Aikaleima Copyright © Tarja Kaltiomaa
TKK1201205031414

 

 

Yhteistyön tärkeys

 

Ihmisten välisen yhteistyön merkitys ja tärkeys korostuvat maailmassa joka on pieni ja maailmassa, joka on suuren suuri. Saattaa olla, että eri ihmiset näkevät maailman erilailla, jollekin suuri on suurta ja jollekin pienikin maailma on kuin suuri maailma. Tietävät ihmiset tai eivät, maailma on nykyisellään suuren suuri, avaruudellinen maailma. Joskus ihmisten tietämänä on ollut, että me kaikki ihmiset elämme yhdellä maapallolla ikään kuin peläten maapallon puolesta, elämän jatkuvuuden puolesta. Tuossa pienessä maailmassa ei usein  ollut tarpeeksi sopua ja yhteistyötä: ihmisten menneisyyden historia on ollut sotia täynnä. Sodista on selvitty yhteistyöllä, maa-alueet on jaettu ja elämä on voinut jatkua sovinnollisemmin. On toivottavaa, että niin jatkuu edelleenkin.

 

Suuressa maailmassa kaikki ystävät, jokainen ystävä, on tärkeä. Elämässä meillä jokaisella on roolimme, yritämme tehdä parhaamme ihmisinä sen mukaisesti, mitä taitoja meillä jokaisella on. Kun yhdistämme voimavaramme, teemme yhteistyötä itsemme ja maailman hyväksi, uskon hyvin, että maapallon tulevaisuus voidaan turvata, ja maapallo säilyy pitkään, jopa iäisesti maailmanamme. Aurinkokunnan muutkin planeetat lienevät asuttuja, joten kaikille ihmisille on tilaa: onhan tähtitaivaiden valot kaukaisia galakseja, joilla on aurinkokuntia, tähtikulkuja, linnunratoja, tilaa elää, ja olla. Tuo kaikki meillä voi olla, kun meillä on yhteistyötä pitää tämä oma maapallomme kunnossa.

 

Yhteistyössä on voimaa. Maapallo pelastetaan, kun asuinpaikkakunnan ihmiset tekevät yhteistyötä esimerkiksi taloyhtiön talkoissa ja kerää roska päivässä kampanjoilla, lauluilloilla ja grillin äärellä makkaroita paistellen ja olutta maistellen.

 

Tulevaisuus rakentuu yhteistyöllä. Kun uskoo tulevaisuuteen, jaksaa tehdä työtä tulevaisuuden hyväksi. Hyvässä ympäristössä on parempi kohdata tulevaisuus, uusi elämä, nuoruus, kuin tärvellyssä ympäristössä.

 

Elämä on tärkeää, siinä on järkeä ja sen vuoksi myös yhteistyö on tärkeää.

 

 

Verkkosivusto Tyhjä paperi

Julkaisun ajatus ja filosofia

Ajankohtaista

Julkaisijatiedot

Energia-asiaa

Runosivu

Nostalgiaa

Valokuvakollaasi

Ruokareseptit

Polkujen kirjaus

Pieniä kulkuohjeita

Copyright © Tarja Kaltiomaa