Taulut

Thérèse Österholmin uniikkien maalausten hinnat liikkuvat 250 - 4000 euron välillä.
Muutamista tauluista on tehty myös kankaalle tulostettuja ja puukehyksiin pingotettuja sisustustauluja 99 €/kpl (30x30cm).

Maksutavat ovat käteinen tai tilisiirto paikan päällä (muista verkkopankkitunnukset).

Tatuoinnit

Tatuointien minimihinta on 100e.
Varausmaksu 100e.
Tuntihinta vähintään 6 tunnin projekteissa on 100e.
600e/päivä (n. 6 tuntia) tai 300e/2,5h

Varausmaksu 100e maksetaan etukäteen ajanvarauksen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta, vaikka tatuointi peruutettaisiin. Se on korvaus varaukseen ja konsultaatioon käytetystä ajasta sekä mahdollisista valmisteluista ja asiaan perehtymisestä.

Paperille piirrettävät luonnokset hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Tatuointityö veloitetaan aina työpäivän lopuksi. Työaikaan lasketaan myös valmistelut ja suunnittelu. Pienemmistä kuvista annetaan hinta-arvio etukäteen.

Tatuointien hintaan vaikuttaa mm. kuvan koko, tyyli, sijainti sekä värien ja suunnittelun määrä yms. Koska jokainen tatuointi on yksilöllinen ja jokaisen vartalo on eri kokoinen, hinta-arvioita on mahdoton antaa puhelimitse tai sähköpostitse. Parasta on tulla paikan päälle. Myös ajanvaraus voidaan tehdä vasta kun on tiedossa projektin laajuus. Kuvan suunnittelu ja luonnostelu sovitaan ja hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Mitä paremmat ohjeet annat räätälöitävästä kuvasta, sitä vähemmän turhaa työtä joudutaan tekemään. Yleensä paras lopputulos tulee ilman kompromisseja. Aina kannattaa hyödyntää mahdollisimman paljon tatuointitaiteilijan luovuutta, taiteellisuutta ja ammattitaitoa.

Muiden suunnittelemia kuvia ei tatuoida, koska haluamme taata jokaiselle uniikin tatuoinnin. Ystävätatuoinnit ja jengitatuoinnit sovitaan aina erikseen.

Voit maksaa käteisellä tai tilisiirtona paikan päällä (verkkopankkitunnukset mukaan). Korttimaksuja emme vielä vastaanota.

TAKUU

On täysin normaalia ja yleistä, että tatuointi haalistuu ajan myötä. Jos tatuoinnista lähtee mustetta normaalia enemmän jo paranemisaikana, korjaamme sen takuutyönä. Tule siis heti näyttämään kuvaa heti, kun se on parantunut (n.4viikon kuluttua).

Korjauta tatuointisi ajoissa! Väritakuu ei ole elinikäinen, koska tatuoinnin haalistumiseen vaikuttavat myös monet tatuoijasta riipumattomat seikat, kuten auringonvalo ja ihon laatu.

Tatuoinnin korjaa aina ensisijaisesti sen alkuperäinen tekijä. Mikäli kyseinen tatuoija on siirtynyt toiseen liikkeeseen, annamme hänen yhteystietonsa. Liskogalleriassa työskentelevät tatuoijat ovat vuokratuolilla toimivia yksityisiä elinkeinonharjoittajia ja vastaavat omista töistään.

Peitekuviin täytyy lähes aina lisätä väriä vielä paranemisen jälkeen, sillä vanha muste sekoittuu uuteen ja tulee näkyviin vasta kuvan parannuttua. Varaudu siis vielä yhteen käsittelyyn sekä ajallisesti että rahallisesti. Tämä ei ole takuukorjaus vaan tiedossa oleva työvaihe.

 

webdesign©Therese Österholm