Joulua odotellessa voi kysellä mukavia!

Oheisesta kuvasta kysytään seuraavaa: 1) mikä kuvan esine on, 2) mikä sen tehtävä on ollut ja 3) missä kyseinen vempain tällä hetkellä on?

Vinkkinä kerrotaan sen olleen eläkkeellä 1.1.2012 jo 39 vuotta sekä Niemen Nipan, Kotsari Pekon ja Ylikosken Jarin ohittaneen sen koulumatkoillaan yli kaksituhatta kertaa!

Pikkujoulukysymys 2011

 

Irti jännityksestä ja joulunviettoon!

Oikeat vastaukset tiesivät Salmelan Topi ja Ylikosken Jari. Kyseessähän on tietenkin Nuupalantien varressa oleva Tyrvään ja Vammalan entinen rajapyykki. Poijilla on sekä hyvä muisti että tarkat silmät. Onnittelut molemmille!

Kulunut vuosi toi tulleessaan jääkiekon 60 -vuotisjuhlan, tuleva tammikuu ampiaispaidan 50 -vuotisjuhlan. Voidaankin hyvällä syyllä koko vuosi 2012 nimetä ampiaispaidan vuodeksi, joten juhlaa riittää koko ajalle. Keväällä ilmestyy varmasti sekä 1962 että 1963 vuoden jääkiekon ja lentopallon yhteenvedot, MM-Killiä ja höntsyä unohtamatta.

Mantsussa aikanaan kentänhoitopuolella vaikuttaneen Nurmen Eikan mukava juttu löytyy oheisen linkin takaa: http://www.tyrvaansanomat.fi/Uutiset/1194710755371/artikkeli/eikka+lahti+vedelta+elakkeelle.html 

Toimituksen puolesta hyvää joulua ja uutta vuotta oheisten videoiden myötä:

Ensin perinteinen seimikuvailma nykyhärpäkkein: http://www.youtube.com/watch?v=vZrf0PbAGSk

ja sitten vähän riehakkaampi porokuvaelma: http://www.youtube.com/watch?v=HBGTTgHkGj0&feature=related 

 

Paluu pääsivulle!