PELAAJALISENSSI 2010 ja muita maksuja

Pelaajalisenssin voimassaolo päättyy aina kalenterivuoden lopussa.

Pelaajalisenssin hinnat:

- A-lisenssi maksaa 60 euroa, perhelisenssi 40 euroa.

- nuorten (1990-93 syntyneet) A-lisenssi 40 euroa, perhelisenssi 30 euroa.

- varhaisnuorten (1994 tai myöhemmin syntyneet) A-lisenssi 20 euroa, 10 euroa.

 

A-lisenssiin kuuluu Suomen Shakki lisenssin voimassaolon ajan. Perhelisenssiin ei kuulu Suomen Shakkia ja sen voi saada vain henkilö, jonka osoitteeseen on jo lunastettu A-lisenssi. Lisenssi on voimassa kalenterivuoden loppuun.

 

Lisenssi joukkuekilpailuun maksaa 20 euroa ja se oikeuttaa pelaamaan yhden joukkuekilpailun loppuun saakka. Joukkuelisenssi on pelaajakohtainen.

 

Kertalisenssi henkilökohtaiseen kilpailuun maksaa 20 euroa (alle 20-vuotiaat 10 euroa). Kertalisenssi maksetaan kilpailun järjestäjälle.

 

1.7.-31.12. ostettava ns. loppuvuoden lisenssi maksaa vuosilisenssin hinnan + 50 % vuosilisenssin hinnasta. Aikuisten loppuvuoden lisenssi siis 90, nuorten 60 ja varhaisnuorten 30 euroa. Loppuvuoden lisenssi on voimassa ostohetkestä seuraavan kalenterivuoden loppuun.

 

Lisenssiä ei henkilökohtaisessa kilpailussa vaadita pelaajalta, jolla ei ole virallista seloa, ts. luku perustuu enintään 10 peliin. Lisenssiä ei vaadita ulkomaalaiselta pelaajalta, joka ei edusta suomalaista seuraa. Aikaisemmin lisenssipelaajana ollut mutta kolme edellistä vuotta ilman henkilökohtaista lisenssiä ollut pelaaja saa pelata ilman lisenssiä yhden turnauksen, jossa normaalisti vaaditaan henkilökohtainen lisenssi.

 

Seuranvaihtomaksu on 10 euroa. Mahdollinen karanteeni alkaa maksupäivästä.

 

Lisenssinhaltijan on kuuluttava johonkin SKSL:n jäsenseuraan. Lisenssin voimassaolo julkaistaan selolistan verkkoversiossa L-kirjaimella, ellei pelaaja itse kiellä tiedon julkaisemista.

 

Kannattavan jäsenen vuosimaksu on 100 euroa. Kannattava jäsen saa A-lisenssin kalenterivuoden loppuun asti.

 

Suomen Shakin voi tilata myös erikseen. Vuositilaushinta on 40 euroa. Tilausmaksu maksetaan Suomen Shakkikustannuksen tilille 106430-204938.

 

Pelaajalisenssi maksetaan Suomen Keskusshakkiliiton tilille 205918-14718.

 

Lisätietoja pelaajalisenssiin liittyvistä asioista saa SKSL:n toiminnanjohtaja Jorma Paavilaiselta, Henry Fordin katu 5 C, 00150 Helsinki, puh 044-3264130, email: sksl (at) kolumbus.fi

 

Selolaskentamaksu on 5 euroa/pelaaja (nuorilta 2,50 euroa) normaaleissa turnauksissa ja 1,50 euroa/pelaaja nopean shakin ja pikashakin kilpailuissa. Säännöllisesti pelattaville nopean shakin ja pikashakin kilpailuille voidaan antaa alennus maksuista. Maksua ei peritä SM-kilpailuista.

 

Kerhon liitolle maksama jäsenmaksu on 6 euroa aikuisilta (v. 1989 ja aikaisemmin syntyneet) ja 4 euroa nuorilta (v. 1990 ja myöhemmin syntyneet). Minimijäsenmaksu on 60 euroa. Liittymisjäsenmaksu on myös 60 euroa. Jäsenmaksu on maksettava kunkin kalenterivuoden maaliskuun loppuun mennessä.

 

Liitto toimittaa kilpailun järjestäjälle tiedon lisenssin maksaneista ja järjestäjä on vastuussa lisenssitiedon tarkistamisesta. Kerta- ja vuosilisenssi voidaan maksaa kilpailun järjestäjälle, joka antaa kuitin maksusta ja tilittää lisenssit liitolle.