Mitä saimme aikaan 2011 
Tampereen Koivisto-seura ry:ssä

Yleistä
Vakiopaikassamme Tampereen Karjala-seuran huoneistossa Koulukatu 12, viihdyimme edelleen. Kerhoiltamme olivat klo 18-20 keskiviikkoiltoina. Vierailuiltoina kokoonnuimme vierailukohteelle sovittuun aikaan ja sen jälkeen siirryimme johonkin läheiseen kahvipaikkaan tai kotiin.
Jäseniä oli vuoden lopussa 20 ja vuosia kertyi seurallemme 45 vuotta.
 

Kerhoillat
Koulukadulla kokoonnuimme kahdeksan kertaa, siihen sisältyvät vuosikokous, Pääsiäisjuhla, vaalikokous ja Puurojuhla. Ne kaikki ovat kerhoiltoja keskusteluineen ja tietojen vaihtoa juhlien ja virallisten kokousten lomassa.

Toukokuun tapaaminen METSOn kahvilasta on jo tullut perinne. Se alkoi kun kesän matkoista pidimme viimeisen tiedotustilaisuuden.

Pääsiäisjuhla ja puurojuhla vietettiin tavanomaisesti, syötiin Tuulikin ja muiden naisten tekemiä maittavia ruokia ja laulettiin ja pidimme arpajaiset.

Tänä vuonna tammikuun kerhoillassa oli teemana nykyinen kotipaikka. Jäsenten tehtävänä oli etukäteen tehdä lyhyt muistelmakirjoitus mummusta tai äijästä, jotka luettiin kaikille kuultavaksi. Tehdyt kirjoitukset julkaistaan joulun Koivistolaisii Koivunlehtii-lehdessä. Muuten kerhoiltamme olivat ekstempore-iltoja vailla etukäteistä teemaa. Niin syntyy vapaata keskustelua vapaista aiheista, usein keskustelu kääntyy koivistolaisuuteen ja jäsenten terveyden tilaan. Vieraita olemme usein toivoneet, mutta ne ovat harvoin toteutuneet.
Emäntämme Tuulikki Levomäki hoiti tänäkin vuonna kahvituksen ja tarjoomukset, johon myös muut naisjäsenet ovat osallistuneet.

Viralliset kokoukset
    Vaali- ja vuosikokouksen valinnat löydät sivulta
Seuran johtokunta/Ohjelma, johtokunnan jäsenet pysyivät entisinä.

Erillisiä johtokunnan kokouksia pidämme tarpeen vaatiessa. Muuten johtokunnalle kuuluvia asioista keskusteltiin ja päätettiin koko joukolla kerhoillan alussa eli mitä aiomme tehdä ja minne mennä. Suurin osa paikalla tulleista on yleensä hallituksen jäseniä, siten päätökset ovat siltä osin päteviä. Sihteeri tekee tarvittaessa pöytäkirjan, ja joskus kerhoillasta muistion. 

Vierailut
Syksyn vieraillun kohde oli Vapriikissa ollut Neuvosto-Venäjän posliininäyttely eli miten silloin niidenkin kuvitusta käytettiin akitaation levittämiseen. 

Matkat
Kesänretki ei toteutunut tänäkään vuonna. 

Lopuksi
Lahtelaisten järjestämässä Koivisto-juhlille Lahdessa kävi kaksi jäsentä. Puheenjohtajamme Rauni oli mukana suunnittelemassa ja järjestämässä juhlille perinnenäyttelyä, itse ei tosin tänä vuonna ehtinyt paikalle.

Karjalan liiton kesäjuhlille Turussa kävi kaksi jäsentä.

 Näinkin saimme vuoden 2011 vietettyä, kirjoitti sihteeri Veli Hämäläinen.

Takaisin alkuun Reveno al komenco >><< Takaisin pääsivulle Al la æefa paøo 
Koiviston Keskusivulle --- Al la centra paøo de Koivisto
Koivistolaisii Koivulehtii