Tervetuloa juhlimaan kanssamme Skyenterrierikerhon 50-vuotista taivalta! Näyttely on skyenterriereiden päänäyttely 2020 ja näyttelyssä arvostellaan lisäksi pennut (5-7 kk ja 7-9 kk), jälkeläisluokka sekä kotikoiraluokka.
Arvostelu alkaa klo 10.00.

Kotikoira-luokka on tarkoitettu rekisteröidyille skyenterriereille, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua virallisiin luokkiin esimerkiksi purentavirheen tai kastroinnin vuoksi. Tuomarina on pitkän linjan skyenterrieriharrastaja Eija Kuusela. Luokassa sijoille 1-4 sijoittuneet palkitaan ruusukkein ja esinepalkinnoin.

Ilmoittautumismaksu kotikoiraluokkaan on 10 €, maksu maksetaan tilille FI03 1010 3000 204214/Skyenterrierikerho, viitenumero 13055.

Ilmoittautumiset 15.7.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen skyenterrierierkkari@gmail.com. Kerro ilmoittautumisviestissä koirasi virallinen nimi, syntymäaika sekä omistajan nimi ja sähköpostiosoite, johon toivot näyttelykirjeen lähetettävän. Liitäthän ilmoittautumisen mukaan kuitin maksetusta ilmoittautumismaksusta (kuvakaappaus käy hyvin). Saat aina ilmoittautumisesta vahvistusviestin, mikäli vahvistusta ei kuulu viikon sisällä ilmoittautumisesta, lähetäthän viestisi uudelleen!

Mahdolliset tiedustelut osoitteesta skyenterrierierkkari@gmail.com.

Tästä pääset takaisin näyttelyn sivuille.