PÄÄSIVULLE


Mm. he kyseenalalaistavat
virallisen tarinan
syyskuun 11:nnestä

Tunnettujen skeptikoiden määrä on kasvanut niin voimakkaasti, ettei ole mitään mahdollisuuksia pitää tällaista galleriaa ajan tasalla. Ks. esim. tämä kymmeniä professoreja sisältävä listaus.

Alla olevat henkilöt eivät edusta identtisiä näkemyksiä, mutta katsovat ettei totuutta ole kerrottu. Heidän lisäkseen:


Robert Bowman
Tri Robert BOWMAN, USAn ilmavoimien eversti evp., "Tähtien sota" -ohjelman johtaja presidenttien Ford ja Carter aikana "Monet näistä tiedonmurusista yhteen koottuina todistavat että virallinen tarina, virallinen salaliittoteoria syyskuun yhdennestätoista on täyttä hölynpölyä, se on mahdoton. -- -- Joten kysymykset kuuluvat: Kuka hyötyi syyskuun yhdennestätoista, kuka pimitti ratkaisevan tärkeää tietoa tuosta päivästä, ja kuka alun perin laittoi ilmeisen väärät tarinat liikkeelle? Kun tarkastellaan näitä asioita yhdessä, uskon asian tapauksen olevan melko selvä: kyseessä ovat korkeassa asemassa olevat henkilöt, joiden joukossa Dick Cheney on hyvin keskeinen."

(Ote Bowmanin puheesta New Yorkin 9/11-totuusliikkeen yleisötilaisuudessa 11.9.2004. Koko puheen (.mov, 22 Mt) voi ladata videona täältä kohdasta Col. Bowman, "Treason!")


Andreas von Bülow
Andreas von BÜLOW, entinen Saksan liittohallituksen tutkimus- ja kehitysministeri ja liittopäiväedustaja, tiedusteluasiantuntija, kirjan Die CIA und der 11. September kirjoittaja "Yhdeksäntoista muslimiterroristin jälkiä ei voi jättää tutkimatta, mutta kun tarinan yksittäisiä avainkohtia tarkastellaan, se yksinkertaisesti luhistuu kasaan. Mitään tutkimusta tarinan monista vakavista järjettömyyksistä ei ole menossa."

(Lainaus kirjan takakannesta. Lisää v. Bülowin näkemyksistä voi lukea vaikkapa täältä.)


Michel Chossudovsky
Prof. Michel CHOSSUDOVSKY, Ottawan yliopisto, kirjan Sota ja globalisaatio kirjoittaja "David Ray Griffin kumoaa 9/11-komission raportin terärävästi ja huolellisesti dokumentoiden."

(Viittaus kirjaan The 9/11 Commission Report: Omissions and Distortions.)


John B. Cobb
Teologian emeritusprofessori John B. COBB, Jr., Claremont School of Theology & Claremont Graduate University, eräs kaikkein tunnetuimpia prosessiteologian edustajia "Tämä on pakollista luettevaa kaikille, jotka haluavat eroon siitä vaikenemisen ja mystifioinnin salaliitosta, joka ympäröi [syyskuun 11:nnen] tapahtumia."

(Viittaus David Ray Griffinin kirjaan The New Pearl Harbor -- Disturbing Questions about the Bush Administration and 9/11.)


Sibel Edmonds
FBI:n entinen tulkki Sibel EDMONDS, joka on saanut USAn oikeusministeriöltä määräyksen vaieta julkisuudessa karkeista laiminlyönneistä, joihin FBI syyllistyi ennen iskuja, ja joista Edmonds turhaan kertoi 9/11-komissiolle AJ: Näkemäsi todistusaineiston ja salailun vuoksi et siis olisi hämmästynyt monen muun tavoin, jos 9/11 oli omaa tekoa?

SE: Tässä tilanteessa täytyy sanoa, että ei, en olisi hämmästynyt.

AJ: Viittaako todistusaineisto mielestäsi siihen suuntaan?

SE: Niin, no jos taas katsotaan miten paljon tietoa salataan ja miten pitkälle he ovat valmiita menemään ihmisten vaientamiseksi ja tämän kaiken tiedon julki tulon estämiseksi, niin sanoisin että kyllä viittaa.

(Edmonds Alex Jonesin haastattelussa 24.6.2006.)


Richard Falk
Kansainvälisen oikeuden emeritusprofessori Richard FALK, Princetonin yliopisto "Virallisissa 9/11-selityksissä on niin paljon ammottavia aukkoja, ettei mitään uskottavaa, johdonmukaista tarinaa jää jäljelle. [Virallista tarinaa vastaan puhuvat] kerros toisensa jälkeen selitystä vaille jääviä tosiasioita, valtaapitävien toistuvat yritykset estää puolueeton tutkinta sekä Bushin sisäpiiriläisten aiempi suunnitelma tehdä juuri se mitä he ovat nyt tekemässä”.

(Esipuheessa David Ray Griffinin kirjaan The New Pearl Harbor )


Catherine Austin Fitts
Filosofian professori James H. FETZER, Minnesotan yliopisto, Helsingin yliopiston mitalin saaja ja yliopiston nykyisen rehtorin , prof. Ilkka Niiniluodon esityksestä ns. rehtorin kutsuma yliopiston vieras v. 1990

"Todellakin, [Bushin] hallinnon kertomus on ristiriidassa luonnonlakien kanssa, mikä tekee siitä fysikaalisesti mahdottoman. Tämä on hyvä esimerkki teorian osoittamisesta vääräksi sillä perusteella, ettei se sovi yhteen tieteellisen tiedon kanssa. Siten jotkin 'salaliittoteoriat' eivät ainoastaan ole empiirisesti testattavissa vaan myös osoitettavissa vääräksi saatavilla olevan todistusaineiston avulla."

Luonnoksessa salaliittoteorioita käsitteleväksi luvuksi David Ray Griffinin ja Peter Dale Scottiin tulevaan kirjaan 9/11 and the American Empire. Luonnos löytyy Fetzerin nettisivuilta.


Catherine Austin Fitts
George H. W. Bush hallituksen vara-asuntoministeri Catherine Austin FITTS "Valtiojohtomme viralliset valheet saivat heti vastaansa Miken raivostuneen, hellittämättömän ulvonnnan hänen vaatiessaan vastauksia tärkeisiin kysymyksiin. Suurelta osin Miken vastarinnan ja hänen mediaverkostolleen -- -- antamansa tuen ansiosta 9/11-totuusliike on moraalisesti niskan päällä ja vahvistuu joka päivä."

(Esipuheessa Michael C. Ruppertin kirjaan Crossing the Rubicon: The Decline of the American Empire at the End of the Age of Oil.)


Daniele Ganser
Tri Daniele GANSER, tutkija, Turvallisuuspolitiikan tutkimuskeskus, Sveitsin liittovaltion teknillinen korkeakoulu, Zürich, kirjan Nato's Secret Armies: Operation Gladio and Terrorism in Western Europe kirjoittaja "Tämän kirjan voidaan sanoa olevan tärkein saatavilla oleva syyskuun 11:nnen tapahtumia tutkiva teos. Se on erittäin tärkeä, mutta myös todella järkyttävä kirja. Sillä se osoittaa lukijalle pikkutarkan yksityiskohtaisesti, että Thomas Keanin ja Philip Zelikowin johtama virallinen tutkimus Valkoisen talon 9/11-tarinasta jättää mainitsematta ja vääristelee niin monia faktoja, ettei sitä milloinkaan voida hyväksyä totena selontekona siitä, mitä syyskuun 11. tapahtui."

(Arvio David Ray Griffinin kirjasta The 9/11 Commission Report: Omissions and Distortions; löytyy kokonaisuudessaan klikkaamalla kirjan linkkiä.)


James Goulding
Uskontotieteen emeritusprofessori James GOULDING, MacMurray College Goulding on yksi MUJCA:n* (Muslim-Jewish-Christian Alliance for 9/11 Truth) taustahahmoista.

*Saitti ei toimi Internet Explorerin kaikilla versioilla.


Donn de Grand-Pré
USAn maavoimien eversti evp Donn de GRAND-PRÉ "Syyskuun 11:n laukaissut tekijä oli se uhkaava ja väistämätön maailmanlaajuinen taloudellinen luhistuminen, joka voidaan tilapäisesti estää vain suurella sodalla, joka ehkä tullaan tuntemaan kolmantena maailmansotana. Luhistuman lykkäämiseksi uudelleen USA luultavasti julistetaan poikkeustilaan."

(Grand-Pré lainaa kirjaansa The Viper's Venom Alex Jonesin haastattelussa.)


David Ray Griffin
Uskonnonfilosofian emeritusprofessori David Ray GRIFFIN, Claremont School of Theology, kirjojen The New Pearl Harbor: Disturbing Questions about the Bush Administration and 9/11 sekä The 9/11 Commission Report: Omissions and Distortions kirjoittaja. "Tämän kirjan ollessa menossa painoon kuulin, että 9/11-komission raportti oli päässyt National Book Awards -palkintoehdokkaiden joukkoon. En olisi järkyttynyt tästä uutisesta, ellei kyseessä olisi ollut tietokirjojen sarja."

(The 9/11 Commission Report: Omissions and Distortions, s. 291.)

Griffinin pitämän 80-minuuttisen, USAssa keväällä 2005 kahdesti maanlaajuisesti televisioidun luennon "Syyskuun 11. ja Amerikan imperiumi: miten uskonnollisten ihmisten tulisi reagoida" voi ladata joko videonta tai tekstinä mm. täältä.


Mohamed Heikal
Egyptin entinen ulkoministeri Mohamed HEIKAL, "arabimaailman kunnioitetuin poliittinen kommentaattori" "Bin Ladenilla ei ole kykyä tämän suuruusluokan operaatioon. Kun kuulen Bushin puhuvan al-Qaidasta aivan kuin se olisi natsi-Saksa tai Neuvostoliiton kommunistinen puolue, nauran, sillä tiedän mikä tilanne on. Bin Laden on ollut valvonnan alla vuosia: jokaista puhelua on kuunneltu ja al-Qaidan ovat soluttaneet niin Amerikan, Pakistanin, Saudi-Arabian kuin Egyptinkin tiedustelupalvelut. He eivät olisi voineet pitää salassa operaatiota, joka vaati tällaista järjestäytynyttä ja pitkälle vietyä toimintaa."

(Guardian-lehden haastattelu 10.10.01)


Paul Hellyer
Kanadan entinen puolustusministeri ja varapääministeri Paul HELLYER On niin paljon kysymyksiä. Mikä tässä oikein on pielessä? Vai oliko jotain pielessä? Miten paljon he oikein tiesivät? Tässä tullaan hyvin syville vesille, koska kyse on saman tapaisesta asiasta kuin Pearl Harborin osalta: tiesikö presidentti [hyökkäyksestä etukäteen] vai ei? En tiedä. Mutta se on hyvä kysymys. On näyttöä siitä, että hän teki tietoisen päätöksen antaa hyökkäyksen tapahtua, jotta saisi Yhdysvallat liittymään toiseen maailmansotaan. Muutoin olisi ollut vaikea saada kongressin hyväksyntää. – – Minusta se [että tiesikö Bush etukäteen] on hyvä kysymys. Minä en tiedä vastausta. Mutta haluaisin kysyä... tai haluaisin, että joku jolla on valtaa, kysyy ja vaatii vastaukset näihin kysymyksiin. Ainakin siihen, miksi tapahtui asioita, jotka tavallisen ihmisen näkökulmasta ovat selittämättömiä.

(9-11 Visibility Projectin haastattelussa 27.5.2004, nähtävissä myös videona.)


Joseph C. Hough
Sosiaalietiikan professori Joseph C. HOUGH, Union Theological Seminaryn presidentti, New York "Jokaisen amerikkalaisen, joka arvostaa demokratiaamme ja ymmärtää miten tärkeää ihmisten luottamuksen säilyttäminen on demokratian säilymiselle, pitäisi lukea Griffinin The New Pearl Harbor."

(Hough'n lausunto kirjassa.)


Faiz Khan
Fysiikan professori Steven JONES, Brigham Young -yliopisto, Utah "Kirjoittamalla tämän artikelin olen vaatimassa sen hypoteesin vakavaa tutkimista, että WTC7:ää ja Kaksoistorneja eivät luhistaneet vain vauriot ja tulipalot, vaan huolellisesti asetetut räjähteet. Olen esittänyt runsaasti näyttöä räjähdepurkuvaihtoehdon puolesta. Se on testattavissa ja vääräksi osoitettavissa oleva teoria, mutta missään Yhdysvaltain hallituksen rahoittamista tutkimuksista sitä ei ole vakavasti pohdittu."

Jones WTC-pilvenpiirtäjien sortumasta kirjoittamassaan artikkelissa.


Faiz Khan
Lääket. tri, apul.prof. Faiz KHAN, osallistui iskujen jälkeiseen pelastustyöhön New Yorkissa Khan on yksi yli 8000:sta New Yorkin osavaltion oikeusministeri Elliot Spitzerille lokakuussa 2004 jätetyn valituksen allekirjoittajasta ja MUJCA:n* (Muslim-Jewish-Christian Alliance for 9/11 Truth) taustahahmoja.

*Saitti ei toimi Internet Explorerin kaikilla versioilla..


Ray McGovern
Ray MCGOVERN, 27-vuotisen uran CIA:ssa tehnyt tunnettu tiedusteluasiantuntija, Veteran Intelligence Professionals for Sanity -järjestön perustajajäsen ”9/11-komission selvitys oli yritys valkaista maan johdon maine ('a whitewash'). Se ei selvittänyt pohjia myöden, mitä tapahtui. Vastausta vaille on jäänyt suuri joukko kysymyksiä, jotka vaivaavat minua suuresti, ja jos kuulijanne ovat kiinnostuneita, he voivat ottaa ja lukea David Ray Griffinin uusimman kirjan, The 9/11 Commission Report: Omissions and Distortions. Se on hyvin huolestuttava kirja. Olen yrittänyt tähän saakka olla agnostikko sen suhteen, tiesivätkö jotkut korkeissa asemissa olevat syyskuun 11:nnen iskuista ennalta, mutta luettuani tuon kirjan minulla ei enää ole varaa sanoa: 'No, enpäs nyt vain ole ehtinyt tutkailla näitä juttuja.' On tärkeää, että amerikkalaiset hankkivat asiasta tietoa ja kysyvät itseltään, mistä johtuu, että on niin paljon vastaamattomia kysymyksiä, vaikka maan johto voisi niihin kyllä vastata. Tämä on erittäin huolestuttavaa.”

(Wisconsin Public Radion haastattelussa 7.2.2005. Haastattelun voi kuunnella netissä; yo. lainaus on n. kohdalta 12:15-13:15.)


Cynthia McKinney
USAn kongressin edustajainhuoneen jäsen Cynthia MCKINNEY, Georgia "Mutta kuka [Bushin] hallinnosta kantaa vastuun syyskuun 11:nnen traagisista tapahtumista ja siitä valtavasta "tiedustelun epäonnistumisesta", joka maksoi tuhansien newyorkilaisten hengen? Minä olin se joka vaati tutkimusta syyskuun 11:nnestä ja esitin täysin asiaankuuluvan kysymyksen: 'Mitä Bushin hallinto tiesi syyskuun 11:nnen traagisista tapahtumista ja milloin se sen tiesi?' Sekä presidentti Bush että varapresidentti Cheney sanoivat Tom Daschlelle, että sitä mikä meni vikaan 11. syyskuuta, ei pitäisi tutkia." *

(Puheesta Abyssinian Baptist Churchissä New Yorkissa 31.3.03.)

*Entinen senaatin demokraattijohtaja Tom Daschle on kuvannut kotisivuillaan presidentin ja varapresidentin sanomaa: "No investigation by anyone, period." Linkki näyttää toukokuun 2005 jälkeen lakanneen toimimasta, mutta tässä kopio.)


John McMurtry
Filosofian professori John MCMURTRY, Guelphin yliopisto "David Ray Griffin on kirjoittanut sen mitä Amerikka ehkä kaikkein eniten tarvitsee, kiihkottoman, tasapainoisen ja perusteelliseen tutkimustyöhön ja dokumentaatioon perustuvan selvityksen virallisen 9/11-tarinan epäuskottavista aukoista ja vääristelyistä."

(McMurtryn arvio David Ray Griffinin kirjasta The New Pear Harbor.)


Michael Meacher
Entinen Blairin hallituksen ympäristöministeri ja Britannian parlamentin jäsen Michael MEACHER "David Griffinin kirja tuo erinomaisella tavalla esiin ne monet järkyttävät kysymykset, joihin on vielä saatava täydet ja läpinäkyvät vastaukset, jos poliitikkojen ja sotilaiden demokraattisen kontrollin on tarkoitus merkitä yhtään mitään."

(Meacherin arvio kirjasta The New Pear Harbor, jonka brittilaitokseen hän kirjoitti esipuheen.)


Marcus Raskin
Marcus RASKIN, Institute for Policy Studies -tutkimuslaitoksen perustajajäsen "Tämä on tärkeä, erittäin selväjärkinen ja provokatiivinen kirja, jonka soisi tulevan laajasti luetuksi. Griffin nostaa esiin huolestuttavia kysymyksiä, jotka ansaitsevat harkitut ja totuudenmukaiset vastaukset hallitukseltamme."

(Raskinin arvio kirjasta The New Pear Harbor.)


Sibel Edmonds
Yhdysvaltain entinen vara-apulaispuolustusministeri, eversti Ronald D. RAY

"Olen hämmästynyt, jos virallinen salaliittoteoria on totta. Todistusaineisto ei näytä puoltavan sitä."

(Ray Alex Jonesin haastattelussa 1.7.2006)


Morgan Reynolds
Emeritusprofessori Morgan REYNOLDS, Texas A&M University, USAn työministeriön pääekonomisti Bush Jr:n ensimmäisellä kaudella "Vain rakennusten tahallinen purku räjähtein näyttää selittävän ne kaikki tosiseikat, joita WTC 1:n (pohjoistorni), WTC 2:n (etelätorni) ja yleensä unohdetun klo 17:21 romahtaneen 47-kerroksisen WTC 7:n luhistumisiin tuona kohtalokkaana päivänä liittyy." -- "Jos nuo kolme WTC:n pilvenpiirtäjää tuhottiin räjähtein 11.9., todisteet siitä, että kyseessä oli 'inside job' eli hallituksen itsensä hyökkäys Amerikkaa vastaan, ovat melko vastaansanomattomia."

(Reynoldsin perusteellisesta WTC-kolumnista 9.6.2005.)


Paul Craig Roberts
Tri Paul Craig ROBERTS, USAn apulaisvaltiovarainministeri Reaganin kaudella ”Ei ole syytä uskoa siihen mitä hallitus sanoo. Ei ole näyttöä rehellisyydessä kiistanalaisissa asioissa. – – Minun täytyy sanoa, etten ole asiantuntija enkä tiedä, mitä [WTC:lle] tapahtui, mutta huomaan, että on ihmisiä, jotka kyseenalaistavat [virallisen] selityksen ja että heidän suunsa halutaan kovasti sulkea. Minusta tuntuu, että jos hallitus luottaisi omaan tarinaansa, se ei toimisi näin, vaan vastaisi esitettyihin väitteisiin. Sitä ei tapahdu. He eivät vastaa ihmisille kuten esimerkiksi vahtimestarille [William Rodriguez], joka sanoo kuulleensa räjähdyksiä kellarissa. Ei ole todellista syytä olettaa, että niin moni ihminen keksii asioita omasta päästään.”

(Alex Jonesin haastattelu 27.6.2005. Ko. kohta on n. 1:03:50 alkaen.)


William Rodriguez
William RODRIGUEZ, WTC 1:n vahtimestari, viimeisenä rakennuksesta elävänä poistunut henkilökunnan edustaja "Kun kuulin räjähdyksen, lattia tärähteli, seinät alkoivat halkeilla ja kaikki alkoi täristä. Muutama sekunti ensimmäisen massiivisen räjähdyksen jälkeen kuulin toisen räjähdyksen kaukaa ylhäältä. En silloin tiennyt sitä, mutta tuolloin lentokone osui torniin. -- -- Olen sataprosenttisesti eri mieltä hallituksen tarinan kanssa. -- -- Otin neljä kertaa yhteyttä NISTiin* saamatta vastausta. Viimein tällä viikolla kysin heiltä -- -- olivatko he koskaan tarkastelleen minun tai muiden lausuntoja, jotka sanovat kuulleensa räjähdyksiä. He vain katsoivat minua ilmeettömin kasvoin eikä heillä ollut mitään vastauksia."

(Greg Szymanskin haastattelussa 24.6.2005)

*NIST = National Institute of Standards and Technology, joka yhä tutkii WTC:n kolmen pilvenpiirtäjän romahduksia


Rosemary Radford Ruether
Feministiteologian Carpenter-professori Rosemary Radford RUETHER, Graduate Theological Union, Berkeley "Tämä on hyvin tärkeä kirja. David Ray Griffinin huolelliseen tutkimustyöhön ja dokumentointiin perustuva selvitys osoittaa, että suurella todennäköisyydellä Bushin hallinto oli osasyyllinen antamalla syyskuun 11:nnen iskujen tapahtua edistääkseen jo aiemmin tehtyjä sotasuunnitelmia. Kirja on must jokaiselle nykyisen hallituksen ulkopolitiikasta huolestuneelle."

(Arvio kirjasta The New Pear Harbor.)


Karl Schwartz
Liikemies Karl SCHWARTZ, yksi republikaanien Clintonin kaudella suorittaman kongressin valtauksen suunnittelijoista "Yhä enemmän asioita syyskuun 11:nnen tapahtumista tulee julki, mutta valtamedia kieltäytyy edelleen myöntämästä, että jotain on vinossa -- -- ja useimmat amerikkalaiset uskovat yhä viralliseen versioon. Tämä todistaa, miten hyvin hallituksen suosima ihmisten aivopesu on toiminut."

(Schwartz nettisivuillaan. Ks. myös Greg Szymanskin tekemä haastattelu.)


Michael Ruppert
Tutkiva journalisti Michael C. RUPPERT, From the Wilderness -sivuston ylläpitäjä "Nimeän [varapresidentti] Richard Cheneyn pääepäillyksi syyskuun 11:nnen joukkomurhasta ja osoitan, ettei hän ollut ainoastaan iskujen suunnittelija vaan että hänellä oli tuona päivänä käytössään oma, täysin erillinen komento-, johto- ja viestintäjärjestelmä, joka ohitti kaikki NMCC:n* ja Valkoisen talon Situation Roomin kautta tulleet määräykset."

(Ruppert kirjastaan Crossing the Rubicon: The Decline of the American Empire at the End of the Age of Oil, puheessa, jonka hän piti San Franciscon Commonwealth Clubilla 31.8.2004.)

*National Military Command Center


Indira Singh
Liikkeenjohdon konsultti Indira SINGH, vapaaehtoisena pelastustyöntekijänä New Yorkissa 11.9.01 "Se joka puhuu Bushin hallinnon osallisuudesta syyskuun 11:nnen tapahtumiin on erittäin vaarallisella maaperällä. -- -- Olen siksi vakavissani suunnittelemassa maasta poistumista. Halusin USAn kansalaisuuden, en jonkin Saudi- tai natsi-USAn. Minulle tämä on todellista. Minulla on hallussani todellista tietoa Bushin hallinnon syyllisyydestä syyskuun 11:nnen tapahtumiin. Jotta voin tehdä sillä jotain, minun on lähdettävä, jos ei muuta niin voidakseni hengittää."

(Kommentissa marraskuun 2004 presidentinvaaleista. "Tiedolla" Singh viittaa PROMIS-ohjelmiston tapaukseen.)


Webster Griffin Tarpley
Historioitsija Webster Griffin TARPLEY "Torjun sen naiivin eli sosiologisen selityksen terrorismille, että kurjuus, sorto ja epätoivo synnyttävät terrorijärjestöjä, jotka antavat spontaanin ilmaisun näille tuntemuksille. Mutta me elämme aikaa, jona valtavat, kaikkialle levittäytyvät tiedusteluorganisaatiot -- CIA, FBI, MI-6, FSB (KGB), Mossad, BND, SPECE, SISMI ja muut niiden kaltaiset -- manipuloivat poliittista ja yhteiskunnallista todellisuutta jatkuvasti. -- -- Pidän syyskuun 11:nnen tapahtumia USAssa vuosikymmenen ajan jatkuneen taloudellisen, poliittisen, sotilaallisen ja kulttuurisen kriisin kulminaatiopisteenä. Syyskuun 11. sopii NATOn geopoliittisen eli vaikutuspiiriterrorismin perinteeseen sellaisena kuin sitä harjoitettiin Länsi-Saksassa ja Italiassa vuosina 1965-93."

(Tarpley kirjassaan Synthetic Terror: Made in USA.)


Burns H. Weston
Oikeustieteen emeritusprofessori Burns H. WESTON, Iowan yliopisto “Tässä The New Pearl Harborin mestarillisessa jatko-osassa David Ray Griffin paljastaa niin ammottavan kuilun virallisen 9/11-tarinan ja riippumattomien tutkimustulosten välillä, että on mahdollista, että maamme on ajautumassa ennennäkemättömään perustuslailliseen kriisiin. Kirja asettaa vakavalla ja hälyttävällä tavalla kyseenalaiseksi 9/11-komission riippumattomuuden, puolueettomuuden ja perusteellisuuden."

(Arvio David Ray Griffinin kirjasta The 9/11 Commission Report: Omissions and Distortions.)


Howard Zinn
Professori, historioitsija, kirjailija Howard ZINN "David Ray Griffin on tehnyt ihailtavaa työtä ja vaivalloista tutkimusta selvittäessään syyskuun 11:nnen iskuja ympäröiviä mysteerejä. Hänen argumentointinsa sen puolesta, että Bushin hallinnon suhde noihin järkyttäviin historiallisiin on tutkittava, on vakuuttavin, jonka olen nähnyt."

(Arvio kirjasta The New Pear Harbor.)


Barrie Zwicker
Mediakriitikko Barrie ZWICKER, mm. dokumentin The Great Conspiracy tuottaja "Tämä* ja valtava määrä muuta todistusaineistoa, jonka 9/11-komissio (jota pitäisi kutsua 9/11-totuudenpeittelykomissioksi) jätti huomiotta tai selitti pois, antavat aiheen olettaa, että korkeissa asemissa USAn johdossa olevat henkilöt suunnittelivat ja toteuttivat syyskuun 11:nnen iskut."

(The Great Conspiracyn transkripti, s. 20.)

*Viittaus WTC-kompleksin kesällä 2001 vuokranneen Larry Silversteinin lausuntoon, että 47-kerroksinen WTC-7 purettiin räjähtein 11.9.01.)


Julkaistu 9.7.2005

YLÖS