TOIMITILAVÄLITYKSET

Kiinteistötoimisto Harri Rantala LKV
&
Toimitilavälitys I. Koivunen LKV

Toimitilavälitykset - Toimitilat Tampereella

Toimitilavälitykset muodostavat kahden yrityksen palvelukokonaisuuden, joka myy, vuokraa ja arvioi myymälä-, toimisto ja tuotantotiloja sekä toimii asiakkaidensa kiinteistösijoituskonsulttina.

Toimitilavälitykset ovat verkostoituneet Pirkanmaalaisen talouselämän kanssa. Kiinteistötiimin yrittäjien monipuolinen koulutus sekä pitkä kokemus toimeksiantojen hoitajina mahdollistaa asiakkaille laadukkaat ratkaisut.

Yritykset

Toimitilavälitykset -kiinteistönvälitysyhteisöön kuuluvat Toimitilavälitys I. Koivunen LKV ja Kiinteistötoimisto Harri Rantala LKV.

Yritykset ovat tehneet keskenään yhteistyösopimuksen ja toimivat samoissa toimitiloissa Tampereella.

Harri Rantala

Harri Rantala valmistui 1980 -luvun alussa Helsingin yliopistosta valtiotieteen kandidaatiksi pääaineenaan kansantaloustiede. Suoritetun ekonomistin tutkinnon jälkeen hän työskenteli tutkimustehtävissä Tampereen yliopistossa aina vuoteen 1989 saakka.

Akateemiselta "uralta" Harri Rantala siirtyi vuonna 1989 Huoneistomarkkinointi Oy:n liike- ja yrityspalveluun. Toiminta kiinteistönvälitysalalla on sen jälkeen vuodesta 1993 jatkunut nykyisessä yhteisössä yrittäjänä. Myös yrittäjänä toiminta on keskittynyt yritysten toimitilojen välitykseen, -arviointiin sekä kiinteistösijoittajien palveluun.

Kiinteistötoimisto Harri Rantala LKV (y-tunnus 1144276-0), jonka vastaavana hoitajana Harri Rantala toimii, on merkitty Länsi-Suomen Lääninhallituksen ylläpitämään kiinteistönvälitysliikerekisteriin.

Ilkka Koivunen

Ilkka Koivunen valmistui vuonna 1985 Helsingin oikeustieteellisestä tiedekunnasta oikeustieteen kandidaatiksi ja suoritettuaan tutkinnon myös Tampereen yliopistossa hän sai yhteiskuntatieteen maisterin arvon vuonna 1987. Pirkanmaan käräjäoikeudessa suoritetun auskultoinnin jälkeen hovioikeus myönsi vuonna 1995 Koivuselle varatuomarin arvon.

Ilkka Koivusen ura kiinteistönvälitysalalla alkoi Huoneistokeskus Oy:n palveluksessa. Hän työskenteli vuodesta 1984 vuoteen 1993 Huoneistokeskus Oy:n kaupallis-teollisella osastolla. Työsarka toimitilojen välitys- ja arviointitoiminnassa on jatkunut vuodesta 1993 tähän päivään saakka yrittäjänä.

Toimitilavälitys I. Koivunen (y-tunnus 1121321-2), jonka vastaavana hoitajana Ilkka Koivunen toimii, on merkitty Länsi-Suomen Lääninhallituksen pitämään välitysliikerekisteriin.

Mikäli olet hankkimassa tai vuokraamassa yrityksellesi toimitiloja tai myymässä toimitilojasi pois

Ota yhteyttä meihin

Myös kiinteistösijoitusasioissa voimme auttaa hankkimalla sinulle tuottavan kiinteistösijoituksen

Yhteystiedot

Harri Rantala

Harri Rantala

Valtiotieteiden maisteri
Kiinteistötoimisto Harri Rantala LKV

Ilkka Koivunen

Ilkka Koivunen

Varatuomari, Yhteiskuntatieteiden maisteri
Toimitilavälitys I. Koivunen LKV

Toimisto

Osoite

Suokatu 1 A 7a, 33230 Tampere

Puhelinvaihde

0400 65 65 60