Näyttely on siirretty elokuulle 2021. Lisätietoja myöhemmin!


Tuomarimme Robert Kanas on ollut koiramaailmassa mukana yli 30 vuotta. Hänen ensimmäinen skyensa oli Silversky Bohemian Asterix joka oli mm. kaksinkertainen Euroopan Voittaja. Hän on kasvattanut skyenterriereitä vuodesta 1999 alkaen. Kasvateissa on lukuisia valioita ja voittajia ja hän kilpailee koiriensa kanssa aktiivisesti näyttelyissä. Tällä hetkellä kotona on kolme skyenarttua.

Hän on valmistunut ulkomuototuomariksi vuonna 2001 ja arvostelee kaikkia rotuja ryhmistä 3, 4, 8 ja 10 sekä joitakin rotuja ryhmistä 1, 5, 6 ja 9. Hän on arvostellut 28 maassa. Skyenterrierit hän on arvostellut mm. Maailmanvoittajassa 2009, Euroopan Voittajassa 2015 ja 2018 sekä Skye Terrier Club of American päänäyttelyssä 2017.

Laajempi tuomariesittely on julkaistu SKYE-lehdessä 1/2020


Jätä jälkesi Skyenterrierikerhon historiaan! Mainosta kenneliäsi tai pentuettasi tai vaikkapa onnittele 50-vuotiasta Skyenterrierikerhoa. Neliväriset A5-kokoiset mainokset luetteloon 1/1 15 €, aukeama 25 €. Viiden tai useamman koiran ilmoittajalle ilmainen yhden sivun mainos luetteloon. Painovalmiit mainokset 15.7.2021 mennessä osoitteeseen skyenterrierierkkari@gmail.com. Liitä mukaan maksukuitti mainoksesta tai ilmoittautumisesta! Mikäli tarvitset apua mainoksen teossa, ota yhteyttä viimeistään 1.6.2021 sähköpostitse ylläolevaan osoitteeseen.

Voit myös tukea näyttelyämme palkintolahjoituksin. Lue lisää tästä linkistä.

Atelier Yves Tonossi

Kennel Blackthorn Swynwraig

Kennel Blue Lake's

Kennel Buckwheater's

Kennel Nordicozsky

Kennel Uljain

Kennel Wallace's Coven

Josiane Giebeler

Kati Lönnström

Eeva & Sami Sammalniemi

The Skye Terrier Club