VERKKOJULKAISU

Kuva Tenavien Ressusta

Minä vartioin täällä

Neulontakampanja

Luontoblogi

Verkkojulkaisujani

Tampereen Seudun Omaishoitajat Ry

Muista omaishoitajia

Browse Happy logo

Aineistoa lisätty 31.05.2017
© and design
Katriina Anttila/MMV email-osoite

Eilen, Tänään ja Huomenna

1950

Uusi, uljas Suomi 50-luvun omakotitalo

1960

Op, rock ja vapaus Aurinkolasit

1970

Punk ja öljykriisi Olympiatunnus

Huom!: >>  Vinkkejä, palautetta, yhteydenottoja yms. >>

Mistä on kyse?

Vuoden 1963 jäkeen kyseltiin, missä olit 22.11. 1963, kun presidentti Kennedy murhattiin? Uusi vuosituhat on nostanut uudet asiat ja uhkat esille. Tänä vuonna vastaava kysymys olisi voinut olla, missä olit torstaina 11.9.2001, kun terroristit iskivät ja tuhosivat WTC:n kaksoistornit USA:ssa. Tapaninpäivänä 2004 tapahtunut Aasian tsunami-katastrofi muutti tilanteen. Se peitti ja peittää alleen pitkäksi aikaa monta muuta kysymystä.

Ihmisen perusluonteeseen kuuluu kuitenkin tiedon etsiminen ja kyseenalaistaminen, kyseleminen ja entisten aikojen muisteleminen. Tämä sivusto yrittää kaivaa esiin mielenliikahduksia kuudelta eri vuosikymmeneltä ja vähän kurkistaa myös huomiseen, josta niin nopeasti kuitenkin tulee eilinen.

Pohjamateriaali sekä Flash-animaatio tälle julkaisulle on tehty Virtuaali AMK:n Verkkoteknologian jatkokurssilla tammi-helmikuussa 2005. Sivuston yhtenä tarkoituksena on testata w3c:n web-standardeja käytännössä sekä niiden toimivuutta eri selaimilla.

Tämän sivuston sekalaista osion innoittajana on ollut Ben Schottin kirjoittama kirja Schottin Sekalaiset. Kirjan kanteen on painettu Oscar Wilden seuraava lausahdus. "It is a very sad thing that nowadays there is so little useless information."

Voit tarvittaessa suurentaa tekstikappaleiden fonttikokoa siirtämällä hiiren kursorinuolen ko. kappaleen päälle. (Ei toimi IE6-selaimella.)

2000

Uudet uhat Mansikka

1990

Nousu, uho ja tuho Kuva lama-ajan käyrä

1980

Uraani halkeaa.. Atomi