Rakennusperinteen ystävät


Rakennusperinteen Ystävät ry on maan kattava yhdistys, joka on perustettu yhdistämään rakennusperinteen vaalimisesta kiinnostuneita ihmisiä. Rakennusperinteen Ystävät on avoinna kaikille, jotka toimivat vanhojen rakennusten parissa tai joita vanhat rakennukset muuten puhuttelevat.

Yhdistyksen toiminta on avointa ja tulee muotoutumaan mukaan tulevien ihmisten kiinnostusten mukaan. Tietyille alueille tai paikkakunnille voi syntyä paikallisia yhteistyöryhmiä tai jostain erityistekniikasta kiinnostuneet voivat perustaa "alakerhoja".

Kolme kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti TUUMA välittää jäsenten välistä informaatiota ja kertoo ajankohtaisista tapahtumista. Lehden avulla voidaan myös vanhat rakennustarvikkeet saada kiertoon ja korjausalan ammattilaiset voivat tuoda esille osaamistaan. Vuosittain tehtävässä erikoisjulkaisussa, Tuuman Vuodessa, keskitytään syvällisemmin valittuun rakennusperinteen aihealueeseen. Julkaisuilla halutaan palvella rakennusperinteen ystävien lisäksi myös laajemmin rakennusperinteestä ja kulttuuriympäristöstä kiinnostuneita henkilöitä.

Rakennusperinteen Ystävien kotisivut

Tervetuloa mukaan Rakennusperinteen Ystäviin.

Jos haluat lisätietoja Rakenusperinteen Ystävistä tai ilmoittautua jäseneksi, voit ottaa yhteyttä sihteeriin, puheenjohtajaan tai toimistoon (02- 253 5653). Voit soittaa tai lähettää sähköpostia. Yhteydenottosi jälkeen läheämme sinulle uusimman TUUMA- lehden, sekä jäsenmaksukaavakkeen.

Jäsenmaksuun sisältyy kolme kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti TUUMA, sekä TUUMAN VUOSI-julkaisu.

Takaisin alkuun