Skyenterrierikerhon Open show 2017!

Skyenterrierikerho järjestää vuoden 2017 Open shown Vihdin Ojakkalassa 22.10 alkaen klo 10! Kyseessä on epävirallien näyttely, joten kaikki ovat tervetulleita viettämään mukavan päivän rennosti! Kaikki tiedot näyttelyluokista ja ilmottautumisista: täältä.


(10.06.2017)

Vuoden Skye-tulokset

Vuoden 2016 menestyneimmät skyenterrierit on palkittu! Vuoden skyeksi valittiin Olavi ja Teija Ahposen omistama Finnsky Unforgetable ja vastakkaisen sukupuolen parhaaksi Finnsky Krystal, jonka omistavat Thea Dahlbom ja Eija Risula! Parhaana veteraanina palkittiin Finnsky Krystal, vuoden parhaan nuoren skyen palkinto meni myös Finnsky Unforgetable:lle. Onnittelut!

Täydet tulokset ovat luettavissa tästä linkistä (pdf).(26.05.2017)


Eläinystäväni -messut

Skyenterrierikerho osallistuu Messukeskuksen Eläinystäväni-messuille 22. - 23.4.2017, lisätietoja linkistä!


(12.03.2017)


RotuRace 10. - 11.06.2017 !

RotuRace 2017 ILMOITTAUTUMISEN AUKEAMISEN AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN.
Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen:

RotuRace 2017 tapahtuman ilmoittautumismaksut ovat 40€ / joukkue ilmoittautumisen yhteydessä maksettaessa ja 50€ / joukkue paikan päällä maksettaessa.

Jos maksat ilmoittautumisen yhteydessä toimi näin:
Maksa 40€ tilille: Etelän Greyhound Urheilijat;
Handelsbanken IBAN: FI96 3131 1000 4157 72
Maksun viestiksi joukkueen nimi.
Tallenna maksusta arkistointitunnus, jonka liität ilmoittautumiskaavakkeeseen, kun täytät kaavaketta. Muista liittää maksusi arkistointitunnus oikeaan kohtaan. Arkistointitunnuksettomat ilmoittatumismaksut katsotaan maksettavaksi kilpailupaikalla (50€).

Lisätietoja RotuRacen Facebook-sivuilta!


(12.03.2017)


Kilpailu!

Kuvaa skyenterrieristäsi video, jossa itsetekemäsi aktivointilelu tyhjentyy parempiin suihin.

Ohjeet:

 • Leikkaa tyhjän maitopurkin keskelle kylkeen noin 2cm x 2cm kolo.
 • Laita maitopurkkiin 10 namia, esim. kuivamuonanappuloita.
 • Sulje maitopurkin suu teipillä (tai sulje muovikorkki).
 • Ota videota, kun päästä koirasi purkin kimppuun!
 • Lähetä video skyenterrierikerhon Facebook-sivulle, parhaimmat valitaan näytettäviksi nettisivullamme!


  (16.02.2017)


  Tarkennus pentuvälityksen ilmoitussääntöihin:
  Pennut -kategoriassa ilmoitukset poistetaan 16-viikon iässä, mikäli kasvattaja ei ilmoita webmasterille toisin. Vapaanaolevia pentuja voi mainostaa 1-vuotiaaksi asti. 16-viikon jälkeen ilmoitus on uusittava vähintään kuukauden välein (ilmoitus webmasterille!), muutoin ilmoitus poistetaan.

  Aikuiset ja nuoret skyenterrierit -kategoriaan voi ilmoittaa yli 1-vuotiaita kotia etsiviä skyenterriereitä. Ilmoita on uusittava vähintään kuukauden välein (ilmoitus webmasterille!), muutoin ilmoitus poistetaan.

  - Webmaster


  (16.02.2017)


  STILL GOING STRONG - yli 10 vuotiaat skyenterrierit -listaan pääset tämän linkin kautta. Haluatko ilmoittaa oman koirasi listalle? Laita sähköpostia osoitteeseen jtk.skye@gmail.com.


  (12.02.2017)


  Skyenterriereiden terveyskysely 2016

  Jalostustoimikunta on luonut uuden terveyskyselyn skyenterriereiden omistajille. Kysymykset tulevat myös seuraavaan lehteemme, toivomme kuitenkin ensisijaisesti vastaukset sähköisen lomakkeen kautta.

  Vastauksia voit lähettää vuoden 2016 loppuun saakka! Kyselyyn pääset tästä linkistä.

  Kysymyksiä? Lähetä sähköpostia osoitteeseen jtk.skye@gmail.com .


  (12.02.2017)


  KANSAINVÄLINEN SKYENTERRIERIEN SYÖPÄKYSELY

  Skyenterrierikerho on toteuttanut kyselyn liittyen syövän esiintymiseen rodussamme. Kysely on toteutettu yhteistyössä Skye Terrier Clubin sekä Skye Terrier Club of American kanssa. Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä.


  (12.02.2017)


  Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen

  5.3.2017 klo 16.00 Paikka: Helsingin Seudun Kennelpiirin toimitila Taiteentekijäntie 7, 00350 Helsinki

  Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat: toimintakertomus, toimintasuunnitelma, tilintarkastuskertomus (tili- ja vastuuvapaudesta päättäminen) ja budjetti, sekä valitaan erovuoroisten toimihenkilöiden tilalle edustajat vuodelle 2017.

  Vuosikokouksessa palkitaan vuoden 2016 menestyneimmät skyenterrierit: Vuoden Nuori Skye, Vuoden Skye ja Vuoden Veteraani Skye. HUOM! Jos hallussasi on näiden kilpailujen kiertopalkintoja, huolehdithan että ne tuodaan vuosikokoukseen.

  Kahvitarjoilu

  Kaikki kerhon jäsenet tervetuloa!


  (08.02.2017)


  SKYENTERRIEREIDEN KYYNÄRNIVELEN INKONGRUENSSI: RÖNTGENKUVAUS JA LUOKITTELU

  Tiina Hyvärisen Eläinlääketieteen lisensiaatin tutkielma Helsingin Yliopistossa on valmistunut. Tutkielmassa käydään läpi kyynärnivelen inkongruenssin röntgenkuvausta ja luokittelua. Toisin sanoen, rotumme etuosakuvaustutkimus on julkaistu! Pääset lukemaan tutkielmaa tämän linkin kautta (pdf): klikkaa tästä.

  HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!
  (30.12.2016)


  ERIKOISNÄYTTELY 2016

  Skyenterrierikerhon erikoisnäyttely järjestettiin 3.9.2016 Vantaalla. Kasvattajatuomari Tina Toft Bergstrøm valitsi näyttelyn kauneimmaksi Skywatch's Lucky Touch:in (om. Laura Honkalinna) ja vastakkaisen sukupuolen parhaaksi harmaanvärisen nartun Jazenta Busy Being Beautiful For Finnsky:n (om. Carina Kitti, Thea Dahlbom). Parhaana veteraanina palkittiin Finnsky Krystal, VSP-veteraani oli Buckwheater's Jack Frost. Näyttelyn parhaan kasvattajaryhmän esitti kennel Linum.

  Täydet tulokset löydät jalostustietojärjestelmästä.  Jazenta Busy Being Beautiful for Finnsky & Skywatch's Lucky Touch
  © Tytti Kiviranta


  (09.09.2016)