Näyttely on peruttu koronavirustilanteen vuoksi.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme Skyenterrierikerhon 50-vuotista taivalta! Näyttely on skyenterriereiden päänäyttely 2020 ja näyttelyssä arvostellaan lisäksi pennut (5-7 kk ja 7-9 kk), jälkeläisluokka sekä kotikoiraluokka.
Arvostelu alkaa klo 10.00.


Ilmoittautumiset 15.7.2020 mennessä internetissä: Netti-ilmo tai postitse Skyenterrierikerhon erikoisnäyttely, PL 50, 02771 Espoo. Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut Showlink, info@showlink.fi tai arkisin 11-17 p. 09 8873 0320.

Ilmoittautuneista palkitaan ensimmäisenä ilmoittautunut koira sekä näyttelyn vanhin koira.

Ilmoittautumishinnat 1. koira 30 €, 2. koira 25 €, 3. jne. koira 20 €. Yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokkaan ilmoitettuna. Viiden tai useamman koiran ilmoittajalle (maksut samalla kuitilla) ilmainen mainos luetteloon! Postitse lähetettävien ilmoittautumisten maksut maksetaan tilille FI03 1010 3000 204214/Skyenterrierikerho, viitenumero 13055. Lähetäthän maksukuitin ilmoittautumisen mukana.

Huom! Alennuksen (saman omistajan toinen jne. koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa tai tehdään samalla netti-ilmoittautumiskerralla. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista.

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä joko vahvistettuna netti-ilmoittautumisena tai postita kopio maksukuitista sekä ilmoittautumislomake kirjeenä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty. Tunnistusmerkintä on pakollinen Kennelliiton virallisissa näyttelyissä, kokeissa ja kilpailuissa.

Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa KENNELLIITTO / ANTIDOPING

Näyttelypaikalla on kerhotarvikemyynti ja arpajaiset, varaathan käteistä, automaatille on matkaa!

Urosten ja narttujen arvostelun välillä on tunnin tauko, jonka aikana yhdistys tarjoaa pientä purtavaa.


Kotikoira-luokka on tarkoitettu rekisteröidyille skyenterriereille, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua virallisiin luokkiin esimerkiksi purentavirheen tai kastroinnin vuoksi. Tuomarina on pitkän linjan skyenterrieriharrastaja Eija Kuusela. Tästä linkistä löydät ohjeet kotikoiraluokkaan ilmoittautumiseen.


Tuomarimme Robert Kanas on ollut koiramaailmassa mukana yli 30 vuotta. Hänen ensimmäinen skyensa oli Silversky Bohemian Asterix joka oli mm. kaksinkertainen Euroopan Voittaja. Hän on kasvattanut skyenterriereitä vuodesta 1999 alkaen. Kasvateissa on lukuisia valioita ja voittajia ja hän kilpailee koiriensa kanssa aktiivisesti näyttelyissä. Tällä hetkellä kotona on kolme skyenarttua.

Hän on valmistunut ulkomuototuomariksi vuonna 2001 ja arvostelee kaikkia rotuja ryhmistä 3, 4, 8 ja 10 sekä joitakin rotuja ryhmistä 1, 5, 6 ja 9. Hän on arvostellut 28 maassa. Skyenterrierit hän on arvostellut mm. Maailmanvoittajassa 2009, Euroopan Voittajassa 2015 ja 2018 sekä Skye Terrier Club of American päänäyttelyssä 2017.

Laajempi tuomariesittely julkaistaan SKYE-lehdessä 1/2020


Jätä jälkesi Skyenterrierikerhon historiaan! Mainosta kenneliäsi tai pentuettasi tai vaikkapa onnittele 50-vuotiasta Skyenterrierikerhoa. Neliväriset A5-kokoiset mainokset luetteloon 1/1 15 €, aukeama 25 €. Viiden tai useamman koiran ilmoittajalle ilmainen yhden sivun mainos luetteloon. Painovalmiit mainokset 15.7.2020 mennessä osoitteeseen skyenterrierierkkari@gmail.com. Liitä mukaan maksukuitti mainoksesta tai ilmoittautumisesta! Mikäli tarvitset apua mainoksen teossa, ota yhteyttä viimeistään 1.6.2020 sähköpostitse ylläolevaan osoitteeseen.

Voit myös tukea näyttelyämme palkintolahjoituksin. Lue lisää tästä linkistä.

Atelier Yves Tonossi

Kennel Blackthorn Swynwraig

Kennel Blue Lake's

Kennel Buckwheater's

Kennel Nordicozsky

Kennel Uljain

Kennel Wallace's Coven

Josiane Giebeler

Kati Lönnström

Eeva & Sami Sammalniemi

The Skye Terrier Club