Index    Esittely - Presentation    Koirani - My Dogs    A-pentue - A-litter    Pentue -Litter   
Kuvia - Photos    Videot - Videos    Muistoissa - Memoriam    Linkit - Links    Uutiset - News
Tuonnit - Imports    Mix-Box   

Muistoissa - In Memoriam


Anttoni 1995-2010

FIN MVA SKYEMOOR I'M A LADY

11.10.1995 - 28.04.2009


VIVIANKuinka suuren rakkauden voi sanoiksi pukea.

Olit kaikkea, mitä koiralta on koskaan voinut toivoa ja paljon enemmän.

Olit kiltti, lempeä, avoin- ja lempeä sydäminen, leikkisä ja niin viisas.

Lenkkimme venyivät helposti tunneiksi, kun halusit tervehtiä kaikki vastaantulevat, niin ihmiset kuin kaikki koiratkin. Nenä maassa etsit Victorin (Vivianin veli) kanssa ohi menneiden koirien ja pupujen jälkiä ja joskus jopa löysitte sellaisen.
Kuinka onnellisia silloin olittekaan. Kesä-iltojen hauskuutuksena etsimme yhdessä "Siili-Sippuraa" ja sen tapaaminen kruunasi meidän iltalenkin.
Teitte Victorin kanssa kaiken yhdessä ja teillä oli aina hauskaa, olitte erottamattomat. Oli kissa-kaverit Muusa ja Anttoni, joiden kanssa vartuitte yhtä matkaa, oli leikit ja hellät hetket, korvapesut ja pusut monet.
Lempi-harrastuksesi oli pelata kanssani jalkapalloa ja kuinka taitava siinä olitkaan. Kesällä rakastit kahlata vilvoittelemaan järveen, istuit pitkään ja hartaasti rantavedessä katselemassa kaunista Suomen suvea.
Talvella sinua ei saanut tassullakaan astumaan järven jäälle, koska tiesit sen alla olevan vettä ja olevan ehkä vaarallista. Kuinka viisas olitkaan ja
kuinka osasitkaan nauttia elämästä, ottaa siitä kaiken irti.
Näytit Adalialle kuinka hienon skye-ladyn tulee käyttäytyä ja opastit sen aikuisuuten. Toisinaan sitä lempeästi ohjaten ja välillä lämmöllä vain katsellen tassujesi läpi sen toilailuja. Adan saadessa pennut, olit huolehtiva "mummo". Parempaa esimerkkiä naperot eivät olisi voineet saada.
Annoit kaiken elämään, lämmöllä ja rakkaudella.

Sydän itkee ja ikävä on suunnaton, mutta saimme viettää kanssasi ihanat 13,5-vuotta, monen monta hyvää hetkeä ja kaunista muistoa.

Olet Rakas, Maailman Paras Skye

Rakkaudella VivianilleAnu, Muusa & Anttoni, Adalia & Aidan ja muut pennut
Armille


Kiitos Armi kaikesta näiden 25-vuoden aikana antamastasi tuesta ja neuvoistasi. Kiitos maailman hienoimmista skyenterriereistä,
jotka ovat olleet omaa luokkaansa ja joillaisia tulee skyemaailma kaipaamaan.

Suurin Kiitos elämäni koirista, Skyemoor Jolly Jolanda "Jolanda",
Skyemoor I`m Cleaver, "Victor" ja Skyemoor I`m a Lady "Vivian", jotka ovat muuttaneet elämäni parempaan ja jotka kulkevat mukanani sydämessäni, ikuisesti.
Skyemoor-koirista toiseksi viimeisenä lähti Vivian täältä meidän luota, muiden luokse taivaaseen.


On ollut Suuri kunnia ja Onni olla Skyemoor-koirien omistaja ja siitä Ikuisesti Kiitollinen

Anu

Skyemoor I`M a Lady "Vivian"

You where more than anyone can ask for a dog and more than that
You where kind, sweet, tender and wice.


Our walks took hours, you wanted to go to "say, Hi" to everyone, every people and every dog who came across. You put your nose down to grown and started to look for rabbits with your brother-Victor and sometimes your where lucky and find one. Good hobby, you thought. You grow up with your brother and cat-siblings Muusa and Antton, you had so much fun together.You where allways kind to all of them. In summertimes your greatest pleasure was walk to the lakeshore to cool of, you could sit there for hours and enjoy the beauty of Finnish summer. Wintertime, there was no way to get your paws trought to the lake, you knew, there was water underneath the ice and it could be dangerous, if the ice was weak. You teach Adalia how to behave like a skye-lady and saw her grow up in your tender care. You where excellent "gran-mom" to her puppies and you loved them all. We miss you so much and our hearts hurts, but we have our memories and will cherish it to rest of our lives. You are the dearist and Best skye, ever. Love you, Vivian

FIN CH
SKYEMOOR I'M A LADY

◊ VIVIAN ◊


FIN47687/95 narttu - female

syntynyt - born 11.10.1995 - 28.04.2009
kasvattaja - breeder Armi Viitasaari

isä - sire: INT & FIN & AM & DK & EST & CAN CH WW-96 ESTW-95
Mariquita Flashxclusive
emä - dam: FIN CH Skyemoor Harmony Hannah

Sukutaulu - Pedigree