Index    Esittely - Presentation    Mix-Box    Koirani - My Dogs    A-pentue - A-litter
Kuvia - Photos    Videot - Videos    Muistoissa - Memoriam    Linkit - Links    Uutiset - News

C.I.B WW-09 FIN CH
LINUM LA GIOCONDA

Adalia on luonteeltaan aurinkoinen ja vauhdikkaan energinen, elämää rakastava koira. Hän on viisas ja "pilke silmäkulmassa" oleva tyti, joka mielellään haastaa riehakkaisiin leikkeihin ja kietoo helposti ihmiset "tassunsa ympärille". Adalia pitää kaikista ihmisistä ja näyttää sen tuhansilla pusuilla, mutta jos hän saisi päättää hän olisi mielellään "ainut koira maailmassa", ainakin kun Mami on vieressä. Ada on pennusta saakka ollut hyvin määrätietoinen ja positiivinen koira. Mitä ihanteellisinta, hän on periyttänyt näitä ominaisuuksia myös pennuilleen, joita hän hoivasi äidillisellä hellyydellä ja rakkaudella.

Näyttelyissä hän on menestynyt hienosti ja hän pitää esiintymisestä. Rakenteeltaan hän on pitkä ja matala, oikealla turkinlaadulla varustettu ja mitä loistavin liikkeistään. Hän on harvinaisuus, Aito luppakorva. Yhdellä sanalla Adaliaa kuvatakseni, hän on Timantti joka häikäisee olemassa olollaan.


Adalia is a happy and energetic girl who is full of life. She is a very wise and has a twinkle in her eye. She loves playing and wraps people easily around her paw. She likes everybody and shows it with thousands of kisses, but if she could decide I think she wanted to be the only dog in the world, at least when "Mommy" is nearby. Ada has been a very determined and positive dog since puppyhood. She has passed on these qualities to her puppies and took care of them with motherly tenderness and love.

Adalia has done well in shows and she likes showing. In conformation she is long and low, has the correct coat quality and is the best mover. She is a rarity, a true drop-ear. If I were to describe her with one word, that would be "Diamond". She shines with her existence.


© Anu-M Jokinen

More pictures of Adalia


Näyttelyarvostelut - Show Critiques