IV Antin blixti 2.12.

IV Antin blixti pelataan lauantaina 2.12 Antti Pyhälän muistokilpailuna.

Pelipaikka Shakkikoti, Haapaniemenkatu 14, Helsinki.

Kilpailujärjestelmä Kilpailuun otetaan 64 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailu pelataan aikatasoituksin. Tasoitukset määräytyvät pikapeliluvun perusteella. Ellei sitä ole, arvioidaan pelaajan vahvuus seloluvun perusteella. Alkukilpailuista pääsee finaaliin yhteensä 6 pelaajaa, jotka kaikki palkitaan.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja Puhelimitse Johanna tai Jussi Tella: (09) 5636 717, tai sähköpostitse paasikan@hkkk.fi Osanottomaksu 100 mk maksetaan pelipaikalla.

Aikataulu Osanoton varmistus klo 11-11.45. Alkukilpailut alkavat klo 12. Palkintojen jako välittömsti finaalin päätyttyä.

Antti Pyhälän valmennustukiyhdistys ry Yhdistyksen tarkoituksena on tukea aatteellisesti ja taloudellisesti shakkia harrastavien lahjakkaiden nuorten ja naispelaajien valmennusta ja kilpailumatkoja. Yhdistyksen toimintaa voi tukea maksamalla suuruudeltaan vapaavalintaisen kannatusjäsenmaksun yhdistyksen tilille Merita 147030-208622. Yhdistyksen jäseneksi voi halutessaan liittyä maksamalla jäsenmaksun 50 mk.