Charlotte Vale Allen: Rohkeutta rakastaa (Win Pocket (1986))
Kirja:
 Hyvin epäluuloisena tartuin tähän kirjaan ja pakko sanoa, että olin hyvin positiivisesti yllättynyt.
Kyllä, tarina jossa rakkaus ja tunteet pelaavat suurta osaa, mutta kirjoitettu niin, että se tarina tempaa mukaan todella hyvin. Eikä yhtään luotaan työntävä seikka ole ympäristö, missä kirja tapahtuu: pieni Englantilainen kylä 60-luvulla (varsinkin kun kirjan tapahtumat potkaistaan käyntiin Toisen maailmansodan pommituksissa).
Hyvä, sujuva viihde pläjäys, jossa päähenkilöt möyryävät sekavien tunteiden myrskyissä. Bi-mies joka rakastuu huulihalkio-naiseen ja toistepäin.
Suuria tunteita, syrjähyppyjä ja anteeksi antoa ja lopulta rauhallisuus. Minä kyllä pidin.
WinPocket-sarja lupasi takakannessa "Huippuluokan romaaneja" ja ainakin tämän yhden kirjan jälkeen odotukseni ovat korkealla sarjan muiden neljän osan suhteen.
Suomennos: Laura-Orvokki on minuklle uusi tuttavuus kääntäjistä, mutta hyvin tuo ainakin tämän suoritti. Huomaamattoman sujuvasti. Hyvä suorite.
Kansi: Aikoinaan kun tämän kirjan skannasin sivuilleni kaivelin tietoa myös kirjailijattaresta. Löysin hänen kotisivunsa ja tuuppasin sähköpostilla hälle tiedon, että "katso, Suomessa tehtiin tälläinen". Vastauksesi sain: "What an ugly cover". Jahas, no, selvä. Toisaalta, ei tuo alkuperäinen kansikaan kovin kaunis ole.

Illmeisesti tuo nainen tuossa tuumaa olevansa Sarah pinkissä puvussa, käsi peittäen huulihalkioita taustalla Simon jonka kalsarit kuvaavat hänen bimäisyyttään. Ei tuo maailman paras kuva ole, mutta ei huonoinkaan.
Mutta tuo hopealle painettu sarjan logo on mainio, hopeaisuudessaan.

Minä sanon:

Palone

Jotain lisättävää? Tästä saat tiedot, miten otat osaa keskusteluun!

Pistetaulukko:
: Lue jo!
: Kannattaa harkita, lukemista
: Ihan jees
: Jos ei parempaa luettavaa ole
: Vaikka juurihoitoon ennemmin
: Vältä kuten syöpää