9. Bangkok Chess Club Open 1.-6.4.

9. Bangkok Chess Club Open ja Thaimaan Avoin Shakkimestaruusturnaus 2009 on yhdistetty tänä vuonna yhdeksi turnaukseksi. Se järjestetään 1-6 huhtikuuta 2009. Pelipaikkana on upea Aisawan Resort & Spa (www.aisawan.com) Pattayalla.

Palkinnot on tuplattu viime vuodesta, Open:in voittaja saa noin 2000 euroa, ja kaikki palkinnot ovat yhteensä noin 9000 euroa. Avoimen ryhmän lisäksi järjestetään 'Challenger' -ryhmä, johon saa osallistua vain jos vahvuusluku on alle 2100. Odotan turnaukseen noin 150-200 pelaajaa yli 30 eri maasta (viime vuoden 8th BCC Openissa oli 142 pelaajaa 32 eri maasta). Turnauksessa on myos mahdollista tavoitella SM- ja KvM-tuloksia. Aikaisemmissa kahdeksassa turnauksessa on tehty yhteensä 1 SM tulos ja 5 KvM tulosta..

BCC Open turnauksen Chief Arbieter on jo kolmannen kerran Markku Kosonen (minja.kosonen@kolumbus.fi). Turnauksen yksityiskohdat löydätte Bangkok Chess Clubin kotisivuilta www.bangkokchess.com, tai voitte olla yhteydessä Markkuun tai Kai Tuorilaan bangkokchess@gmail.com. Markku voi tarvittaessa antaa vihjeita myos matkajärjestelyjen suhteen.