SUOMI-RUOTSI, 60 pöytää, Maarianhamina 13.9.2008

 

Pelipaikka: Wiklöf Holding Arena, Idrottsgatan

Peliaika per pelaaja niin monella pöydällä kuin digikelloja löytyy 90 min + 30 s/siirto, loput pöydät 1h30 min / 40 siirtoa + 30 min pelin loppuun.

 

Ilmoittautumisten ensimmäinen vaihe päättyi 10.6, jolloin mukana oli 44 pelaajaa. Heille lähtee ilmoittautumislomake sähköpostilla. Paikkoja on jäljellä n. 20, koska määräaikaan mennessä tehtyjen ilmoittautumisten joukossa on muutama ehdollinen. Uudet paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen päättyy kuitenkin viimeistään perjantaina 25.7, tilannetta päivitetään shakkiblogiin. Lisäksi kukin ilmoittautuja saa ilmoittautumislomakkeen vastauksena hyväksyttyyn ilmoittautumiseen. Viimeistään 25.7 on myös maksut oltava suoritettuna liiton tilille, tilinumero on 205918-14718. Tittelipelaajien eli SM ja KvM ei yhden yön matkasta tarvitse maksaa mitään. Tämä edellyttää heiltä kuitenkin yöpymistä 2 hengen huoneessa.

 

Majoituksen hinta per pelaaja/yö on 50€ 2 hengen huoneessa, majoituspaikka on Park Hotell, Norra Esplandasgatan 3. Osassa huoneita on lisävuodemahdollisuus, jolloin lisävuoteessa yöpyjä maksaa 35€/yö. Hinta sisältää matkan Turusta Maarianhaminaan ja takaisin kansipaikalla. Turistipaikkoja on myös, mutta rajoitetusti, matkan hinta on sama. Tätä kannattaa tiedustella ao. yhteystiedoista.

 

Aikataulu:

Lähtö La 13.9 Turusta klo 8.45, perillä Maarianhaminassa klo 14.10.

Maaottelu alkaa klo n. klo 17.

Paluu Maarianhaminasta Su klo 14.25, perillä Turussa klo 19.50.

 

Maarianhaminaan on mahdollista saapua myös jo pe 12.9, jolloin hinta on 100€. Pelaaja voi tulla myös muulla tavoin Maarianhaminaan, hotelli on kuitenkin tilattava ao. yhteystiedoista, jos henkilö haluaa käyttää majoitustarjousta hyväkseen.

 

Kukin henkilö vastaa omasta mahdollisesta matkavakuutuksestaan.

 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: jaakko.mantyniemi@ifsworld.com