Ammattikirologi Vieno Puustjärvi

Olen avannut uuden vastaanottotilan Helsingin keskustaan. Tila sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 20, 00170 Helsinki. Löydät minut helposti katutasosta Vieno Puustjärvi koru- ja matkamuistomyymälästä. Vastaanottotilassa käsien perusteellinen ja syvällinen käsien tulkinta tehdään rauhallisissa olosuhteissa. Muista varata tapaamista varten aika ennakkoon numerosta 050 566 5704.

Tulkinta Aleksanterinkadulla kestää 50 minuuttia. Halutessasi syvällisemmän tulkinnan voit varata ajan sitä varten Helsingin Hakaniemeen. Kahden tunnin tulkinnan aikana saat huomattavasti kattavamman kuvan elämäntilanteestasi. Kahden tunnin aikana on mahdollista tehdä myös parisuhdetulkinta. Tulkinta-aikoja on saavilla myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Saatavana on myös lahjakortteja eripituisiin tulkintoihin. Se on erinomainen lahja niin itsellesi kuin myös läheisellesi. Kirologiaa vuodesta 1990 alkaen.

Kirologiseen tulkintaan tarvitaan vain Sinun kätesi, ei henkilötietoja eikä syntymäaikaa. Ainoa syy, miksi kysyn puhelinnumeroasi, on se, että minulla on mahdollisuus peruuttaa tulkinta, jos minulle sattuisi jokin voittamaton este.

Parisuhdetulkinta, jossa tulkitaan molempien puolisoiden käsiä samanaikaisesti, kestää 2 tuntia ja maksaa 100 €.

Kirologisen tulkinnan kannalta on hyvin tärkeää, että ihmiset tulevat vastaanotolleni kiireettöminä ja levollisina, ei niin että juostaan ruokatunnilta henkihieverissä. Tämä on henkinen kokemus ja on hyvä, jos ihminen on levollinen ja aivot ovat vastaanottavat.

On myös mahdollista tilata luentoja kirologiasta. Minut voi myös varata tekemään lyhyitä (10-20 min) tulkintoja juhliin, kurssien päättäjäisiin yms. Siellä pyritään lukemaan enemmän positiivisia ja kevyitä asioita. Kirologiaa voidaan soveltaa hyvin eri tilanteissa eri lailla.

Messumatkojen yhteydessä ympäri Suomen teen usein tulkintoja myös hotelleissa. Näiden 50 minuuttia kestävien tulkintojen hinta on 50 €. Täytyy myös säilyttää tietty realismi; ei voida kuvitella, että messuilla 15 minuutissa olen lukenut täysin jonkun kädet. Sieltä usein hyppää esille kirologin kannalta tärkein asia ja kun lähden käsittelemään tätä, usein ongelmapaikkaa auttaakseni ihmistä, saankin haukut. Kyllä tässä on tarkoitus auttaa ihmistä. Lääkärikin puhuu ihmisen sairauksista eikä kauniista hiuksista. Eikä edes hotellitulkinnoissa, jotka kestävät 50 min, voida saavuttaa sitä syvällisyystasoa, joihin vastaanotolla tehtävissä tulkinnoissa päästään. En voi raahata aivoissani ja kapsäkeissäni sitä valtavaa tietomäärää, joka minulla on vastaanotolla käytössäni ja jota olen kerännyt 20 vuotta.

Vieno Puustjärvi Ky (y-tunnus 0105374-5) on 1970-luvun alussa perustettu yritys, jonka toimialaa alun perin oli käsinmaalattujen puukorujen valmistus, joita maalaan nykyisinkin niin paljon kuin terveys sallii. Kirologia tuli toimialana mukaan vuodesta 1990. Kesäkautena toimin matkamuistoyrittäjänä Helsingin kauppatorilla.

Kirologia-logo

TULKINTAHINNAT

Kaikki tulkinnat vaativat ajanvarauksen etukäteen, jonka voit varata numerosta 050 566 5704. Voit ostaa myös lahjakortteja eripituisiin tulkintoihin itsellesi ja läheisillesi.


Ilmainen www-laskuri
kävijää sivuilla 10.11.2007 jälkeen