EtusivuEsittelyKoirammePentueetMenestyneetBlogiKuviaLinkit

Tervetuloa tutustumaan meihin sekä pääosassa oleviin koiriimme.

Kasvattajakurssin kävin alkuvuodesta 2003, jolloin minulla oli vain yksi uros. Kurssin kävin silloin yleissivistyksen vuoksi, mutta sille tielle jäätiin. Ensimmäinen narttu tuli taloon pääsiäisenä 2003. Almasta ei kuitenkaan valitettavasti tullut meidän kantanarttua, koska sillä todettiin linssiluksaatio v. 2006. Aloittelin sitten kasvatustyöni osaomistusnartulla Brittalla v. 2004. Sen jälkeen pentueita on tullut harvakseltaan, tällä hetkellä vuonna 2015 niitä on 11 pentueen verran. Samaan tahtiin jatketaan tulevaisuudessakin, ei se määrä vaan se laatu :). Ja haluan olla kasvattieni elämässä mukana myös jatkossakin.

Tällä hetkellä kotona on kaksi kasvattiani, Armi, joka on kasvattini kolmannessa polvessa sekä Aapo. Minuun voi törmätä kaikenlaisissa koiraharrastuksissa laidasta laitaan. Olen myös mukana Parsonrussellinterrierit ry:n toiminnassa jo useamman vuoden erinäisissä tehtävissä, joten minua voi tulla vetämään hihasta, jos jossakin törmätään.

Jos olet hankkimassa parsonia, toivon että olet tutustunut rotuun ja tiedät mihin tarkoitukseen parsoni on alun perin tarkoitettu eli metsästyskoiraksi. Parsoni ei ole mikään hankala koira, mutta pitää tietää miten sen kanssa ollaan ja eletään. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa, mielelläni kerron lisää rodusta.

Riitta Kylkilahti
p. 050 542 9521
ulvomaen@gmail.com