Trialer Green Socks  Summer Queen
Koira Suomen Kennelliiton tietokannassa


15 kk/months

Voitto tulee pentueesta, missä isänä on amerikkalainen Am Ch Realta’s Galileo CD TD SH WCX. Galin suorituksia olen ihaillut vuosien varrella ja se on erittäin hyvä all-rounder vesispanieli. Titteleitä näyttelyvalion lisäksi on tottelevaisuudesta ja jäljestämisestä, sekä käyttöpuolelta korkeat meriitit Senior Hunter sekä rodun oma käyttökoe Working Certificate Excellent. Galin emä Stella (Am Ch Madcap’s Rising Star Stella CDX MH WCX) oli loistava käyttökoira ja osoittautunut myös hyväksi periyttäjäksi. Stellahan löytyy myös Ulpun sukutaulusta. Galin isän Cairbren 
tapasin veteraani-ikäisenä vuoden 2002 National Specialtyssä ja mieleeni jäi erityisesti sen aivan upea luonnostaan öljyinen superkihara turkki ja klassisien kaunis pää ihanine tummine pienine silmineen. Cairbren isä puolestaan on tuotu Irlannista.
Voiton emä NL Ch Green Socks Summer Queen on suvultaan vähintäänkin mielenkiintoinen. Liffeyn emälinja menee kolmannessa polvessa barbetiin. Tämä roturisteytys tehtiin Ranskassa tarkoituksena laajentaa rodun geenipoolia ja siten osaltaan parantaa rodun terveystilannetta ja tulevaisuutta. Liffey itse, sen emä R’Bloody Mary ja sen läheiset vesispanielisukulaiset omaavat Ranskassa myönnettävä Trialer käyttöpuolen tittelin. Liffey itse on myös startannut agilityssä hyvin tuloksin.
Liffeyn isä on kaikin puolin aivan ihastuttava koira Phasian Falkus Fancy, jota olen tavannut Englannin matkoillani ja jonka tarinoita käyttöpuolen toimista on saatu kuulla vuosien varrella paljon. Sen pentuesisko Phasian Sepia Spinner on emänä viime aikojen rodun kuuluisuuksille GB Ch Fynder Isabel ja Multi Ch Fynder Freethinker.

Voiton sukutaulusssa yhdistyvät ympäri maailmaa olevat koirat, jotka ovat todellisia dual purpose vesispanieleita: kauniita katsella ja toimivat alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan.

Meriittejä / Merits

Näyttelyt / Shows

IMATRA 21.3.2009 Paavo Mattila, FIN: VASERT / RES-CC
LAPPEENRANTA 11.4.2009 Marja Talvitie, FIN: VASERT / RES-CC
LAHTI 25.4.2009 Paavo Mattila, FIN: SERT, VSP / CAC, BOS
ERIKOISNÄYTTELY / BREED SPECIALTY 9.5.2009 Chris Attwood, GB: PU-3 / BM-3

Kokeet / Trials

15.8.2009 Taipumuskoe / Working test, Harry Vilkman: Hyväksytty / Passed

Muuta mukavaa / Various

ÄHTÄRI 19.9.2009 nuorten koirien katselmus. Koepöytäkirja löytyy tästä linkistä.