Etusivu
apuohjelmat
kartta
Softa Sanomat
linkit
shareware
kilpailu
palaute
sponsorit
tekijat

SHAREWAREVINKIT 4/10


Garbo - vahva suomalainen!

Vaasan Yliopiston Garbo on suuri ja kansainvälisestikin arvostettu sharewaren imurointipaikka. Sieltä löytyy ohjelmia hyvin järjestettyinä ja valittuina hyvin moneen tarpeeseen. Aina kannattaa katsoa ensin kotimaasta ennen hakuja muiden maiden palvelimista. Kotimaanyhteydet ovat aina nopeampia kuin esimerkiksi Atlantin ylitykset!

Filez - mahatava softarobotti!

Filez Lo
go Enter the file name and select category to search:

Search 1000s of servers and 60 million filez for software, games, graphics & more!

Filez on erinomainen palvelu, joka etsii vaihtoehtoiset ohjelmiehakupaikat kunhan edes osaat antaa vähän osviittaa robotille. Filez osoittaa useita eri mahdollisuuksia, joista kannattaa valita maantieteellisesti lähin. Jos ohjelmasi löytyy Suomesta imuroi se toki täältä. Säästät aikaa. Kokeile esimerkiksi sanalla Access. Saat runsaasti vihejeitä Microsoftin Accessiin liittyvistä asioista ja apuohjelmista


TUCOWS ohjelma-arkisto on Internetin monipuolisin lähde nettiohjelmille Windows 95-, Windows- ja Macintosh-ympäristöihin. Täältä löydät lähes kaikki share- ja freewaresoftat. Ohjelmat on luokiteltu järkevästi ja arvoitu asiantuntevasti. Ohjelmakirjasto päivitetään hyvin usein!


Funetin ohjelmapankki

Funet- yliopistoverkon kansainvälistäkin suosiota saavuttanut ohjelmapankki on suuri shareware- ohjelmien lähde. Täältä kannattaa etsiä tarvittavia ohjelmia ja niitä löytyykin runsaasti lähes kaikille mikrojen käyttöjärjestelmille. Lue kuitenkin aina ennen käytytöönottoa ohjelmien käyttöehdot. Suomesta kannattaa aina ensin hakea halututtuja ohjelmia ennen maailmalle menoa. Säästät yhteysajoissa!


Virallinen softa-selain