Index    Esittely - Presentation    Koirani - My Dogs    A-pentue - A-litter    B-pentue - B-litter
Kuvia - Photos    Videot - Videos    Muistoissa - Memoriam    Linkit - Links    Uutiset - News
Tuonnit - Imports    Mix-Box
Uutiset - News


Skyeluck D-litter, born in 26.10.2014
5 males & 4 bitches

Sire Linum Butterfly Effect - Dam Skyeluck Believe in Dreams

Puppies are ready to fly to their new homes before Christmas.
Few puppies still looking for a forever home and loving owners.

Muisto viime kesältä - Memory from last summer
Isä ja tytär - Father and daughter


"Cia" GM Russian Romantic & "Aidan" Skyeluck Adalia's Aidan


21.2.2012

B-Pentueen uudet omistajat - B-Litter's new owners


Skyeluck Blockbuster "Buster" (click)

Osa-omistuksessa - Co-owned Riitta Grönberg (Kennel Rusthollin) ja kasv. A-M J


Skyeluck Bonfire "Bono" (click)

Uusi omistaja/kasv. - New owner/breeder


Skyeluck Believe in Dreams "Lydia" (click)

omistaja kasv. - owner breeder A-M J


Skyeluck Bull's Eye "Bubi" (click)

omistaja - owner Outi Salento & perhe - & family


Skyeluck Bulletproof "Bobby"

omistaja - owner Judith Tabler, Virginia USA24.1.2013
Etsii kotia - Looking for home
Skyeluck Bonfire "Bono", 8 months
(click)


Katso videot - Look videos

23.11.2012
E T S I N T Ä K U U L U T U S, OMA IHMINENEsittelen nyt itseni, virallinen nimeni on Skyeluck Bonfire ja Mamma kutsuu minua nimellä "Bono", Bonsky..se on antamut mulle monta lempinimeä, aika hassua ;)

Onni on mukanani, nimikin sen jo kertoo ja vaikka nimeni on tulinen olen luonteeltani kiltti ja reipas poika. Minusta löytyy kyllä tulisuuttakin, mutta enemmänkin niin, että häikäisen kaikki charmillani ja ulkoisella olemuksellani, kuten tuli konsanaan ja lämpimästi sen teenkin.

Mamma sanoo, että olen todella komea skyeherran alku ja olen itse kyllä ihan samaa mieltä. Minua on kyselty aina Austraaliaan saakka, mutta Mamma on sitä mieltä ettei halua lähettää minua niin kauas kotoa, se haluaa, että jään tänne koti Suomeen.

Luonteeltani olen reipas ja seurallinen, tulen toimeen niin lapsien kuin kissojenkin kanssa. Lapsista pidän erityisesti, ne on minun mielestä mukavia kun niiden kanssa voi leikkiä ja ne rapsuttaa yleensä pidempään kuin nuo aikuiset ihmiset ;)

Kaksi päivää sitten oli minun puoli-vuotis synttärit ja niitä juhlittiin, siskon, oman maman, iso-veikan ja tädin kanssa, hauskaa oli. Tuo minun Ihmis-Mamma sanoo, että minun pitäisi lähteä omaan kotiin ja että minun olisi hyvä löytää oma ihminen joka hellisi ja pitäisi minusta huolta. Vaikka luopuminen minusta on hänelle kova pala, se haluaa vain minun parasta ja se on oma ihminen. Vähän vaikea tätä on ymmärtää, koska viihdyn täällä hyvin, siskon kanssa on kiva leikkiä ja juosta pitkin poikin tuota omaa pihaa, mutta Mamma kyllä tietää paremmin. Sillä on ollut munlaisia jo melkein 30 vuotta, niin sille on tuota viisautta kertynyt.

ETSINTÄKUULUTAN nyt itselleni omaa ihmistä, sellaista jolla on huumorintajua ja reipasta asennetta, sitä löytyy minulta itseltänikin. Ihmistä,joka pitää hellittely-hetkistä, ulkoilusta ja metsälenkeistä. Sellaista joka opettaa minulle uusia asioita, vaikka osaankin jo kaikki perusjutut, mutta haluan oppia lisää. Tietenkin minun hienosta turkista pitää myös pitää hyvää huolta, mutta siihenkin mamma sanoo, että turkinlaatu on just passeli ja se on helppohoitoinen, vaikka turkista tuleekin pitkä.

Pari toivetta minulla olisi, pientä sellaista. Jos saisin toisen koiran kaveriksi, kissakin käy vallan mainiosti, ne on ollut mun kavereita jo syntymästä saakka. Tämä siis sillä, että olen kasvanut "isossa" perheessä ja olisi tylsää viettää päivät yksin, niin ja siksi, että olen tosi seurallinen veikko.

Haluaisin joskus mennä käymään näyttelyissä ja tuo Mamma sanoo minua NIIN KOMEAKSI !! Se on luvannut opettaa ne jutut mun omalle ihmiselle tai viedä minut itse niihin. Kaikista tärkein minulle kuitenkin olisi,
OMA RAKASTAVA IHMINEN ja oma koti. Oletko se SINÄ?

Vanhemmistani lyhyesti. Mamma sanoo, että minulla on tosi hienot vanhemmat! Isä kuulema voitti meidän erikoisnäyttelyssä kaikki urokset ja se oli kuulema tosi huima juttu. Titteleitäkin sillä on nimen edessä vaikka kuinka paljon ja se on todella Komea! On minun mamakin omaa luokkaansa, super kaunis, sanoo Mamma. Mamalla on sellainen erikoisuus, että sen korvat on lupassa, se on kuulema ihan super harvinaista. Titteleitä on silläkin, joku Maailman Valloittaja, eiku Maailman Voittaja-titteli ja jotain muita. En niin kauheesti niistä ymmärrä, mutta Mamma sanoo, että se on hyvä juttu kun niitä on. Ne on molemmat terveystarkastettu ja ne sai hyvät arvosanat niistäkin. Minun sukupuustani löytyy vaikka minkälaisia voittajia ja championeja (aika hieno sana!), ihan maailman kuuluisimpia skyenterriereitä eli olen myös aikas siniverinen ;)

Lisää kuvia ja kaikenlaista tieto minusta sekä meidän perheestä löydät kotisivuiltamme. Kerhonkin linkki löytyy myös sieltä ja meidänlaisista lisää infoa :)

Ota Mammaan yhteyttä, voit soittaa hänelle päivälläkin. Tule katsomaan minua, niin näet ihan omin silmin minkälainen hurmuri olen.

Tassutuksin
BONO
(click)


16.11.2012
½-vuotiskuvat Skyeluck Bonfiresta, joka etsii vielä kotia. (click)

6 months pictures of Skyeluck Bonfire, who's still looking for a home. (click)
5.11.2012
Skyeluck Adalia's Aidan and Gold Monarh Maccabi's kids, GM RED HOT CHILI PEPPER AND ROCK'N ROLL HIT at show. Result Junior BOB and BOS. Judge - RITA REYNIERS (BELGIUM)10.10.2012
SKYELUCK BULLETPROOF, "Bobby" on matkannut valtamerten taakse Virginiaan, USA ja näin aloittanut maailman valloituksen ensimmäisenä Skyeluckin B-pentueesta.
Bobbyn onnellinen omistaja on Judith Tabler-Cook ja hänen ihastuttava perheensä,
jotka minulla oli kunnia tavata henkilökohtaisesti.
Bobbylle: "Onni on kanssasi, minne ikinä kuljetkaan" ♥ :lla Matte

SKYELUCK BULLETPROOF "Bobby" is the first from B-litter who has started to condor the world, he is now proud citizen of Virginia, USA. Bobby's new owner is
Mrs. Judith Tabler-Cook and her lovely family who I had a pleasure and honor to meet in person.
To Bobby : "Luck is always by your side, where ever you go" with ♥ Matte

Klikkaa kuvaaRotuesittely 8.9.2012 lauantaina kello 10-14.00, Keravan Musti&Mirri (click)
Kasvattaja Anu-Maarit Jokinen kennel Skyeluck tulee esittelemään Skyenterrieriä.
Mukana on harvinainen luppakorvainen Skyenterrieri ja mukana myös kaksi pentua. Tervetuloa!

ME ETSIMME OMAA KOTIA

Skyeluck Blockbuster "Buster"
Skyeluck Bonfire "Bono"
Skyeluck Bull's eye "Bubi"


25.8.2012
ERIKOISNÄYTTELY 25.8.2012 SPECIALTY SHOW

Aamu valkeni sumuisena (huom! klo 05.30 automaatti herätys - lue, pennut), mutta kun saavuimme Aidanin ja Cian kanssa näyttelypaikalle oli taivas kauniin sininen, kaunis päivä olisi siis tulossa. Kehä oli mahtavan kokoinen, olihan näyttelyyn ilmoitettu yhteensä 63 skyenterrieriä, kasvattaja-tuomari Michael Koss (Janterr`s) USA .
Tällä kertaa lähdimme Erikoisnäyttelyymme pienemmällä porukalla, Ada jäi kotiin pentujen kanssa ja kehään oli nyt ilmoitettu Aidan, Aaron ja Kola. Ensimmäisenä kehään asteli "Kola" Antaris Goldenskye Kaleostoro (tämä oli Kolan ensimmäinen virallinen näyttely) ja lennokkaasti sekä reippaasti nuori poikamme kehästä selviytyi, hyvällä arvostelulla. Konkari "Aidan" Skyeluck Adalia's Aidan ja veli-poika "Aaron" Skyeluck Adalia's Aamos olivat tasaisen varmoja esiintymisessään ja molemmat palkittiin kovatasoisessa valioluokan EXC.llä. Erityisen ylpeä oli Aaronista ja Ninasta, heidän esiintyminen paranee kerta kerran jälkeen! Toivottavasti ensi erikoisnäyttelyssä pääsemme vihdoin eroon "juoksu-aika" kirouksesta, aina erkkarin aikana ja saamme Aidanillekin mielenrauhan, koska herra oli hieman "polleana poikana" liikenteessä ;D).
Päivän ehdoton kohokohta oli kun Skyeluckin B-pentueen isä "Febu" C.I.B RU & BLR & RKF & EE & FI & LT & PO CH RU JCH FINNSKY FIREBIRD voitti PARHAAN UROKSEN TITTELIN, erittäin kovatasoisten kanssakilpailijoiden joukosta ja oli lopulta VSP. En olisi voinut olla onnellisempi Marinan ja Febun puolesta. Ilolla katsoin tämän komean skyen herran menoa ja "naperot" kotona voisivat olla erittäin ylpeitä isästään!! Pienet shampanjat poksahtivat hyvässä seurassa ja tunnelma oli korkea, ne oli ansaittuja kuohuvia :)
Mitä mahtavin päivä, rento ilmapiiri ja rentoa menoa, jutustelua, upeita skyenterrierejä, aurinkoa, ystäviä. Mitä muuta sitä voi erikoisnäyttelypäivänä enää toivoa.
Kiitos kaikille ja onnittelut vielä voittajille =)

Morning rise with the mist (note! 05.30am automatic alarm - read, puppies), but when we arrive to the Show place with Aidan and Cia, sky was sunny and clear blue, we where going to have a wonderful day. Our ring was massive (thanks to Eija!), but there was going to be 63 skye terriers, we needed that space. Our Specialty judge was Michael Koss (Janterr`s) USA.
At this time our group was smaller than usually, Adalia stayed home with pups and only our boys were entering, Aidan, Aaron and Kola. First in the ring went our import from Belarus "Kola" Antaris Goldenskye Kaleostro (first official show) and he was brisk and flying trough the ring, very proud of him! Our "old hand" Aidan Skyeluck Adalia's Aidan and "Aaron" Skyeluck Adalia's Aamos, where trough and though good and they both got Champion class EXC with a good critiques. Especially proud I was how Aaron and Nina did, every time they do better and better. That's the way to go! Hopefully next Specialty we get rid of the "season" curse and Aidan will get some kind of peace of mind and he doesn't have to be "So BIG boy" ;D). He is a sweetheart even then :)
Absolutely highlight and peak from this Specialty show was when Skyeluck's B-litter sire "Febu" C.I.B RU & BLR & RKF & EE & FI & LT & PO CH RU JCH FINNSKY FIREBIRD was selected from group of high class skyes THE BEST MALE and in the end BOS. I couldn't be happier for Marina and Febu. It was a great pleasure to watch Febu and the pups could be more than proud of they sire!
Well deserved little champagne after show with a good company crowned the day. Lovely day all over, relaxed atmosphere, beautiful skyes, sun and good company and friends. What more you can hope for a Specialty show day. Thank you all and congratulations to the winners =)

Antaris Goldenskye Kaleostro

© Kati Lönnström

CHAMPION CLASS Simo, Aaron, Aidan


BEST MALE FINNSKY FIREBIRD

© Katja Kivi


16.8.2012
14 viikkoa - kuvat
14 weeks - photos
(click)

SKYELUCK BLOCKBUSTER "BUSTER"

Buster etsii omaa kotia Suomesta, näyttelyistä kiinnostuneille.


18.7.2012
Pro photos by Marina Sandler
Kennel Gold Monarh, RUS

8vkoa-weeks

SKYELUCK BLOCBUSTER "BUSTER"


SKYELUCK BONFIRE "BONO"


SKYELUCK BULL'S EYE "BUBI"
6.7.2012
Kesäterveiset Aaronilta & Kolalta - Summer greetings from Aaron & Kola

Skyeluck Adalia's Aamos "AARON"Antaris Goldenskye Kaleostro "KOLA"


© Nina Andersson


10.7.2012
Pennut 7,5 viikkoa - Puppies 7,5 weeks (click)29.6.2012
Ensimmäiset viralliset kuvat pennuista
First official pictures of puppies
(click)

24.6.2012 St.Petersburg
Gold Monarh Red Hot Chili Pepper - Gold Monarh Rock'n Roll Hit
Sire: Skyeluck Adalia's Aidan - Dam: Gold Monarh Makkabi


Gold Monarh Red Hot Chili Pepper BEST PUPPY
Gold Monarh Rock'n Roll Hit BEST FEMALE PUPPY

World Dog Show 18.-20.5.2012 Salzburg, AustriaTuontimme Antaris Goldenskye Kaleostro ja Kasiopeian
isä Antaris Goldenskye Zhan Zhak voitti WW-12 tittelin.
Videolla myös oma poikamme "Sulo" SKYELUCK ADALIA'S AARON ja omistaja Eija Kemiläinen. Sulo sijoittui hienosti CH-3 !!

SKYELUCK "Believe in Dreams" puppies 3 weeks oldBELIEVE IN DREAMS

♥ PUPPIES ♥ (click)


Proudly present
New addition to my family

GOLD MONARH RUSSIAN ROMANTIC
"CIA"

Skyeluck Adalia's Aidan - Gold Monarh Makkabi
Kuvallinen sukutaulu - Pedigree with photos (click)

Kun tarpeeksi uskoo unelmiin ja on valmis tekemään kaikkensa niiden eteen, tulee unelmista totta. Nyt olen saanut niin kauan odotetut ja niin hartaasti toivotut pennut,
olemme Adalian kanssa onnemme kukkuloilla.
Olemme kuin lasi shampanjaa, kuplimme onnea ja tätä ei voi meiltä kukaan riistää.
Tulen olemaan ikuisesti kiitollinen Marina Sandlerille, kennel Gold Monarh, Venäjä,
joka teki haaveistani totta.
SYDÄMELLISET KIITOKSET Marinalle, kun saimme Phoebus luoksemme ja iso kiitos myös Lisalle ihanasta Ciasta sekä kaikille muille mukana olleille. Tätä en tule koskaan unohtamaan, olette rakkaita ♥

When you believe in your dreams and you are willing to sacrifice and work hard what you are dreaming, dreams will come true. Now I have finally got what I have been longing and hoping for so long, puppies to Adalia. This is dream come true for both of us, we have never been happier in our lives. We are like champagne, bubbling happiness and no one can't take this away from us. I will be forever grateful to Marina Sandler, kennel Gold Monarh, RUS, who has made this possible. From bottom of my heart, THANK YOU MARINA, for letting me have Phoebus here with us and warmest THANK YOU also to LISA for letting me have sweet Cia. Kind thank you also all other involved. I will never going to forget this, love You all ♥

17.3.2012 FINKA, POLAND

Puolasta terveisiä. "Finka" Skyeluck Adalia's Amily voi hyvin ja koko perhe viihtyy mainiosti heidän uudessa talossaan.
Greetings from Poland. "Finka" Skyeluck Adalia's Amily is feeling fine and the whole family is happy at their new home.

Finka & Kalina


Aidan & Mel's pups
19.05.2012 Skye Terrier World Symposium, Salzburg (click)

" In conjunction with the World Dog Show 2012 a group of enthusiasts is organizing
the Skye-Terrier-World-Symposium 2012, a one-day event that provides education, entertainment and socializing. It will be the greatest get-together of Skye-Terrier fanciers
from around the world ever. "

Join the Symposium!
20.2.2012
Tänään on käännetty uusi lehti Kennel Skyeluckissa.
Uudet tuulet puhaltavat ja odotamme kevättä.

Today Kennel Skyeluck has turn a new page.
Fresh wind is blowing and we're looking forward what spring will bring.


Vuosi - Year 2011 (click)


Vuosi - Year 2010 (click)


Vuosi - Year 2009 (click)Linkit - Links


◊ Skyenterrierikerho - The Skye Terrier Club of Finland


◊ Skyenterrieri tietokanta - Skye Terrier Database


◊ Club Skye Terrier Russia