Pikashakin henkilökohtainen SM-turnaus ja avoin pikapelikilpailu 3.-4.2.

Tammer-Shakki ry järjestää SKSL:n luvalla Pikashakin henkilökohtaisen SM-turnauksen ja avoimen pikapeliturnauksen 3.-4.2 2007 Tampereella. Pelaajalisenssi vaaditaan molempiin turnauksiin. Lisenssiä ei kuitenkaan tarvita, jos pelaajalla on korkeintaan 10 selopeliä.

Pelipaikka: Sampola, Sammonkatu 2 Tampere.

Pikapelin SM: Osanotto-oikeus on kaikilla Suomen kansalaisilla sekä sellaisella ulkomaan kansalaisella, jolla on Kansainvälisen Shakkiliiton mukaan oikeus edustaa Suomea Kansainvälisen Shakkiliiton kilpailuissa.

Pelataan la alkukilpailut ja su finaali, jossa mukana alkukilpailujen parhaat. Alkukilpailuryhmät muodostetaan keskenään mahdollisimman tasaisiksi.

Avoin kilpailu: Pelaajat jaetaan vahvuuslukujensa mukaisesti järjestyksessä ryhmiin. Pelien lukumäärä on n. 20, jokin ryhmä voidaan pelata myös kaksinkertaisena pienemmällä pelaajamäärällä. Kilpailuun voivat ottaa osaa myös sunnuntain SM-finaalista karsiutuneet pelaajat alennnetulla osanottomaksulla.

Pelaajan vahvuusluku: Ryhmäjakojen pohjana käytetään ensin PELOa, sen puuttuessa SELOa.

Peliaika: 5+5 min.

Osanottomaksut: SM-kisa 25 €. Su avoin kisa 15€, nuoret (1987 ja myöh. synt.) 8€.

SM-finaalista karsiutuneet 8 €, nuoret 4 €. Kaikki maksut pelipaikalla.

Palkinnot: SM-kisassa palkitaan vähintään kolme parasta. Lauantaina karsintojen voittajat sekä peloryhmäpalkintoja. Su palkinnot ryhmittäin.

Ilmoittautuminen: Varsinainen SM-kilpailu, ilmoittautuminen tapahtuu alempana mainittuihin yhteystietoihin viimeistään to 1.2.2007. Jälki-ilmoittautuminen pelipaikalla ei ole mahdollista SM-kisaan. Avoin kilpailu alla oleviin yhteystietoihin, la pelien aikana, su klo 9-10.

Aikataulut: SM-kilpailu: Osanoton varmistus la klo 10-11, pelit alkavat klo 12 ja päättyvät viimeistään. n klo 18. Su pelit alkavat klo 11 ja päättyvät viim. n. klo 17. Avoin kilpailu: Ilmoittautuminen ja osanoton varmistus su klo 9-10, pelit alkavat klo 11 ja päättyvät viim. n. klo 17.

Tiedustelut: Matti Kuusela puh. (03) 3174 750 mksuunnittelu@kolumbus.fi tai Jaakko Mäntyniemi 040-7410622 tai 0400- 733761, jaakko.mantyniemi@

ifsworld.com. Turnauksen kotisivu: http://www.shakki.net/kerhot/tammer/

ppsm07.htm