MTV3/Helmi (10.12.2008 10:17) • teksti ja kuvat: Maarit Rasi

Tatuointi joka ei taatusti kaduta

Mimosa Puumalainen ja Thérèse Österholm ovat näyttäviä naisia, joiden ihoa koristaa yksi jos toinen tatuoitu kuvio. Osa naisten koristeista on kuitenkin iholla vain hetken. Instant Tattoo, eli väliaikainen tatuointi, on iholle liimattava tatuointi, joka pysyy paikoillaan useita päiviä.

Liskogallerian omistaja Österholm on suunnitellut Instant Tattoolle "Special Edition by Thérèse"-malliston, jonka koukeroiset ja naiselliset kuvat sopivat erityisesti naisen iholle. Instant Tattoo muistuttaa lasten purkkapakkauksista löytyviä tarratatuointeja, mutta tatuoinnit kestävät iholla pidempään, kolmesta päivästä jopa kolmeen viikkoon.

Thérèsen malliston idea on tavallisiin tarratatuointeihin verrattuna siitä erikoinen, että sen osia voi leikellä ja yhdistellä mielensä mukaan persoonalliseksi kokonaisuudeksi.

– Se on ikäänkuin tuunaussarja, koska jokainen haluaa olla yksilöllinen. InstantTattoo halusi malliston suunnittelijaksi minut, koska olen taiteilija ja tatuoija ja tiedän, millaisia tatuointeja halutaan myös pysyvästi iholle, Österholm kertoo.

Tatuoinnin pysyvyyttä pelkäävälle väliaikainen tatuointi on hyvä valinta. Instant Tattoo sopii myös ihmiselle, jonka tyyli vaihtuu tiheään.

– Jos ihmisellä on oma vahva tyyli, kannattaa tietysti valita oikea tatuointi. Väliaikaisia tatuointeja kyselevät enemmän nopeasti mieltä vaihtavat trendi-ihmiset.

Väliaikainen tatuointi on hyvä ratkaisu myös oikeaa tatuointia suunnittelevalle. Esimerkiksi Instanttattoo.com markkinoi mittatilaustyönä tehtyjä tatuointeja. Näin oikeaa tatuointia voi ikään kuin harjoitella iholla.

Väliaikainen tatuointi ei ainakaan vuosien päästä kaduta. Kuvan saa tarvittaessa pois vaikka heti alkoholilla liuottomalla. Muuten tatuointi lähtee iholta luonnollisesti kulumalla.

YLÖS ^

Kallio•Lehti
MTV3 / Helmi
Uutislehti 100
Image
Kalliolainen
Vartti
Kodin Kuvalehti
Satakunnan Kansa
Suupohjan Sanomat
Sydösterbotten
Helsingin Uutiset

webdesign©Therese Österholm