TERVETULOA SHA-KOULUTUKSEEN!

SHA-koulutus,Suomen Homeopatian Akatemia on klassisen homeopatian opisto. Koulutamme Tampereella ja Turussa.

Homeopatia antaa uuden näkökulman kokonaisvaltaiseen terveyden ymmärtämiseen ja hoitamiseen. Opit käyttämään hoitojärjestelmää joka perustuu ”paranemisen paradigmaan”. Homeopaattisten eläin-, kasvi- ja mineraaliperäisten lääkkeiden avulla voidaan aktivoida yksilön omia paranemisprosesseja mikä tarkoittaa liikettä kohti terveyttä ja eheytymistä sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Homeopaattinen hoito soveltuu tilapäisissä vaivoissa käytettäväksi oman ja perheen terveyden hoitoon. Ammatillisen koulutuksen saaneen homeopaatin hoidossa homeopatiaa voidaan käyttää tukemaan ja palauttamaan terveyttä myös kroonisissa tiloissa.

SHA-koulutus on kouluttanut homeopaatteja jo vuodesta 1990 lähtien. Kansainvälisesti korkeatasoinen koulutusohjelma, opettajien lääketieteen/ terveydenhuollon akateeminen koulutustausta, sekä pitkä ammattikokemus homeopaatin työssä ja opetuksessa antavat vankan pohjan opinnoillesi. Koulutus täyttää Pohjoismaisen Homeopaattiyhdistyksen, PHYry:n koulutusvaatimukset ja Luontaislääketieteen Keskusliitto LKLry:n Koulutetun terapeutin opintojen vaatimukset. Koulutus täyttää myös Euroopan homeopaattien kattojärjestön ECCH:n Homeopatian koulutuksen suositukset (The International Guidelines for Homeopathy . An ECCH & ICH document 2011) ja ECCH:n homeopatian ammattistandardit (European Occupational Standards for Homeopathy, 2014) on huomioitu koulutussuunnitelman laadinnassa.

Järjestämme homeopatian perusopintoja ja ammattiin johtavaa koulutusta, sekä eläinhomeopatian koulutusta. Homeopatian perusopinnot ovat myös pääsyvaatimus ammattiopintojen jatkoon. Toimipaikkamme ovat Tampereella ja Turussa.

Homeopatian perus- ja ammattiopinnot alkavat 18.-19.3.2017.

Eläinhomeopatian koulutus Tampereella alkaa 22.-23.4.2017.